Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já už četl, žadný díl assasína už nečekejte *2*
  • tak rusaky uz prubli v chronicles, ted je na rade druha svetova
    • nope, bude egypt
  • To ej jedině dobře. Aktuální Syndicate si u mě maličko napravil pověst pošramocenou nejen Unity, ale ne zas tolik, abych tleskal "hurá, AC jako za starých časů" - ne, i na vyšších levelech je to pořád jen velmi jednoduchá hra pokud jde o stealth, ze všeho nejvíc mi asi vadí kompletní absence vlastní invence AI, např. když z postu zmizí stráž. V dnešní stealthovce zkrátka působí hodně lacině to, když na místě akce, kde dřív korzovalo 10 nepřátel korzuje jen jeden a neni mu vůbec nic divnýho :). Příběhový mise, až na pár kousků nic moc, jako obvykle je mnohem zábavnější otevřený svět. Já si myslim, že by si s velkým AC měli v UBI dát pauzu klidně o rok delší, možná i o dva, možná o pět. Prospělo by to jejich náhledu na herní svět AC a vidět věci jinak, než když to maj X let při vývoji denně X hodin před očima. Jinak navzdory mým připomínkám o degradaci od vydání Unity a nehezkost virtálníh Londýna musim říct, že jsem se hodně mýlil :). Je to krása, stejně jako bylo Unity a těch lidí na ulicích je sice míň, ale působí to přirozeně. Takže já bych delší pauzu ve značce klidně uvítal.
  • Fordzy
    Mohli byste udělat nový FC speciál o Assassins Creed. Docela by mne zajímal názor redakce na Arna, Evie, Jacoba a další novější postavy z AC.
  • "žádný velký Assassin's Creed"
    ale tri mensie,Assassins Creed Antarktida,Assassins Creed Malajzia,Assassins Creed Monako
  • Nevyjde? Nevyjde?! NEVYJDE?!?!

    Nemůžu říct, že by dostali rozum, protože to nevyjde sice tenhle rok, ale příští už jo a se stejnou kvalitou (takže žádný nový, inovativní, úžasně nový a naprosto inovativní zážitek), ale ať se Ubi radši zaměří na nový WD, SC či Raymana. To jsou takový ty série, který mě od nich ještě zajímají.

    Pak jsou tu ty, který mě zajímají jakžtakž - FC, GR, PoP, RS a Division.
  • Mohli by konečně oznámit novýho Raymana, který není na mobilní platformy.
  • Morraw
    Hurá! Sláva! Konečně!
    Loňský Syndicate si letos zahraju v míru a pohodě, s tím, že mě nebude tlačit vydání dalšího dílu. I jako fanoušek celé série jsem byl značně unavený. Že jim to ale trvalo co. Ale je to jasné. Herně se už AC neměl kam posunout.
    I tak moc nechápu, proč se tak rychle snažili sérii vyšťavit. Jasně, jsou to rychlé a levné peníze, ale z dlouhodobého hlediska ta značka rychleji umře a budou muset vymyslet další. Kdyby hra vycházela co 2-3 roky, tak tu série může byt 30 a více let a lidi se stále budou těšit. Však se stačí podívat na sérii GTA.

    Navíc myslím, že jde o jasný restart celé série. Proč? Mluví se o Egyptě tzn. že zase začnem ve starověku a postupně se budem propracovávat zase nahoru (Japonsko? Divoký Západ ?) Navíc jsem někde četl, že se chcou snad přiblížit hratelnostně k Zaklínači.
    Inu, nedělám si naděje, že by AC přestali takhle ždímat, ale už teď se na AC 2017 těším, ptže to bude dozajista něco jiného, než všechny předchozí díly.

    PS. Dost pochybuju, že si Ubi bere pauzu jen kvůli filmu a opravdu dojde k zásadní změně v hratelnosti.
  • Magister_Peditum
    Já bych bral, kdyby se projednou vybodli na všechny ty sci-fi prvky a mimozemské artefakty a udělali čistě historickou hru. A klidně zase v době Křížových výprav, ovšem bez tisíciletého souboje "asásinů" a "templářů". Prostě začít s čistým štítem, protože si myslím, že se do toho autoři už mírně řečeno zamotávají. Každá druhá slavnější historická postava musí být buď templář, nebo asásin, a nebo z tou či onou frakcí sympatizuje. Pak tu máme tunu artefaktů po "předcích", které se po jednom objevují a po konci hry zase záhadně zmizí. Ten, kdo by je shromáždil všechny, by byl už s tou současnou sbírkou prakticky nezničitelný. *15*
    • Zrzzek
      Přesně, pro mě to byl jen rušivej element...
    • Tam jde o to, že celá tahle srágora je dědictví Dana Browna. Tehdy prostě templáři frčeli, takže jsme je měli i v Ass Credu (a nejen tam, ale třeba i v Dragon Age se paladini "náhodou" jmenovali templáři, aniž by měli jakýkoliv "templ").

      Dan Brown se naštěstí už celkem přehnal a Ass Cred snad vychcípává pomalu taky.
      • mohly by zas udělat Prince
  • já se docela těším na novej přírustek, jestliže mu tentokrát věnují více času než předchozím dílům :) Podle mě udělal Ubisoft velice moudré rozhodnutí na to o jakou cash firmu se jedná a držím jim palce, bylo by fakt smutné přijít s novou hrou které dodali rok ladění a dopadnout stejně jako u Syndicate - né špatné ale furt je na tom znát Unity a předchozí díly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit