Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ktere mmo se ted nejvíce hraje?
  • wow:legion,B&S,black desert jinak odpad docela
    • ja nejvic vydrzel u GW2. V dost oblastech byli originalni a teprv ted od nich ostatni zacinaji nektere veci kopirovat (world bossove a questy, nemuset byt v grupe/raidu pri zabijeni bosse, nemuset kecat s npc na zadani/odevzdani jednoduchych questu, atd.). O tak obrovskem mnozstvi obsahu zdarma, ktery do hry nalili behem let si muze vetsina mmorpg jen nechat zdat. A vsechno jen za pocatecni investici do hry bez mesicnich poplatku.
      • ja vydrzel dlouho u secret world a taky u GW2, ale pak mi tu hru zničili cheateri, to jest celá komunita. poctive nikdo nehrál
  • Tvurci se muzou uplanovat klidne k smrti, mrtvolu uz neozivej ... specielne potom, co hracum smazali 1/2 postav v ramci redukce serveru ... (a to presto, ze tvrdili, ze nic mazat nebudou).
  • asocial.dwarf
    Nevím, kdy naposledy jsi WoW hrál, ale já si na prázdno v zonách nějak stěžovat nemůžu. World Questy fungují tak, jak měly už ve WoD. A pokud jde o levelování, je naopak docela příjemné tam nemít přetlak, když se člověk pustí na Broken Isles do altů.

    edit: reakce na Boba, jen se mi po loginu nějak rozjelo kamsi pryč.
  • axell1990
    Hru jsem zkoušel už před nějakou dobou ale dokázala mi odradit během několika hodin. Otravně pomalý combat, nezajímavé questy, naprosto strašlivě nepřehledné UI...
    • ja tiež musím povedať, že to bolo prvé MMO čo som skúšal a unudil som sa pri tom k smrti už v tutoriálovej časti.
  • Rejsek
    To se vážně nikdo nesníží k tomu, aby okopíroval koncept WoW s dvěma stranami konfliktu, open pvp, arénami a tou pve omáčkou okolo, jen na jiném enginu?! Proč musí furt vymýšlet něco originálního, když tenhle koncept je osvědčený a všecko ostatní jde, během jednoho-dvou let, pomalu do sra*ek. Máme tu kopie a klony GTA, tak proč ne zábavnou kopii/klon WoW. Dyť to je díra na herním trhu jak prase.
  • Nedávno jsem nainstaloval. Hru jsem jen spustil. Kouzelna grafika, zajimave charaktery a i hratelnost vypadala dobre. Proč to neuspelo je mi záhadou. Možná na trhu uz neni prostor pro ďalší mmo ve stylu wowka, kdo vi. Blizzard si dobre spocital proc zrušil titan.
    Hra má jen jeden server a 400 hracu online.
    • 1. V době kdy hra vyšla byl nevyvážený a naprosto úděsný endgame. (2 raidy jen pro obrovské guildy + pár daily questů. Jasně byly tam i Hard mode dungeony, ale to je jen namaxovaná verze normálních levlících dungeonů)

      2. Velmi špatná optimalizace. (Tuším, že Atiny za běhu explodovaly :D )

      3. Nexon začal vyhazovat vývojáře a protlačovat P2W. (Jako koneckonců u všech her pod jejich taktovkou)

      4. PvPčko bylo na papíře super, ale v praxi naprosto nepřehledná změť telegrafů. (na endgame pvp člověk potřeboval opět obrovskou guildu)
  • Minulý týden jsem to zrovna zkoušel, protože byla nějaká double XP event. Skončil jsem u druhé zóny a nějak nemám motivaci jít dál. Asi za to může systém questů, kdy vás hra ubije miliónem odnes/dones/zabij/označ úkolů a vy si po několika hodinách připadáte jak v půlce šichty. Té skutečné, za kterou máte dostat zaplaceno. Přitom úvod působí dojmem, že hra bude mít zajímavý příběh. Možná ho skutečně má, když se k němu dogrindíte. Pokud bych byl na pustém ostrově jenom s Wildstar, tak bych to asi hrál, ale takhle... lepší způsoby, jak zabít čas.

    Jinak ve startovních zónách pusto prázdno, chtěl jsem dát jeden instancovaný dungeon a matchmaking mi ukázal 2 hodiny čekačku, takže nope, nevypadá to dobře.
    • Pusto a prazdno tam je uz rok ... respektive lidi tam byli asi tak 2-3 mesice potom, co to pustili jako f2p ... a pak uz nikdo, coz je v tomhle pripade pomerne velkej problem, protoz enektery qsty bez dalsich lidi proste nedodelas (treba potrebujes aby ti nekdo s jinym povolanim otevrel).

      A az dobehnes nakonec... tak zjistis, ze si skoncil, protoze ... vlastne neni co dal hrat.
    • Pusto prázdno v zónach je i ve wowku a jeho questy jsou taky primitivni. Mmo se kvuli príbehu taky nehrajou.
      • ty mas pusto prazdno v hlave *1*
  • hm radeji zustanu u sveho black desert online
  • Wildstar nevypadal vůbec špatně, ale po X hodinách mě to přestalo bavit.. Všechno bylo moc barevné a "uskákané". Občas jsem vůbec nevěděl, co se na obrazovce děje, jen jsem čekoval životy/manu. Podle videí mi připadalo, že to má silný příběh, že vás ten "komentátorský" hlas bude provádět hrou a víc se do světa vžijete.. ale soro nic. Jen trošku humoru a bylo tam víc skillů závislých na pozici, směru.
    Právě jsem se vrátil na pár týdnů do Lotro a baví mě to mnohem víc.
    • Zrzzek
      Jak je na tom Lotro? Hrál jsem to naposledy asi před rokem....
      • Rek bych ze uplne stejne - pusto a prazdno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit