Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redneck
    Tak urcite, hasici a paramedikove si nase uznani zalouzej a ja si myslim, ze kazdej komu zachranej "krk" je jim az do smrti vdecnej. Jenze to neni divackej sport a verim tomu, ze pracovnici tehlech slozek ani po slave nijak netouzej.

    S tema policajtama teda moc nevim. Nedavno jsem cetl, ze zasahovali vodnima delama proti demonstrujicim obyvatelum. Vazne!? Neprizpusobivy se chovaj jako by jim patril celej svet a my cesi si musime nechat sr*t na hlavu? Off-topic, ja vim.

    No nevim jak kde, ale v Kanade se hokej pro prachy nehraje, protoze kdyby jo, tak jsou vsichni v KHL (ruska liga), kde by mohli dostavat o hodne vetsi penize nez v NHL. Je to i otazka vyzvy, protoze v NHL hrajou ty nejlepsi z nejlepsich, takze mas moznost hrat na ty nejvyssi urovni.
    A Stanley Cup neni jen nejaka plechovka, ktera kazdej druhej rok meni jmeno podle toho, kdo je zrovna hlavnim sponzorem ligy. Stanley Cup je nejvetsi sen vsech kanadskejch kluku.

    Dobrej priklad je zraneni Duncana Keitha ze Chicaga. Vedli v serii proti San Jose 3:0 na zapasy a puk mu vyrazil 7 zubu!! Nechal si to opichnout, vynechal par stridani a vratil se do hry!!
    A proc? Prachy mel uz v kapse a navic vedli 3:0 na zapasy.
    Tady vidis, ze hokej je bavi a i to pro ne HODNE znamena. Nejde hrat na vrcholovy urovni a pritom nemit zajem, pak to vypada jako v Gambrinus lize v ceskym fotbale...
    • Redneck
      Sorry Shaker, blbe jsem Te quotnul.
  • Doufám, že budu stejně jako v předchozím díle shánět Ferrari nebo Porsche /ač se to ve hře jmenuje jakkoliv/ a až ho najdu bude ho mít každý bezdomovec:)
    • tak tak to mne vzdy drtilo jak se okolni auta generovala podle toho vcem si jel a hned jak ho najdes budou kolem tebe jezdit stejny auta jen jinak barevny no holt omezena konzole vic nedokaze a tak se musi s pameti setrit kde se da... ja jen doufam ze zas clovek nezajde do vedlejsi ulice a kdyz se vrati tak bouracka co udelal tam stale bude a ne ze zmizi v tomhle se mi libil sleeping dogs nejen, ze velka bouracka nezmizela, ikdyz clovek odjel docela daleko, ale k ranenym tam prijela sanitka a mizelo to postupne!
  • Smetana.pavel
    Trevor v triku Love Fist *1* . Líbí se mi styl R* *5*
  • Kdyby ta hra měla chování aut jako Mafia 1, tak bych to vylepšování aut i pochopil, ovšem díky té akční fyzice a celkovému konceptu hry, vám auto ve hře obvykle vydrží tak dvě minuty, pak už máte nutkání ukrást jiné.
    • Ps: třeba vás to donutí se na hru soustředit a nebo když už teda neumíte ve hře řídit, tak dodržovat herní "pravidla silničního provozu".
      • V tom pripade si ale kup simulator, pravidel silnicniho provozu a ne GTA, ktere je predurceno k tomu, aby se mohl clovek poradne vyblbnout.
    • No nevím, já mám auta v naprostém klidu na několik misí. Je to jen o tom jak dokážeš tu hru ovládat.
    • Walldstein
      ani bych neřekl, že člověk má nutkání..spíše se z toho stane holá nutnost :D
  • Tak jsem si ho vzal do ruky a pustil ten gameplay, graficky to dech nevyrazi, ale na soucasnou generaci konzoli je to az neuveritelne.Ovsem to hlavni co zpusobilo vybuch v me dlani jsou ty herni moznosti, proste parada a narez.Kdyz jsem skoncil, tak jsem to mel vsude.
  • Nemůžu se dočkat až budu s Franklinem pimpovat svoje low-low a Krůzovat po hoodech. *5*
    • eh ?
  • Redneck
    A pomerne me potesilo, ze na nekolika (uz starsich) screenech byl odkaz na Los Angeles Kings v podobe parodie loga na triku hlavnich postav. Me osobne jsou LAK uplne ukradeny, ale bylo by pekny, kdyby hra obsahovala hokejku jako jednu ze zbrani na blizko. Na to, ze R* jsou ze Skotska a 99,9% amiku ma NHL a hokej celkove v p*ci, tak je zajimavy, ze to v ty hre je. Sice Kings minulej rok vyhrali Cup, ale i tak...spousta amiku ani nevi, ze jejich mesto ma hokejovej tym *7* Uplna ostuda!!
    Dokonce jsou i lidi, ktery jsou schopny se zeptat, jestli Gretzky jeste hraje za L.A. Typek, kterej ukoncil karieru pred 14i lety uplne za jinej tym...

    Go Leafs go!!
    • Shaker
      hokejovy (a na na jiny koko*iny) fan stranky jsou jinde...
      • Redneck
        To chce klid, moc off-topic teda nejsem. Vetsina hracu GTA zkouma i ty nejmensi detaily a to LAK logo vybizi ke spekulaci o pritomnosti hokejek jako zbrani anebo aspon jako mala pocta LAK k zisku Stanley Cupu.
        Lidi tady kolikrat vedou uplne pitomy diskuze a nemyslim, ze by muj prispevek byl az tak hroznej. Kdyz hokej tak nesnasis, tak jsi ten muj comment mohl skoro celej skipnout, protoze hned na 2. radku stoji Los Angeles Kings a hned bys vedel na cem ses...
        • Shaker
          Nemam nic proti spekulacim ve hrach, ale mam neco proti lidem, co mi rikaji, ze znat hokejovy hrace patri k zakladnimu vzdelani... Zcela uprimne na sportovni reprezentace a jakykoliv tzv "na vysoky urovni" sporty z vysoka se*u. At se na to fanousci klidne divaji, ale rikat nekomu ze se ma stydet, kdyz ho takovy veci nebavi je opravdu hodny titulu debila.
          • Redneck
            Ja nechtel, aby mi nejakej nahodnej amik vyjmenoval prvni lajnu (treba) Detroitu z 98. roku. Ale nevedet, ze mas ve meste hokejovej tym z nejkvalitnejsi hokejovy ligy sveta je trochu divny. To je jako zit ve Stuttgartu a nevedet o automobilce Porsche, protoze Ty radsi jezdis na kole.
            A neznat Gretzkyho je jako nevedet, kdo je to Babe Ruth. Taky me baseball nezajima, ale aspon vim, kdo Ruth je. Spousta veci me nebavi, ale i tak vim o co jde. To je normalni, ne?
            A skoda, ze na ten hokej kasles, je to ZDALEKA nejlepsi sport a neni to takova ostuda jako fotbal, kde se furt simuluje anebo vyhravaj nejbohatsi tymy.
            • Shaker
              Ok, vypadas jako rozumnej clovek, beru tvuj nazor. Nejaky povedomi o tom, co se ve meste, ve kterym clovek zije deje je dulezity, ale zrovna na nazory ohledne dulezitosti sportu sem fakt alergickej. Daleko vic fandim hasicum, kdyz kazdej den zachranujou lidi s paramedikama z vraku aut pri bourackach, pripadne mestsky policajty, co po vecerech brazdi mesto a pomuzou cloveku, kdyz ho nekdo okrada apod. nez nejaky pro me vazne ani v nejmensim dulezity olympiade, kde to ty lidi stejne uz ani nedelaji pro vlastni radost, ale jen pro prachy...
            • "Babe Ruth" už jsem někde předtím slyšel, ale myslel jsem, že se jedná o nějakou zpěvačku :D
    • Pěkný avatar. Vždycky mi to připomene Burta Reynoldse, jeho nádhernej černej Firebird TransAm s touhle vlaječkou na přídi.
      • Redneck
        Jo, dik. Jizanska vlajka je fakt klasika a zvlast na amerikach. A Burt Reynolds je ikona!!
  • Redneck
    Ja bych uvital dilnu jmenem Los Santos PostApo Customs. Prehnany bodykity a tunning jak z Fast & Furious filmu se mnou nic nedelaj, ale autaky upraveny jako v Mad Maxovi bych teda bral. Poradny bullbars, bodaky, radlice a dalsi libustky...

    V GTA IV byly stejnak nejlepsi ty stary rezavy kary jako to 1st gen Camaro, Buick GNX atd., a i kdyz nemely barevny splodiny, tak jim z vejfuku litala rez a to mi delalo vetsi radost nez treba podsvicenej podvozek a vonnej stromecek koupenej u benzinky.
    • Chcem ťa vidieť s radlicou a bodakmi na D1 *1*
      • Redneck
        V Cesku se prej jinak ani nejezdi. Kamaradi si cesky silnice a dalnice moc nechvali. Takze, kdyz uz jezdit v CR, tak aspon poradne vybavenej!! :D
    • U mna Sabre GT a v TBoGT Tampa *14*
    • deridon
      na Mad Maxe vyčkej, dělají ho Avalanche Studios, kteří dělali Just Cause
      • Redneck
        Kterej blb Ti dal ten minus?
        Ja o ty hre vim, ale nejsem si jistej, ze to bude na urovni GTA V. Sice to bude next gen, ale clovek jeste ma v zivy pameti ty nekonecny, genericky pustiny, zakladny a vesnice z Just Cause 2. Obrovskej svet bez niceho je jeste horsi nez koridory.
    • Naprosto souhlasim. Jen ta auta tam samozřejmě měla jenom některé prvky těch tebou zmiňovaných :P
  • V to zozname chyba modifikovanie motoru. Ved to je to najdolezitejsie. Prezijem bez toho ale bolo by to fajn.
    • Najprv si článok poriadne prečítaj potom píš do diskusie. Vyhneš sa takýmto stupídnym príspevkom
      • sorry, dik
  • Mahcake
    Zase ty vaše kecy a nadávky o grafice? Jdětě s tim do h*jzlu...hlavně, že u toho budete stejně celý dny slintat jako prasata s vykulenýma očima. Tady se člověk nikomu nezavděčí. Buď tu hru zbytečně nešpiňte a nehrajte nebo si jí prostě udělejte sami, když se vám to tak nelíbí. *7*


    Ta grafika je upřímně úchvatná. Rockstar se překonává každým rokem.
    • faitheater
      Nejde ani tak o grafiku samotnu, ta je primerana veku konzol... Ale veci ako dohlad, hustota premavky, hustota zaludnenie a podobne veci predsalen dokazu vylepsit herny zazitok a dodaju hre lepsiu atmosferu.

      Kdezto vyskakujuce stlpy, auta, ktore doskakuju par metrov pred hracom, mrtvoly, ktore miznu po par sekundach su vyslovene na nasranie + nehorazne zuby kvoli chybajucemu AA (vid. RDR na PS3)... I ked neviem, ci tieto veci patria priamo do kategorie "Grafika" :-)
    • lidi jsou idioti, ja jsem nahodou rad, ze neresi grafiku, ale resi se hlavne herni obsah.... kazdy chce best grafiku etc. a pak si lidi stezujou, ze ve hre neni co delat po chvilce... debilita holt no :) ... navic pokud to je engine z Max payna 3, tak ten mel dost solidni grafiku a hlavne teda fyziku... vzpomenme treba skok Vice city --- San andreas.. graficky bylo SA na stejne urovni skoro jako Vice city... ale zase tam byla tuna novych veci co delat... pak zase skok na GTA IV , nova grafika, fyzika , malo moznosti...
    • Zase si zober ako vyzeral Red Dead Redemption na PS3 a ako na Xboxe, a toto je ukážka z PS3, snáď bude Xbox verzia vyzerať aspoň o toľko lepšie ako v RDR.
      • Nebude vypadat líp, protože RDR bylo vyvíjené pro Xbox a následně byl port pro PS3, u GTA V je to přesně naopak, je to vyvíjené pro PS3, a následně bude udělaný port pro Xbox, takže u Xboxu rozhodně lepší grafika nebude *3*
    • Me ta grafika nejak nevadi (a na hru se tesim), ale uchvatna rozhodne neni.
      Imho to vypada dost podobne jako GTA4.
      • Zayl
        No tak jistě, musí to jet na současných konzolích. Ono s omezeným hardwarem nejde dělat zázraky donekonečna.

        Já hlavně doufám že ten PC port nebude zase zprasený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit