//Edit sry to je pro Jxe ne pro Huhiho:-): Bohuzel podle statistik Blizzu tomu tak je, pres 50% hracu wowka ma pry 12-14 let:-) Problem spousty WoWkaru je v tom ze hrajou WoWko, jakkoli absurdne to zni:-) Vetsina z nich totiz je s tim co jim Blizzard naserviroval natolik spokojena ze vicemene nemaji potrebu pidit se po novych featurach a ucit se nove postupy, protoze to co ve WoWku je funguje dobre. Je to uplne stejne jako bychom meli presedlat ze stareho mobilu na novy, taky casto nemame ani poneti o novych funkcich ktere tam jsou a bez kterych jsme se leta obesli, ale jakmile ho dostaneme do rukou zacneme je pouzivat, tak teprve pak si zacneme rikat "sakra jak jsem si s tim starym kramem mohl tak dlouho vystacit, vzdyt nic neumel, byl pomaly, skaredy a delalo se s nim tak nemotorne"
Blizzardu nelze uprit jednu vec a to je naprosto dokonaly marketing a schopnost vyzobat (radeji bych se vyhnul slovu vykrast aby Cahir nevygooglil nejake nove vulgarity) ze vsech her okolo ty nejlepsi napady a prodat je ve svem titulu.
Paradox tkvi taky v tom ze Blizzard sam sebe presvedcil ze jsou veci ktere maji u hracu uspech (a jine firmy se tim samozrejme ridi) a ktere ne, viz pvp o ktere ma dle statistiky Blizzu zajem jen 1% hracu WoWka. Bodejt by ne kdyz ma WoWko jedno z nejhorsich pvp na trhu. Podivejte se na jine hry zamerene na pvp, kde jsou vybalancovane classy a gear ovlivnuje hru v mnohem mensi mire - vpodstate nenajdete cloveka ktery by tam nehral pvp. A tak je to se spoustou dalsich veci na ktere jsme si zvykli a uz je ani nevnimame, ale ty principy jsou proste spatne a jde je udelat lip
(editováno v 12:13)
18.2.2012