Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra, muzeme-li tento paskvil nazvat hrou, je plna chyb a bugů, ktere nedokazou opravovat, misto toho nasazují novinky, které prinesou dalsi vlnu chyb.
    Ani v puvodni verzi (2012-2015), ani v te nove (od r.2015) nedokazali tvurci nalezt smysluplny cil hry a nejakou zajimavou cestu k tomu cili. Po nekolika dnech a tydnech uz byva jasne rozlozeni sil a vyhodu maji ti, co mohou prosedet vice casu u compu a zejmena ti, co plati...
    Zatimco v 1.verzi jeste byla platba lehkym zvyhodnenim, byla v rozumne vysi a pausalni, tak ted uz nejde o hru, ale o natazenou ruku jak od zebraka - plat za vsechno, jinak si v podstate nemas sanci zahrat. Navic co je v cizine (od 2.verze mohou hrat i cizinci) par sestaku, je pro nasince hafo penez.
    Od Nekterych Ameicanu jsme se dozvedeli, ze je autori oslovovali s zadosti o spolupraci, takze jim nejde o kvalitu hry, ale o zisky za kazdou cenu. Nastetsi i Amici prokoukli prostredi a brzy prestavali hrat.
    Autori jsou arogantni, nejednaji ferove s kazdym, zvyhodnuji sve zname ci lepe platici, nedodrzuji ani svoje vlastni pravidla ani elementarni slusnost!!

    Takze hodnoceni: 10% (jen za zdarilou grafiku) a doporuceni - Infinitu se obloukem vyhnete, usetrite spoustu casu a treba narazite na lepsi hru, coz je temer kazda.
  • Debílci prej Travian :-D :-D nebo Ikariam? nebo Gladiatus?že by Bitefight? Samý h*vna..... To je přesně jako Empire total war :-D :-D

    Čím je to podobný? Je to uplně něco jiného...Nemůžeš si stavit město podle sebe,Suroviny získáváš tak že klikáš na to co chceš máš hlad vylepším pole kde je obilí a co..železná ruda? no kde by mohla bejt no jasně kliknu na Skálu a mám jí.....Města jsou furt stejný ale až budeš mít 2. město tak Sýpku mužeš dát na jiné místo než v 1.městě :-D....Vyberu Římana ted dilema co mělo dost hráčů na jaký straně být...tak třeba severojihozápad a plesk všude samej Germán :-D
    No a psát tu o Mapě,Diplomacii a Útocích na cizí hráče,města, či aliance,nemá ani cenu jelikož v tomhle je Infinitum nejlepší....To že v Traviánu pošleš vojsko na 5 hodin pryč a čekáš na výsledek je klasická online klička která frčela před 7-8 lety jak už sem psal Gladiatus,Ikariam atd...
    Navíc tohle je Česká hra dělaná v prohlížeč a to dělá tu hru jinou....
  • Alias Sniper dříve Saxana :D tak lidi hra je dobrá, to placení je minimální, ale ten čas .... Baví to, pak to přestává bavit a zase za půl roku se ozvete mezi staré známé a v podstatě tak furt dokola. Hru mohu doporučit i když jsem novinky neposlouchal. Cením si toho že se vývojáři snaží a pokud se naskytne vždy chvilka času nebo aspoň sporadicky rád jim přispěji na další vývoj těmi páru korunami. Rozhodně je hra neživí a možná právě proto je trošičku vyvýjená se spožděním, ale to je bohužel osud toho placení. Přeji Infinitum jenom úspěchy a až budou beta verze tak se určo mrknu.
  • Celou dobu jsem nadsen dokud neslysim ten system placeni. To snad ne. Takhle to zdrbat. Ten system v infinitu 1 byl fakt uzasnej, ale toto?
  • Dobrá hra, sice mě přestala bavit (měl jsem super město, pak mě přidali do aliance která válčila snad s celou ČR).
    Doporučuji těm, kteří mají rádi CaC nebo prostě politicko, SCI-FI, apocalyptické hry.
    • Tak to jsi šel určitě k nám, do TNT :D
  • Nevím, tohle je poprvé co o hře slyším na to jak je to úspěšné, nicméně ´koukal jsem na jejich stránky a první co mě napadlo byly slova jako Travian a Dark Orbit ... což opravdu nee děkuji nemám zájem, je to jen další sh*t pro lidi co nevědí co s časem a hlavně penězi. Na hlouposti se dá dobře vydělat.
    • XorxoxTalarius
      Ehm, pokud jsi nehral, tak ji podle stranky hodnotit jako dalsi Travian pripadne jako Dark Orbit docela odvazne tvrzeni
      • Jen tak z hecu jsem to teď 5 min zkusil a je to naprosto stejné jako travian a podobné plečky nic jiného v tom není.
        • XorxoxTalarius
          *7*
          Egh ...
          Jinak ja tam mam nahrano asi rok a pul. Ver mi, neni to Travian
          • Tak mi prosím napiš v čem tak zásadním se to od traviánu tak liší (nepočítám zasazení her mezi historii a sci-fi prvky)? Protože ať koukám jak koukám, tak tento herní model je nastaven naprosto stejně.
            • Zdravim,
              dovolim si reagovat.
              U nas se bojuje primo na mape, nejsou to zavody v posilani mailu. Mame kompletni globalni mapu ingame, mame zcela realnou mapu evropy, mnohem zajimavejsi system surovin a zdroju atd atd. Zvlaste boj na mape proste nikdo jiny nema, ani zcela nove hry jako Soldiers inc.
              Jiz velice brzy spustime novy web na adrese infinitumgame.com, kde se budete moci seznamit s novinkami.
  • výborná browserovka!
  • jsem rad, ze vyvojari prichazeji na to, ze ne vse co je HC a o co lide breci, ze chteji ve hre mit stoji za to aby v te hre opravdu bylo..
  • uzivatel1982
    Rozhovor byl super, ale jako fanouška jednicky mě některý z informací trošku vystrašili. V mnoha ohledech autoři vystihli podstatu infinita a ty změny který uvádí jsou docela ustupky pro casual hráče. Napřiklad možnost mít víc měst, ač nejsem mnohoměsták, v hratelnosti bude chybět. Urychlování front za peníze mě vystrašilo ještě víc...inf byla první online hra za kterou jsem dal peníze ( zpřístupnění konvojů, možnost ovladání sdílených jednotek, delší fronta budov), ale nebylo to nikdy P2W což tohle přípomíná víc. Další věc z čeho by mohli vzniknout problémy je rozhození nutnosti spolupráce s ostatními hráči, hlavní devíza celého inf, a zjednodušení strategického modelu. Opět to je jedna z věci ve které hra vynikala oproti ostatním. Travian a podobný hry jsem vždy zkusil a zase od nich odešel a multiplayer složka mě moc nebavila. V inf je komunita jadro zabavnosti. Další věc je grafický provedení. Z toho co bylo ve videu je to změna ze stroze vcelku realného špinavého scifi na barevnou dětskou omalovánku. Celkově mi připomíná změny třeba u diabla nebo xcomu a bojím se aby se z toho nestalo něco jako forge of empires nebo war commander na fb. Na co se pro změnu docela těším, protože 2ku určitě vyzkouším, je to, že tam bude celá evropa, že tam budou velitelé získávat zkušenosti a že ve městech byli vidět nový budovy a cesty a pár věci který člověk prostě objeví až při hraní. Každopádně redakci díky za rozhovor.
  • XorxoxTalarius
    Na dvojku se nemohu dockat, dodneska si pamatuju jak jsem byl povazovan za nejvetsiho silenece na serveru a kdyz jsem vyjel s jednotkama, tak si nikdo nemohl byt jisty koho anexuju :D
    Na druhou stranu jsem skrze Infinitum potkal docela dobre pratele a jeste ted se vedeni Bundeswehru schazi (ikdyz jednicku uz davno nehrajeme)
    • Jestli ty jsi byl největší, tak co jsem potom byl já s anaxem? *1*
      • Lidumilové a mírotvorci :D
    • Pamatuju si:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit