Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Na nový AC se samozřejmě těším, ikdyž poslední 2 díly byly spíše průměrné. První vlaštovkou nového Ubi bylo Watch Dogs 2 a tam jsem byl velmi spokojený.

    Série AC a FC mám hodně rád a upřímně na herním trhu ani nevidím moc slušných alternativ.
  • Hry to muzou byt dobry, ale jak jsou to furt ty stejny znacky a nekolikatery dil v rade bez sebevetsich zmen, tak clovek pak ma z toho oznameni takovej ten uzivanej meh pocit, ani radost, ani nadseni.
  • Boha jeho celý ten titulek je v kostce co je vlastně špatné s tímhle průmyslem.

    Pokračování za pokračováním. Co o to, že Assassins creed mohlo klidně skončit dvojkou a o nic by člověk nepřišel ... Crew je vtip o jednom slovu, takže 2ka bude určitě stát za to a Far Cry? Doufám, že zase budeme lézt na nějaké věže v neskutečně originálním gameplayi.

    Vysoké rozpočty zabily jakoukoliv originalu nebo ambici. Teď jde čistě o to mít zaručenou návratnost investice.
  • čo ja viem far cry ? Primal stačil hádam , splinter cell mal vstúpiť na scenu :)
    • Taronyu
      Mňa veľmi nebavila už ani štvorka, ale ak sa im tam podarí vymyslieť nejaké inovácie a bude to mať dobrý príbeh so zaujímavými postavami, tak prečo nie.
  • super, ale snad dají nějaké starší díly zas zadarmo jako promo.
  • Jack1947
    AC může bejt zajímavé Far cry 5 taky ( když by to bylo z divokého západu) snad to nepořbí opakující se blbosti.

    Assasins creed by se zas mohli poučit z minulejch dílů prostředí mají docela dobré ne moc využívané tak at to zas nepokazí... I když jak znám USOFT tak spíš jo *12*

    The CREW2 nevím ale asi to bylo až moc dobré... že bude druhej díl.
  • Tesim se
  • Mozna bych poprosil nekoho z redakce jestli by nechtel osvetlit jak je to s tou povinnou nabidkou na odkoupeni ... mne to zni cele pritazene za vlasy, prece povinna nabidka k odkoupeni zbytku akcii nutne neznamena ze musi byt prijata ne? Nebo mi tam neco uchazi?
    • ales.smutny
      On je problém v tom, že to jsou veřejně obchodovatelné akcie, takže neexistuje možnost, že Ubisoft řekne, že je neprodá, ty akcie nepatří jim, ale akcionářům. A ve chvíli, kdy se Vivendi dostane na těch 30 procent, musí podle francouzského zákona (Ubi je francouzská firma) provést formální veřejnou nabídku. Tu nejde odmítnout, opět, protože rozhodující roli mají akcionáři, kteří de facto firmu vlastní a v legislativě většinou také nabídky chrání zákon, který zajistí, že manažeři firmy nedrží akcie svých akcionářů proti jejich vůli.

      Ve chvíli, kdy Vivendi na základě tendru podá nabídku (kterou musí, pokud má těch 30 procent), každý z akcionářů dostane vyšší, než tržní hodnotu akcií. Plus, od konce roku 2015 akcie Ubisoftu rostou na ceně, což láká víc investorů, kteří chtějí vydělat na případném nepřátelském převzetí.

      Doufám, že je to alespoň trochu srozumitelné, rozhodně nejsem ekonom a jen jsem to průběžně načítal. Ve zkratce platí, že jakmile bude mít Vivendi 30 procent, musí nabídku na odkup provést a Ubisoft má fakticky jen několik mechanismů (jako odkoupení jinou, spřátelenou firmou, což se ale neprojeví na složení vedení a stylu společnosti) jak se bránit.
      • Diky. :)

        No tak kdyz si sami bratri Guillemoti (resp. ne jen oni, ale treba klicovy investori atp. - proste vsichni co ted breci) tak nejak nenechali nebo nezajistili dostatecny podil akcii tak pak tezko brecet. :-/
        Je jasne ze pokud jde o povinnou nabidku a dobrovolny prodej na ktery ovsem cekaji spekulanti atp. tak se da predpokladat ze tech 21% aby meli vetsinovy podil nebude takovy problem z celkovych 70% vytlouct.
        Ja totiz myslel ze se jedna o nepratelske prevzeti s minoritnim podilem akcii tj. malym na regulerni rozhodovaci prava, ale dost velkym na vyvolavani obstrukci a naschvalu ktere vedou napr. k odvolani CEO a dosazeni vlastniho atp. - s necim podobnym se totiz zaobira kamarad ted u nich ve firme, staci mit blbeho pravnika a naivni pristup k podnikani pri sepisovani stanov a nejaky "prodejny blbec" z rad dalsich minoritnich akcionaru se vetsinou taky najde.
        Tak nejak nevim jestli tomu teda rikat vubec nepratelske prevzeti pokud bude Vivendi drzet rozhodujici podil, budou naprosto v pravu (i kdyz se to zamestnancum nemusi libit) rozhodovat o smerovani firmy ci personalnim slozeni managementu.
    • Pokud se nepletu, mas pravdu, nemusi byt prijata. Nicmene ji budou chtit nejspis prijmout dobrovolne, protoze tento institut slouzi prave na jejich ochranu pred vetsinovym vlastnikem, ktery jim pak muze skodit.
      Kazdopadne taky bych se o tom kdyztak rad dozvedel neco blizsiho od mistnich ekonomu nebo pravniku nebo studentu.
      • P.S.
        Priklad:
        Nekdo chce prevzit spolecnost a vlastnit rekneme 100% akcii. Jakmile dosahne urcity podil, rekneme 30%, uz se pomalu blizi k dosazeni kontroly nad spolecnosti a muze zacit spekulovat, napr. ze snizi hodnotu akcii aby je pak mohl odkoupit. Cimz logicky poskodi ostatni akcionare. Takze jim pravo priznava ochranu, a musi jim byt ucinena nabidka na odkoupeni (za soucasnou cenu).

        Ale to je jen muj laicky pohled takze mne klidne opravte.
  • A kedy ma vyjst ten Far Cry generator?
  • Taronyu
    A to ešte makajú na obrovskom RPG zo sveta Avatara. Ten prvý Avatar od nich nestál za nič, takže sa toho trošku bojím. No robí na tom Massive Entertainment, tak snáď sa to tentoraz podarí lepšie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit