Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prý hra má velký potenciál :))))))))) to možná mít bude, když vyřeší ty prasácký lagy díky kterým se to nedá hrát. Já ze svojim buildem sem třeba úplně vyřízenej, půlka lidí se mnou nechce do party a druhá se většinou odpojí... samozřejmě to laguje i když běhám sám. Předem pro chytráky s pindama typu ať si pořídím lepší připojení nebo lepší počítač (new hry hraju bez problémů na full detaili a připojení 20 Mg-bit) tak tydle problémy mam jen u PoE, né že by mi někdy nějaká hra po síti nelagnula (DOTA 2, Wolfenstain-ET, Starcraft 2, nějaké to CoD atd...) ale to je nic oproti tomu co předvádí tady PoE. Hra to neni špatná baví mě, ale díky těm lagum je to nehratelné, takže uvidim jestli to aspoň trochu pořešej tim novim updatem. Z mého pohledu spíš aspirujou na cenu za nejvíce zalagovanou hru na netu.
    • Ja rozumim tomu, ze mas lagy. Ja je nemam. Hraju od brezna tohoto roku a venuju te hre plus minus hodinu denne. Sam si muzes spocitat, jaka porce hodin to je. Hra laguje pouze, kdyz ti tvuj torrentovac jede na plno. Proste prestan warezit a nebude ti to lagovat. Zazrak vid?
      • Tak zhruba nejakou takovoudle odpoved sem cekal, pardon ze jsem zapomel k poznamce o slabem pripojeni a slabem pc jeste pripsat, ze zadne torrenty a podobne ptakoviny nepouzivam. Precti si radsi par forek jak na to lidi v kuse nadavaj, ze to laguje jako kra*a. Mno a ja mam nahrano pres 500 hodin a laguje mi to furt, co maji nahrane hodiny spolecneho s lagy ??? tvá teorie je opravdu obdivuhodná *1*
        • Ja ty narky na lagovani znam ta fora ctu, ale setkal jsem se s lagovanim jen ve chvili kdy jsem neco stahoval. Cemu na tom nerozumis?
  • No, ja som sa na PoE vykaslal predcasom, kvoli debilnemu systemu waypointov. Ale, to co dokazali tito chlapici z Noveho Zelandu, to je nieco uzasne.
    Tato hra dokazuje to, ze v Blizzarde sa keca a v GGG sa realne pracuje.....
    • Moc netuším, co ti vadilo na waypointech? Protože ty jsou docela dobře okopčený z Diabla 2. Pokud jde o jejich rozmístění, tak to je podle mě ok. Navíc celá normální obtížnost jde projít tak za 10 hodin. Tím chci říct, že na jednu oblast tak 30 min, teda pokud tam zrovna nefarmíš. A pokud jsi furt umíral, tak to není waypointama, ale blbou postavou (a teď bohužel vím, o čem mluvím- navíc na lvl 20 je to pohoda, o nic nejde, ale na 80, už ztráta 10% expů docela bolí).
  • OK kru jsem uz jednou dohral, pak nejaky rozsireni - to taky. A ted me ceka co? Kdyz si to sthnu tak co?
    • No, 2 obtížnosti před tebou. Pak end game mapy, last big boss v normální a uber verzi a teprve pak jsi v té hře pravděpodobně dohrál vše, co jde, máš tak lvl 90 a equip v hodnotě pár stovek až tisíc. V tu chvíli ano, co se týče PvE, už tam nemáš moc co dělat. Možná přerolovat postavu a vrhnout se na PvP.
      A jakmile někdo začne nadávat na nekonečnej grinding, tak co u diablovky vyrobené společností s názvem Grinding Gear Games čekal *1*
    • Jednou dohral? To znamena, ze si prosel normal obtiznost? Tam sou jeste dalsi dve obtiznosti, jak je to u takovychto her bezne uz od prvniho diabla. Na normal to dohrajes tak kolem 40 lvlu to mas jeste 50 pred sebou...
      • to uz me nebavi, ja nesnasim jedno prostredi hrat 2x. Vzdycky premyslim, jak nekdo muze diablo hrat 10x fakt. Jako nic proti. Ja potrebuju novy prostredi
        • Tam jde spis o tu vyzvu, ze bossove sou tuzsi, padaj lepsi veci atd. Grind je proste soucasti takovyhto her. Zrovna PoE ma znovuhratelnost dobrou, kdyz se mi prostredi omrzi dam si par tydnu oraz a pak se to zas da hrat.
          • Me ta hra porad prekvapuje, ja se treba teprve vcera dozvedel, ze si tam muzu udelat vlastni utociste ktery si muzu vybavit ruznyma dekoracema, ale treba i workbenchema na upravovani equipu atd... Navic vsechno co si do utociste dam da posouvat a natacet takze si to opravdu muzu prispusobit podle sebe. Parada.
  • Path of out of sync..
    • /oos, nic se neděje, pak connection lost a člověk se musí znova logovat
      2 minuty a je to znova *1*

      Btw chtělo by to Cast on desync...
  • Pripojmina mi to Shadows: Heretic Kingdoms (kde stale cekam na recenzi)...
    • Na to jsem taky zvědavej, nečekám sice zázraky, spíše jednohubku ve stylu Van Helsinga, ale to by nevadilo, vypadá to pěkně. PoE ani GD mě nějak nebaví.
  • Výborně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit