Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě osobně nejlepší ARPG od doby Diablo 2:Lod. Ani PoE mě tak nebavilo už vůbec nemluvě o Sacred nebo Titan questu. Když by autoři více zapracovali na multiplayeru a zdůraznění boss fightů, jež mají oddělovat jednotlivé akty, tak by to hru posunulo do epických výšin.
  • hm myslim, ze te hre chybi spousta jinych veci nez tahle arena
    • Hm v podstate ano. Normalne som si musel overit cez google, ze to velke cudo co som zabil, je naozaj final boss v Grim Dawn. Ziadne outro, titulky, nic. Iba to vypisalo ze sa odomkla elite obtiaznost.
      Takze z tohto pohladu je pridanie nejakej areny do pribehovo nedokoncenej hry dost podivne. To bude nejaka zaplata pred vydanim nejakeho vacsieho DLC.
      Inac je Grim Dawn velmi dobra hra, ja by som ju radil dost vysoko pred Path of Exile. Je krajsia graficky, je offline a hlavne ten skill system je lepsie rieseny oproti gemom a socketom v PoE.
      • Lip řešený to nemaj, prostě to má jen prostější mechaniky, což tobě asi vyhovuje, pokud chceš ale té hře věnovat víc času a hrát ji třeba i několik let, tak tě nemá GD šanci uspokojit. GD sem si zahrál jednou celej a pak do půlky na větší možnost a už sem se ktomu nevrátil (ikdyž se mi to jako hra moc líbilo). PoE sem prolezl už tak 5x a vím že to nebylo do budoucna naposled. End game v GD je hodně strohý, na max obtížnosti čím lepší gear, tím je snažší zabít special bosse bo mapách, takže když ti padne náhodně něco silného, tak to prasíš hlava nehlava jinak prasí oni tebe, nic mezi tím. Nechce se mi to teď srovnávat ještě s end gamem PoE, když tě neoslovilo .. ale tohle tam maj rozvedený tak, že ta křivka vybavování je prostě zábavnější

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit