Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čekám stále na kvalitní zombie hru. Která bude vypadá skvěle a přitom bude HC ale ne HC jako hry pro velice omezené publikum. Zatím kupodivu nic.

    - Co mě udivuje, že přes vlnu zombie her nic takového není. DayZ HC, zabugované + pouze online. Tohle je technicky na PC špatný, opakující se úkoly a další věci. Pak jsou klasické rubačky a tam chybí ten příběh a HC.
    - Není hra s kvalitním technickým zpracováním, kde bych měl pocit, že nějaká zombie apokalypsa nastala a je to problém a musím nějak řešit vlastí přežití.
    - Tedy z vlny zombie her nic takové nevyšlo.
    • miccckel
      Třeba Dayz není úplně o tom přežívat v zombie apokalypse protože v dayz máš co dělat abys odolal jiným hráčům a to i v případě. že nemáš vůbec nic.Aby jsi se místo zombíků bál jiných hráčů to pak nemá se zombíkama co dělat.State of Decay v singlu je dobrý, vlezl jsi někam kam jsi neměl umřeš, každá chyba každý úmysl buď špatný nebo dobrý se ti promítne do dalšího děje..V tomto je State Of decay jedinečný.Například v noci bez auta nedám ani ránu..
      • To já jsem jednou v noci někam šel :D , jen do vedlejšího baráku kde potřebovali pomoct lidi ( o kterých jsem dřív nevěděl) a to bylo osudný, pak jsem šel hned po tom za dvě dalš postavy ven ( za sebou) a po každý natáhl brko ani né 50 metrů od brány :D a tak skončil můj život u skupiny kde se mi povedlo nasbírat zásoby u všeho ( kromě benzínu) nad 20 :D.
        • miccckel
          Tak já taky šel párkrát ven, ale snažím se mít auto po celý trase města a když náhodou bourám tak si doběhnu do jinýho, ale využivám když někdo ve skupině se nudí a chce s emnou na určený místo aby si zvednul morálku, to ho pak naložím a vozím na místa kam bych sám nešel a kde předpokládám je hodně zásob. *2* To je mi pak jedno že je noc.
    • No tak Dayz ještě nevyšlo :D je to jen raná ALPHA, takže ty bugy jsou pochopitelný, ale chápu že hodně lidí chtějí spíše singl záležitost. Jinak bych měl ještě jednu výtku k tvému příspěvku a to co je podle tebe HC? Ptám se protože tvoje věta: "Čekám stále na kvalitní zombie hru. Která bude vypadá skvěle a přitom bude HC ale ne HC jako hry pro velice omezené publikum." Nechci nic říkat, ale z téhle věty mi připadá, že chceš hrát hru co se jen tak tváří že je HC a přitom není. Jestli se mýlím tak budu rád když mě opravíš.
  • Jack1947
    To me tedy uprimne mrzi, kdyby z nadejne SANDOBOXOVE a povedene akce (od ktere nic nikdo necekal) Sklouzli do sedi "Frítůůplej" her. Rad bych kdyby to tak nebylo no, ani nemusi kdyz to bude ONLINE MMO ale ne F2P (P2W) jen o penezich. I kdyz to je dnesni trend... F2P ruinace.
  • KIMCID
    super hra jsem v ní až po uši
  • ze by niekto prekonal dejzee ?
  • Pokud si to správně vybavuju, tak State of Decay MMO byla v plánu úplně od začátku. Sledoval jsem v počátcích jejich blog nebo web nebo co to bylo, a docela často se tam vyjadřovali v tom smyslu, že po vydání single player verze budou dělat na MMO verzi.
    • Xcomik
      Oni neříkali MMO ale variantu v podobě dedikovaných serverech které by si hráči/hostingy sami dělali (styl DayZ) to bylo od začátku v plánu jenže vzhledem k velkým úpravám CryEngine 3 tam teď ten multiplayer decentně drhne (koukali se na to i modeři jestli by to nešlo prozatím neoficiálně).

      Nicméně stále ten multiplayer je priorita o to větší když na foru unded labs řeší žádosti zda by do hrali ten multiplayer nepřidali
  • miccckel
    Třeba State of Decay hrát v podobě jaké byla multiplayer se mi zdá trošku nemožné.Spíš bych bral více skupin přeživších a domlouvat si třeba nějakou společnou akcičku, vyčištění města, atd. ale hrát s někým dalším mojí hru to bych asi nechtěl-)
  • Dildo_Vagins
    A to má být jako nová zpráva, že po State of Decay ( Class 3 ) budou Undead Labs dělat i MMO ( Class 4 )? To se myslím ví už nějakých pár měsíců...
    • prudislav
      No co já vim tak Class4 (MMO) byl v plánu ještě dřív než singlový Class3 (State of Decay)
      • Nevím jestli dřív, ale rozhodně velice brzy po uveřejnění práce na Class3...
      • todle slysim prvne (class) muzete mi teda rici co je class 1 a class 2?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit