Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Dejte mi to už konečně na PC!!!

  • Wow, právě jsem dohrál a musím uznat, že ta hra je masterpiece! Mě nejvíc dostala výtvarná stránka, kdy kolikrát jenom koukam, co všechno v prostředí hry je, reaguje, pohybuje se...fakt paráda, doporucuju!
  • Je neuvěřitelný kolik negativních příspěvků si člověk níže přečte.
    To už jste vážně tak retardovaný?
    Proč někdo píše, tohle je špatný oproti tomuhle atd?
    Je jasný, že to není pro HC hráce CODu a CSka :D (a jistě, neříkám, že se jim to nemůže líbit).
    Ale proč to hanit? Běžte si komentovat pod hry, který se líbí vám. Pokud člověka baví hry typu Uncharted, Nový Tombridery, bude tohle milovat. Pokud ne - nebude ho bavit ani tohle. TVL když nemám rád horory nebude se mi líbit ani ten s hodnocením 100% :D To ale neznamená, že to pro někoho jinýho není pecka. ZA SEBE (a jen za sebe - názory ostatních jsou mi u zadele) říkám, že ta hra je dokonalá. Dobrodružná jízda s KONEČNĚ vymakaným pocitem ze střelby, dobře napsaným příběhem a délkou (mě to trvalo 16h) adekvátní žánru. (Max Payne 2 se dal dohrát za 5-6 hodin a byl libovej). Čili se nenechte odradit, kdo znáte kvality předešlých dílů a TLoU budete nadšený. (
  • Olejník se zase předvedl vyjít to na Xbox nebo tam být posílání ovcí na základnu z MGS V ani by to nemusel hrát a dal by tomu 10/10 ale že je to exkluzivita na PS4 musel hledat ty nejmenší nesmysly aby vůbec nějakou jen sebemenší a nesmyslnou chybu našel. Absolutně neobjektivní hodnocení, všude jinde u nás má hra 10/10 jen tady mistrRrRrRr Olejník musel schválně udělat vyjímku aby nahrál tupým PC Only a Xboxovým idiotům kteří si musí rýpnout. Nepočítám mezi ně normální HRÁČE, kteří HRAJÍ hry a je jim jedno na čem je HRAJÍ a když výjde exkluzivní klenot jsou ochotni jej příjmout a nepsat o něm nesmysly aniž by si jej zahráli.
    • vlastik.plaminek
      Je mi jedno na čem hraju, PS3 jsem částečně kvůli Uncharted a stejně ti na plnou hubu řeknu, že ta série je prostě sranec.
  • Nejde mi narozum proč má tolik hráčů z tehle serie pořád vyboulený poklopec. Hrál jsem jedničku a dohrál tak nějak z povinnosti. Nechal jsem se zlákat na dvojku a myslel jsem že se to celá někam posune a ono nic. Pořád ta samá tupá koridorová naskriptovaná slabomyslnost. Přesně jsem věděl kdy tam naběhne banda napřátel na vystřílení, a furt dokola, furt dokola, furt dokola....k tomu ty trapné macho a rádoby vtipné hlášky a průpovídky toho hlavního metrosexuála...prostě neskutečná otrava.
    • To by mě fakt zajímalo ty trotle, co hraješ (resp. co považuješ za super hru).
  • jedním slovem paráda...
  • Umaroth
    Řeknu to asi takhle.
    Veškerý HATE, který tato hra obdrží ve zdejší diskusi je jenom a pouze založen na tom, že je to ''konzoloidní sr*čka'' a PC master race. Nuff said
    • Veškerý Hate, který je v teto zdejší diskuzi je jenom a pouze založen na tom, že je to naprostá bomba a všichni o tom mluví jak je to skvělý. PC hardcore hrací si to nemuzou zahrát protože by se jim prokrivli ruky z gamepadu a tak hejtujou jak se da. Pozitivní lajky a recenze co jsou všude snad jasně dokazuji, ze drtivé většině se tato hra líbí.
  • Nechápu lidi co to tu furt haní jako ze je to nehratelný, nalajnovaný apod. Nejspíš zhlédly nějaký video na YouTube a hned hází rozumi. Podle me je to totální nářez a jsem vdecnej za hry tohohle typu, protože jako prumernej cech nemam čas sedět u PC hrát Dark souls a 2 hodiny levlovat ve stejný lokaci furt dokola. To pro me nemam smysl kdyz mam na hraní čas tak 5 hodin týdne a taky to nikde nepíšu ze je ta hra k ničemu. Uncharted je v tomhle žánru někde na špičce žebříčku. Je to proste skvělá hra na odreagování po celým dnu v praci ve stylu hollywoodskýho filmu. Dotáhli do posledního detailu ve všech směrech.
    • frag.ment
      Naprostý souhlas! A nejvíc jde slyšet tzv. "hardcore" hráče, kteří u her na PC prosedí půl dne, 7 dní v týdnu. Mě taková hra, která je tak na 14 hodin vydrží klidně na týden (když je čas a chuť).
  • Franz to tady dobre zabiji *1* ale stejne si mylsim ze je č**** jinak Uncharted 4 davam 10/10 i kdyz ho zapnu az zitra. Prostě vím že Naughty Dog nezklame *5* *14*
    • Díky za uznání ty šilhavá hromado koňskýchsraček doufám že tě zítra na E55 přejede kamión uprchlíků. *14*
      • koukam, ze paaan Franzi ma misto rodnyho listu omluvnej dopis z tovarny na kondomy ...
  • proč tomu ten Rrrrrrrkokot dal 9/10 když to mělo méně a hlavně nuceně hledaných chyb než kdejaká jinápíčovina včetně jeho výslovnosti které tady dávají tikokoti 10/10 *11*
    • On za to jak mluví nemůže ty jedna malá pí*o,,,
      • Ty logopedepojebaný aby ti praskla zornice! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit