Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obcas se podivam pod ikonku playstationske streamovaci aplikace. A krome absolutne obskurni cilovky a ji na miru sitemu obsahu (v opilosti hodne za carou potacejici se deprese, domaci "chilleni" z ruskovlajecneho obyvaku, nebo na kameru kojene nemluvne) moji stokou brodici se pozornost ziskal prave jeden z UFC zapasu.

    Za A to vypadalo zatracene dobre a za B me uhranula intenzivni anatomicnost a atmosfera zapasu. To mi seplo s nejdelsi recenzi v historii GAMES.CZ a tak jsem se pro ni vratil—Diky za text uvedeni do tematu tohoto sportu. Az me pusti zizen po puzzle hrach, kterou prave hasim v TALOS PRINCIPLE (10/10—"!"), myslim, ze ochutnam i z tehle kuchyne.
  • Mart9
    Tak hru jsem si koupil. Za 1800 nejdražší moje hra. Bohužel je tam jeden problém. Pro úplného začátečníka, jako jsem já, je velmi obtížné se nějak do hry dostat a naučit se ovládání. Těch kombinací je hrozně moc, kopání, mlácení bych ještě zvládnul, ale klíčové takedowny a souboje na zemi zkrátka nedávám. :( Snad se do toho dostanu. Mám odehrané/odtrénované cca dvě hodiny.
  • Parádní recenze, která je obsáhlá a navíc i dobře napsaná (dobře se čte). Mám první díl UFC a váhal jsem, zda koupit dvojku. Recenze mě ale navnadila, takže jdu do toho.
  • Na tohle se špatně dívá.

    Důvody proč je řada bojových sportů omezená má svojí logiku. Lépe se na to čumí a někdo kdo to vidí prvně to ihned chápe. Na box se kouká dobře, protože je omezený. Jasně vidíte co se děje a jaký to má následek. Jde pouze o rány rukou a navíc omezené.

    Zde? Dva lidi po sobě lezou v upnutých trenkách a pak se nějak zmlátí a konec. Nepřehledné a navíc to není "kdo je lepší bojovník" protože i tak, to je omezené. I když méně omezené jak box.

    Jo, kdyby to bylo zcela bez pravidel, pak by šlo říci: Kdo je lepší bojovník. Máte zde rukavice a tedy sotva někomu vrazíte prsty do očí, sotva někomu nakopnete koule a sotva mu v páce přelomíte ruku.... Stále to je omezeno a navíc nepřehledné. Je to jen další bojový sport jako box. Nic víc.

    Vždy se ukázalo kdo je lepší, když to bylo bez pravidel. Pak vyhrál ten chytřejší.
    • kdyz nic nevis o bojovejch sportech tak o nich radsi nemluv
  • Tilwaen
    Proč je na úvodní fotce Kolejníkův bratranec? Proč tam není přímo Honza?
  • napsat dlouhou recenzi, kterou nikdo nedocte, neni umeni. umeni je shrnout vsechno podstatny do mnohem kratsiho textu.
  • Dobrá recenze, teď už je aby to vyšlo na PC bez nutnosti Originu...Vím chci moc *7*
  • Tldr ale osmicce verim
  • kkING
    jde hrat i podle pravidel K1, nebo existuje nejaka podobna hra zamerena spise na K1 ?
  • up_er
    suprova a hodne obsahla recenze, Ales proste umi...diky *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit