Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když sem si pořídil xbox one štvalo mě že se vždycky minimalne nea dva dny sekl a nefungovaly hry ani internet ale přišel sem na to staci ho vytahnout ze zásuvky tak na deset sekund pak zapojit a funguje to a jednou semi sekalo call of duty advanced warfare na dva proti sobe ale jinak funguje skvele a prý pronej ma vijit od února roku 2016 virtualni realita ocolus rift což sem i moc libi https://www.oculus.com/en-us/rift/
  • Mam xbox one verzi call of duty 1T a jsem velice spokejen grifika rychlost zpracovani perfektni jen mi nejde z televize do xboxu naladi tv vysilani.
  • S internetem od O2 si na Xboxu nezahrajete multiplayer 1vs1! FIFA, NHL... Takhle to O2 už měsíř řeší... https://www.facebook.com/o2cz/posts/782860758419189?comment_id=782869788418286&offset=0&total_comments=3¬if_t=feed_comment
  • miloval jsem značku xbox a hlavně xbox 360. Jakmile vyšel xbox one tak jsem si ho koupil i přesto,že lidé říkají že je to na ho*no a věřil tomu že to bude super ale ne.Opravdu je to na ho*no a prodal jsem ho a už jen čekám na ps4 *14*
  • Za pár dní bude oficiálně v Česku bit.ly/1vujSg5
  • jack
    Jsem ted k tomu XBOX ONE chtel pripojit USB klavesnici = FAIL :+(

    K PS3 ta sama jde uplne v pohode...

    Souhlasim, ze je na tom strasne videt, ze se spechalo, aby se vydala HW platforma a SW pokulhava...
  • Podle toho co autor napsal o menu a navigaci mi X1 prijde opravdu, ale opravdu spatne. Vypada to byt podobny sh1t system jakej pouzili ve Win8. Jak vubec muze multimilionova spolecnost vydat neco tak neprehledneho, takovy bordel - to jako nemeli na testery a lidi kteri maji nastudovanej zakladni "usability standard"?

    A co ti dalsi nedostatky, jako NE-podpora nejpouzivanejsich audio a multimedia formatu, externi napajeci zdroj(ROFL), velikost ala retro, komplikovany system dvojity pamate kde 32MB "rychle" "by melo stacit"("640K ought to be enough for anybody" - Bill Gates) a buh vi co jeste?

    F.A.I.L.
    • Když jsem si preinstaloval Win7 na 8cky mlatil jsem se do hlavy jakou pitomost jsem udelal. Po pul roce pouzivani a zaroven pouzivani Nokie 920 uz nechci jiny systém. Zni to fandovsky, ale ja jsem opravdu prosel z faze odmitani az k mimoradne spokojenosti. Nemuzu tvrdit, ze to musí byt u každého stejne, jen chci rict, ze Win 8 chce cas a pak se odmeni.
      Jedna poznámka k hlasovému ovladani a je ciste teoreticka. Řekl bych, ze nutnost zvýšit hlas k zadani pokynu je umyslna, aby se predeslo nechtěnému pokynu. Je tezke nastavit tu spravnou uroven (viz mnoukani kocky), ale to ze je citlivost o něco nižší zrejme pomaha překonat tenhle problém.
      Cheers
    • Proč prostě nenapíšeš "nejsem cílový zákazník"? *6*

      Pochybuju, že Microsoft nedělal studie použitelnosti předtím, než nové uživatelské rozhraní nasadil na mobily, počítače, tablety a svou konzoli. Mně osobně, hlavně na konzoli a mobilu, velmi vyhovuje.

      Přehrávání multimédií souvisí s více věcmi. První je podpora USB - bude. Druhá je DLNA - měla by být. Kodeky - na 99 % nebudou (je mi líto, ale MKV a jiné ripy Microsoft opravdu nepodporuje a vydavatelé překvapivě taky ne). Aplikace - mohla by být (když bude VLC pro Windows 8, proč by nebylo pro Xbox One).

      Paměťový systém uživatel nemusí řešit, to je starost vývojářů - mně je jedno, jestli je tam x86 nebo PowerPC, je mi fuk, jestli tam je GDDR5, nebo DDR3+ESRAM a tak dále. Záleží mi na tom, jak se se zařízením pracuje, jak se mi na něm hraje...
      • O navigaci a menu se uz(opravnene) zminil i autor, mozna tebe vyhovuje ale je obecne zname ze ho *hodne* vela lidi kritizuje(taky ve Win8). A je k tomu dobry duvod, neni to jen aby se na M$ pomlouvalo.

        Dalsi, veci jako "bude" nebo "mela by byt" bych mozna odpustil malej spolecnosti, ale pro multimiliardovou firmu s financemi k dispozici je to hanba - uz i prave proto ze to bylo cileno jako multifunkci zarizeni.

        Co se tyce HW, samozrejme je to problem pro vyvojare, kterych mnoho uz danou zalezitost kritizovalo a muze to mit dopad na hry(vime napr. jak limitace x360 ovplyvnila multiplatform hry hlavne co se tyce level design, velikost, loading, fragmentovani levelu atd...).

        Budu ale k tebe uprimny, nejsem cilovy zakaznik. Pouzivam uz jen PC. To ale neznamena ze nevim o cem tocim nebo jen chci pomlouvat konzole. Mel sem kdysi NES 8bit a paril zeldy a maria. Kdybych si mel nejakou vybrat dnes(teda ze bych se rozhodol ze chci byt cilovy zakaznik), kuli uvedenym poblemum bych si jednoznacne zvolil sony(nebo mozna nintendo), ale urcite ne X1 - alespon ne v tomhle stavu. Leda ze by opravdu vysli takove hry, ktere bych nemohl prohlidnut a nebyli by jinde dostupne - protoze jak vime nakonec je to stejne o hrach a na nich muze konzole vyhrat nebo prohrat, ale je duvod proc autor clanku doporucuje radeji pockat ze co se objevy a ja mu rozumim proc to rika a plne s nim souhlasim.
        • Nejsem zaslepený fanoušek, takže Tvoje výtky chápu. Že je to a ono špatně, je fakt. Že MS i Sony vydali nedodělané produkty, je taky fakt. Reagoval jsem jen proto, že nemám rád příspěvky typu "je to fail, protože se mi to nelíbí". Čili jsem rád, že jsme se dostali k věcné debatě.
          • Ok uz chapu. Ono "fail" byl muj osobny posudek a verdikt(all rights reserved), nebyl v zadnem pripade reprezentaci nazoru vetsi skupiny, statu, nebo tiscali jako celku. Tudiz by mel byt interpretovan jako: "je to fail PRO MNE, protože se mi to nelíbí".
            Dalsi dotazy a pripominky prosim konzultujte s mym pravnikem, best regards ^_`
  • Jsem jedinej, komu prijde smesny, ze si na krabici, ktera se prezentuje jako multimedialni centrum, neprehraju svoje MP3?
    • Samozřejmě, že to je směšné - obě firmy tak spěchaly s konzolemi na trh (a Microsoft ještě kvůli změně politik musel půlku věcí předělat), že na tyhle "drobnosti" nějak nezbyl čas. Na 99 % brzy přijdou, jen se nedodělaly (Sony MP3 už slíbilo, MS zase slíbil externí disky ještě před uvedením konzole).

      Alespoň, že na Xbox One funguje "Play To".
      • Jo tohle je samozrejme pochopitelne, nicmene PS4 se prezentuje jako konzole pro hrace a hrat hry na nic jde od zacatku. X1 se prezentuje jako domaci multimedialni centrum co nahradi vsechny ostatni multimedialni krabicky v domacnosti. Pritom v soucasnosti nic z toho neumi a je to v podstate jen konzole s tunerem. :)
        • To není tak docela pravda, ale o tom se dohadovat nechci, přesto jen reakce: Jedna věc je podpora DLNA a/nebo USB přehrávání (to momentálně neumí Sony ani MS). Nicméně věci jako Xbox Video, Xbox Music, Amazon TV, Hulu Plus, Netflix, SkyDrive, Skype, Internet Explorer, YouTube, ... to vše funguje. K tomu plus připojení HDMI set-top-boxu, sdruženého OneGuide a ovládání TV, audiosystému a receiveru Kinectem.
    • Ani videa z flashky. :) Bezny bluray prehravac toho zvladne 3x tolik. :)
      • kdyby prehravac, ale i samotnaTV toho umi s flashkou vic jak Nextgen konzole po stahnuti X GB upgradu *1* *1*
  • C-BEAM
    jejdasek : *1*

    o linearite tu píšeš iba ty. Čo sa týka herných prvkov vždy ide o mieru. Veľkosti koridorov, velký priestor k taktike, variabilita, to všetko hrá jasne pre C1. V mainstreamovom C2 niekolko minút cutscén trvá len kým sa dostaneš do hry, potom ti hra ako retardovi preberá kontrolu nad avatarom aby ťa naučila niečo čo je každému jasné, k tomu obrovské množstvo predscriptovaných, nudných a predvídatelných situácií, možnosti obleku boli zjednodušené, obtiažnost išla dolu a onrail pasáže ktoré v C2 zabíjajú pocit slobody/slobodnej volby, náročnejší hráč chce mať kontrolu nad vývojom situácie, nenáročný hráč ako ty chce byť hrou ťahaný. O tom to celé je.
    • No a? Chces rict, ze crysis neni linearni?

      Zacinam pochybovat, ze jsi C1 vubec kdy hral :-). C1 melo vetsi plochu, ale C2 mel zase mnohem vetsi vertikalni rozmer, C1 je proti nemu placka. Navic plocha C1 je rozdelane dlouhymi pasy terenu, ktere se nedaji prekrocit, takze v nem vznikali casto pomerne uzke koridory. Cutscenou zacina i C1, stejne tak te C1 uci na zacatku jak se pohybovat a rozhlizet a podobne retardovstiny. Stejne tak C1 cas od casu prebira kontrolu nas avatarem a hraje za tebe. V linearni hre nemas kontrolu nad vyvojem situace a kontrolu nad projitim sandboxove areny mas stejnou, ale lepe zpracovanou. Cele je to o necem jinem a to o ukrivdenosti PC hracu. Dlouho davali konzolistum sezrat, jak je C1 dokonala hra a ze by konzole neco takoveho nezvladly, byla to modla PC hracu a jejich vlajkova lod. A nejadnou prisel Crytek s C2, ktery se z duvodu spatne prodejnosti C1 vyvijel primarne pro konzole. To mnozi povazovali za zradu a Cryteku to nezapomneli dodnes. Zmeny k lepsimu, ke kterym v C2 doslo kvuli lepsi hratelnosti, byly ze strany PC hracu prijaty negativne, byly povazovany za omezeni kvuli konzolim, ktere by nic jako C1 proste nikdy nezvladli. Asi nejvetsi potupou pro PC hrace bylo, ze C1 na tech konzolich nakonec vysel. Tim mimo jine dokazal, ze zmeny ke kterym doslo nebyly ucineny kvuli omezeni konzoli. Proto se na C2 vede hate, prestoze je to po strance hratelnosti lepsi hra, prestoze jeste neni dokonala. Ale Crytek k vyvoji pristupuje poctive a opravil i nedostatky C2 a v C3 tak mame nejlepsi dilo cele serie. Manipulace s oblekem se zjednodusila, ale to je ve prospech veci a lepsiho ovladani a hratelnosti. Naopak nektere veci se naopak ztizily, v C1 muzes s sebou tahat vic zbrani nez v C2 a to je zasadni vyhoda.
  • Pořád je na té škatuli problém zapařit si pořádně nějakou FPS? Pooooohyb, ťuk ťuk + A = headshot ? *1*
    • Jack1947
      Mozna az u prespristi generace, dneska to chce jeste mackat i neco jineho. *3*
    • Headshot jsi dostal pravdepodobne ty, hned po narozeni;-)
      • vlastik.plaminek
        Že by byl tak šerednej, že si doktor spletl hlavičku s prdelí a hned po narození mu rozbil hubu?
      • :D
    • do multaku proti mysi te to nepusti, aby konzolistovo ego neutrpelo, a v singlu dementizace ai dosla tak daleko, aby se to dalo hrat i packovacem, takze hrat se to da, i kdyz si uplne levej a blbej *5*
      • kennyB
        Ehm, slůvko páčkovač vždycky používal Predator. Že by jeho novej nick??? Nebo jen jeho fanoušek "papoušek"??? *1*
        • Jack1947
          Za tu dobu co tu byl si udelal plno stoupencu, ktery strasne radi pujdou v jeho slepejich *15*
          rozsevat dal spravnou a jedinou a hlavni myslenku ze KONZOLE jsou zlo ( sami pirati ale pc je prece zadara ze).

          Spise to vidim tak ze je to velmi obecne oznaceni konzole... takze mozna mozna jen shoda nahod... kdovi...
          • ja mam pocit, ze krabickam rikal toustovace

            packovac je stropro gaypad
            • kennyB
              jj, toustovač myslím nikdy neřekl *3*
            • Jack1947
              I kdyz je hateoval, toustovace jim nikdy nerikal... muzes se kouknout do minulosti... *3*
    • kennyB
      Když člověk není levej, tak to problém není. To ale asi nebude tvůj případ *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit