Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bych strašně rád napsal, že je to blbost, ale nějak nemůžu. *1* Negativní je, že z toho na mě dýchá ksichtoknižní farmville, který hrála bývalka a do kterého se mě snažila neúspešně uvrtat, mám problém s pixely i s infaltilním provedením postav a reakcí, ale zároveň takovým divným způsobem to je zábavné a se přistihuji, že z původní testovací desetiminutovky se staly 2 hodiny a i večer asi tomu hodinku dám..
  • Mart9
    Jedna z pixelovaných her, kterou uznávám, i když jsem ji sám nehrál.
  • Toto je alespon dukaz, ze i old-school grafika se da v dnesni dobe udelat hezky. Staci kdyz autor umi kreslit. Pak nema potrebu vydavat otresne vypadajici hnus za indie umeni.
  • Hru jsem nehrál, ale všude slyším jak hra je úžasná a TOP.
    Jestli se můžu zeptat, čím ta hra tak exceluje?
    • No právě tím, jakými všem způsoby se můžeš realizovat. Já třeba první rok (herní rok) strávil rybařením a stal sem se mistrem rybářem, ale s nikým sem za celý rok nemluvil, takže pak na jarmarku sem se cítil jako ten asociál bezdomovec co žije za městem a v noci cestou z ryb sem ho potkal vybírat odpadky a nikdo se mnou nechtěl moc mluvit, natožpak tančit. No ale z peněz za extra ryby sem si nakoupil výbavu a matroš na vyrobení automatického zalévání zahrady, abych nemusel půl dne trávit zaléváním a mohl sem rovnou vyrazit prozkoumávat tu jeskyni, co jsem po ni celý rok pokukoval. No krásné na tom je, že ten herní příběh prostě píšeš ty.
    • DwaR
      tak v tej hre som utopil nejakých 6 hodín a šla do z disku - ak by nešla, tipujem to na 100-150+ hodín čistého herného času. ale čo ma na tej hre tak očarilo ti nepoviem, ani keby ma režeš.
      celkový grafický štýl a poňatie hry (trošku infantilné, ale krásne a tak nejak pohodové), interakcia s NPC - možnosť svadby, pri určitom stupni priateľstva sa ti otvoria nové možnosti, ľahké RPG prvky, crafting úzko súvisí s RPG prvkami - postup o úroveň vyššie = nové veci, aj keď stále rovnaké, no stále lákajúce questy/úlohy, zberateľská vášeň (musím chytiť všetky ryby, vypestovať všetky plodiny, preskúmať všetky poschodia jaskýň atď), samotné farmárčenie (siatie a staranie sa o dobytok), grind farmy - pestovanie plodín a zarábanie. na to priamo nadväzuje rozvoj farmy, jej plánovanie, dávkovanie súbojov (primitívne jednoduché, ale tak akurát správne nastavené, aby nefrustrovali a zároveň okorenili hru)

      celý koncept hry je na pohľad primitívny a jednoduchý, ale práve to ťa ťahá stále ďalej pokračovať. hra ťa k ničomu netlačí, nič ti nenúti, netrestá ťa. môžeš si robiť čo chceš, ako chceš, kedy chceš.

      treba vyskúšať. myslím, že každý si tam nájde svoju trošku. otázkou je, ako veľká tá troška bude. od toho sa odvodí aj doba v hre strávená.
      • Nádherně napsáné... :) Já můžu jen souhlasit
    • X hodin v kuse bych to sice nehrál, ale na odreagování se to je výborné.
    • maximální relax pohodičkou *5*
      • Sr_Lobo
        Pramenici z ceho ale ? (netrolim)
        • kostejnesmrtelny
          Syndrom "no tak teda ještě jeden den a pak už to vypnu". Plus co napsal Fox :)
        • To by mě taky zajímalo, zvlášť po tom co jsem se přistihl jak jsem hru vypnul po třech hodinách hraní protože jsem si řekl, že bych o půl jedné měl jít raději spát.

          A řekl bych že není jen na odreagování, mám v PC x her které jsou na pohled krásné, hýbají se plynule a jsou poměrně i zábavné. Ale tahle "hříčka" mě prostě baví více, není to přehypovaný produkt který musí být stůj co stůj zábavný pro masy. A ten až infantilně pojatý svět má také své kouzlo, k tomu hezká "8bit" grafika, relativně normální postavy, dobře udělaný systém vývoje postavy, x činností které lze dělat, atd. Buď to člověka chytne, nebo ne.
          • Sr_Lobo
            Supr diky za smysluplnou odpoved.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit