Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Destiny je najlepsia hra aku som hral, maj ju od prveho dna ako vysla a na PS4 ju hram takmer kazdy den. Hre by som dal minimalne 94% *16*
  • Tak Destiny je vskutku hra na zapni - střílej - uprav postavu - vypni a takhle dokola, ale svůj díl zábavy má, jinak by ji nehrálo tolik lidí a čechu/slováků potkávám nadmíru hodně (až hru podezírám, že máme vlastní servery).
    Každopádně to video mi přišlo vtipné a neformální odstup jedině potěšil ;)
  • Jack1947
    ...představuje novinky v datadisku... ale noták netahejte nás za fusekli... Datáče už přeci vymřeli. *3*
  • Já si teda myslím, že 99%, kteří Destiny doteď hrají ta mytologie a pozadí toho světa vůbec nezajímá. Kdyby jo, museli by dávno skončit a asi podobně jako Aleš i skončili. Ta hra a zábava v ní je postavená čistě na systému a mechanikách. Proto imho trailer v tomhle stylu. Tady v ty hře se fakt neroleplayuje, nevžívá do postavy nebo neponořuje do světa. Prostě ste na chatu a bavíte se s parťakama o blbostech a do toho grindujete nebo děláte společně mise.
    • Vůbec nemáš pravdu. Hraju Destiny od vydání, na hlavní postavě přes dvěstě hodin a celkově ještě o polovinu více. A to hlavně proto, jak jsem zažraný do toho světa a mytologie, která není cpána hráčům přímo do očí, ale jsou to drobky, které odhalují větší a větší události a detaily. Něco takového jsem ještě ve hře neviděl. TLOU je pěkný zážitek na patnáct hodin. Destiny propracovaný svět plný detailů, které prozkoumávám 200 hodin a stále nemám dost. A nejsem jedinej, mám jen desítky známých Čechů a Slováků, které znám a vnímají to obdobně. A ten grind, ten je prostě boží, stále je to zábava hrát, je to akce, ta se pokaždé mění, s každou novou zbraní se hra mění. Hra roku, ale chápu, že jak pro koho. Někteří holt chtějí hru/film, kterou si za 1800 koupí, za deset hodin dohrají, a pak koupí novou, a zapomenou na předchozí. Ale co, hejt musí bejt, miliony hráčů si hru užívají :)
  • Ano, už je nám to víc než jasné, že Aleš Smutný nemá rád Destiny, ale že to dokola cpe do článků a dělá si z té hry srandu už je docela nevkusné. Destiny hraje docela hodně Čechů a Slováků, tak necpi ostatním opak, a příběh tu není rván do ksichtu jako v ostatních hrách, ale už se rozjely dlouhé diskuse o teoriích a skrytých významem. Prosím tedy, najdi si jiný terč pro svůj tupý výsměch, děkuji.
    • Přesně *1* Dělá jako by ted nevyšel žádnej Assassin. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit