testovaci text

Diskuse pro Článek Uncharted: Golden Abyss - recenze

Ach ty videoherní paradoxy. Série Uncharted se na PS3 rozvíjí díl od dílu ve stále filmovější herní zážitek, od kterého čekáte, až konečně přeteče i na velké filmové plátno a ona jako na potvoru nakonec přistane na malém displeji handheldu PS Vita. Není to a priori špatný...
« Novější 1 Starší »
(nové) daywak (anonym)
Mam hru na 95% dokoncenou a musim rict, ze me potesila. Srovnavat ji s PS3 je nesmysl. Prenosna konzole je neco jineho. A ty veci kolem ruzneho ovladani jsou jen zpestrenim hry. Vic takovych her na vitu.
26.3.2012
(nové) Andre (anonym)
výstižná recenze, která nazývá "věci" pravými jmény. Hezky se to čte, díky:)
24.2.2012
To šéfredaktorování je asi pěkný peklo! Však musel vyjít novej handheld, aby si Petr zase střihnul recenzi!

Diky za ni!:)
23.2.2012
(nové) Marek Tvrdý (skrytá identita)
Solidní recenze na solidní hru na solidní hardware, který si prozatím nekoupím, jelikož skoro 10.000Kč za jednu hru prostě nedám. Kromě Uncharted mě nic moc nezaujalo. Pokud skutečně dostanu zadarmo Hustle Kings a WipEout, tak uvidíme, ale bez nějakých solidních autíček do toho nejdu. A Gran Turismo v seznamu PSP kompatibilních her chybí...
21.2.2012
(nové) lumpy (anonym)
-9
Klasicky připosraná suchá recenze, ve který je jasně vidět, jak si to někdo snaží nerozhazet se Sony, "když už i nám komoušskejm sockám na games.tiscali.cz tu Vitu pučili"
21.2.2012
(nové) w00d00 (anonym)
+2
poměrně klasicky připosraný suchý zaslepený koment fanboye, který nemá nic lepšího na práci, než kolem sebe metat cypoviny
23.2.2012
(nové) lumpy (anonym)
-4
ty jsi placenej pětikorunou někým z redakce, nebo jsi pouze nějaký teplý přítelíček co mu doma stojí vzteky pidipérko a musí si tu schladit v diskuzi žáhu nad inteligentními a duchaplnými příspěvky, jako jsou ty mé?? Co to je "cypoviny" nevím, tuším, že je to nějakým primitivním nářečím z méně významných oblastí ČR, ale tam já se nikdy nepodívám, takže oops, sorry...
24.2.2012
(nové) bazik (anonym)
+6
Paráda to má grafiku jak tomb raider underworld. Neuvěřitelné co vita utáhne.
21.2.2012
Nezlobte se na mě, ale když vidím Uncharted na PS3, tak už jen z traileru je vidět, že si na hře dal někdo záležet a udělal hru ve svižném tempu a různých prostředích tak, aby to hráče bavilo. Z tohoto mám pocit, že autoři udělali jeden prales (protože jsem kromě scén v domě v pralese, nebo přímo v pralese jinou neviděl) a řekli si, že je to vlastně launch titul konzole takže známé jméno série udělá svoje a on si to někdo koupi nebo si dokonce díky tomu koupí i konzoli. Pro mě je to něco jako tech demo, plnohodnotné Uncharted ani nahodou...
21.2.2012
Sakra, sakra.
Je to Uncharted a tak by člověk čekal 9+.

No, aspoň se Games.cz nebojí jít nízko, když je to potřeba.
A někdy aj když není.
A někdy jdou zase vysoko, i když není.

Skyrimu zdar!
21.2.2012
Uncharted to sice je ale né od Naughty Dog ale od Bend Studio takže se dalo čekat že to nebude kvalitní jak PS3 trilogie. ale i tak to vypadá na skvělou hru
21.2.2012
Tohle je první Petrova recenze v postu šéfredaktora na games, že jo? Jestli si můžu dovolit otázku, Po jak dlouhé době sis napsal recenzi? Jestli se nemýlím znova, tak v pozici šéfredaktora Levelu jsi taky nepsal recenze, viď. *4*
21.2.2012
(nové) sleepless@tiscali.cz (Šéfredaktor Games.cz)
+1
Nai, neni to moje prvni, ale rozhodne mi jejich psani velmi chybi. Neni cas :(
21.2.2012
Nevím proč, ale ve všech prohlížečích, co mám, mi to ukazuje, že tato diskuze má dva příspěvky, přestože tady dosud evidentně žádný příspěvek nebyl...

EDIT: Když jsem přidal tento příspěvek, počet se zvýšil ze 2 na 3.

Čím to může být, nějaká chyba u mě?
(editováno v 21:42) 20.2.2012
Zatrolená věc.
20.2.2012
(nové) Já, Truchlivý Bůh (skrytá identita)
Máš divný hodnoty... Literally *1*
20.2.2012
Zajímalo by mě, jestli nejsi náhodou Amaroun... *3*
20.2.2012
(nové) nName (anonym)
+5
Mně by zajímalo, jestli náhodou nejsi vocas, protože se tak projevuješ.
21.2.2012
(nové) nName (anonym)
+2
*Mě
21.2.2012
Bude ti stačit ke štěstí, když řeknu, že nejsem? *3*
(editováno v 10:01) 21.2.2012
(nové) nName (anonym)
+2
Bude. Zkus se podle toho ale i chovat. Neustále tě tu vidím vocasit.
21.2.2012
Vim že jsem tady někomu na něco odpovídal, ale ta diskuze byla totálně mimo mísu(asi jako teď) tak to asi smazaly:)
(editováno v 22:29) 20.2.2012
Aha... Ale v tom případě to vypadá na nějaký bug, zkusím to tedy napsat na příslušnou diskuzi.
20.2.2012
mázlé příspěvky jsou evidovány v počtech. eto vsjo
20.2.2012
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se