Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to naprosto samoúčelně a dřívější záběry s teleportujícím se Jasonem jakbysmet. Pokud tohle hra "dosáhne" na světový průměr 50% v recenzích, budu opravdu hodně překvapený.
  • wow
  • Jack1947
    No mohla by to být pecka,

    drtit hlavy, sekat končetiny, trhat čelisti *14* *5*

    Multiplayer mě ani moc nezajímá ale single by mohl bejt zajímavej když ho nepohnojí.
    Možná bych odpustil i horší grafiku kdyby byla hodně guts, blood a hlavně gore ( Patu a hlavu by to mít ale mělo) *5*
  • mám z toho podobne zlý pocit, ako z hry hatred. násilie pre násilie. divím sa, že to chlapci na games nezatrhli.
  • hmmm.....dobře primitivní...stejně jako horory "The Saw". Nikdy jsem moc nechápal, jakej smysl má připravit scénář, kterej se točí jen a pouze okolo vyhřezlejch střev a trpících lidí - ve většině diváků to totiž nevyvolá pocit strachu, ale pocit vzteku nad primitivností režiséra.

    Koho může bavit vypichovat NPC oči, žrát jeho střeva zaživa a jinak se seberealizovat ve virtuálním světě, kterej tohle dovolí? je mi jasný, že od spousty potrefenejch hus schytám mínusy, ale chlapci - je s vámi něco hodně špatně, jestli při pohledu na tyhle scénáře máte na tváři dábelskej úsměv, lechtá vás v podbříšku a cítíte, že se Vám brzo postaví. Jak to můžete srovnávat s přejíždním chodců v GTA?

    Jednou NPCčku vypíchnu oči, třikrát ho zmasakruju allá "Postal 2 hadr" a co pak? to Vás to jako bude bavit 20 hodin? Mám raději pocit napětí (Kruh, Záhada Blair Witch, Paranormal Activity) než vytrhávání očních bulv a nucení oběti, aby žrala svoje střeva než zdechne....to je primitivní a čekal bych, že nad tím budou o n a n o v a t Arabský teroristi a ne inteligentní evropani, kteří věřím v jádru jste
    • jamar28
      Pocit napětí u Paranormal Activity...Lol, kolik ti je? 11?
      • 29 - a byl jsem napnutý víc než u Saw 1,2,3,4. Paranoramal Activity 2 a 3 a Blair witch 2 a 3 už byl samozřejmě propadák. Mě prostě brutalita nenapíná a naopak si říkám, že ze surové brutality může být odvařené jen dítě, pro které je brutalita něco nového. Dospělej člověk, znechucenej z tisíců reálnejch videí na netu už tu "hranou" brutalitu vstřebává jinak
        • jamar28
          A kdo ti řekl, že u gore filmů máš být napjatý stejným způsobem, jako u různých duchařin? Chápeš, že to je úplně jiný druh hororu? Napětí se buduje jinak. Mě třeba SAW taky vůbec nic neříká, ale zrovna tak ani PA. Jestli ti Paranormal Activity nebo Blair Witch přijde napínavé a děsivé, tak ti doporučuju libovolný live stream z nějaké noční lesní kamery. Fakt je ironie, že ti skoro ve 30 přijde PA napínavé a pak se povyšuješ nad ty, kdo mají jiný vkus než ty, že to jsou určitě nevyzrálá děcka. *1*

          Doporučoval bych ti nesoudit lidi tak rychle a především tak arogantně, to je tak pro nadšené fanoušky TV Nova a ty už jen podle psaného projevu máš na víc.
          • já nevim, teď jsem to po sobě četl a ačkoli vim, že jsem horkokrevnej, tak základní myšlenku snad pochopil každý, kdo to po mě četl. Já o voze a ty o koze. Já se pozastavuju nad tím, že někoho baví hrát hru založenou primárně jen a pouze na brutální tyranií oběti a ty mi tu začneš vysvětlovat, jakou osnovu má mít dobrej horror/thriller *9* Himl hergot, ty horory byly pouze příměra a nakonec se kolem toho začne točit celý jádro diskuze....boha jeho. Pochopitelně znám základy slušného chování a v denním životě je naplňuji asi častěji než mnozí z Vás, ale když jde o anonymní diskuze na Games, kde se řeší manga patlaniny, Zaklínač 3, tak neznám brášku, ségru ani babičku......a když jde o zdiskreditování týhle objektivně vzato *urevsky násilný hry, tak budu klidně arogantní
            • jamar28
              No je tvoje plné právo chovat se jako idioot. Proti gustu žádnej dišputát.
    • JohnyTheZik
      Jinymi slovy, ruzni lide maji ruzne zaliby a povysene hodnotit hororovy zanry nicemu moc nepomaha.

      Navic, prvni Saw je skvelej gore thriller, kterej je mnohem napinavejsi a filmove kvalitnejsi nez tebou zmineny becko Paranormal activity. Ani se to krome zhruba dvou scen netoci kolem nejakejch nechutnosti.
      • Já ti tvoje záliby neberu :-), ale pokud ti tohle dělá dobře a chceš to cíleně hrát, tak je vcelku pravděpodobný, že se někdo ozve a objektivně ti napíše, že si vylágrovanej a nemocnej imbecil.
        A nic tomu nepomůže, že mi napíšeš, že máš tři stejně dementní kamarády, které to taky baví.

        Buzerantů chodí v průvodu taky hodně a je jim to prd platný, protože na ně stejně zbylých 10 000 000 obyvatel kouká v lepším případě jako na nemocné....Fakt Vás není tolik, kolik si bláhově myslíš.
        Svoje poučky o Saw si strč za klobouk. Odborná kritika film strhala stejně jako 40 dní sodomy a to že to 127 retardů na csfd ohodnotí 4 hvězdičkama má demonstrovat jako co?
        • Smrdíš jak pseudo intelektuál .
        • JohnyTheZik
          Jojo, libi se mi tvy predpoklady, analogie a objektivni pravdy. Priste jen poprosim jeste zapojit mozek pri psani komentaru. Vic se k ty hromade blbosti ani nebudu vyjadrovat.
          • beru na vědomí :-) a ty zapoj mozek, až budeš s ďábelskym chechotem řezat oběti hlavu ;)
            netvrdím, že to uděláš následně v reálu, ale proč bych nenapsal, že tebou pohrdám, pokud ti tahle forma zábavy přijde normální. No tak, jsme v demokratickym světě ty hromado blbosti:-)
            • Nee....tebe jsem nikam nevyslal, přečti si to souvětí ještě jednou. Byla to příměra, ne osobní výpad
            • JohnyTheZik
              Jojo, ja to taham do extremu.. Kdezto clovek, kterej hned z prvni vysle nekoho do homosexualu a obdivovatelu urezavani hlav, je uplne vporadku :D .. Navic, co mi porad cpes, ze hajim tuhle hru. To rozhodne nedelam, ale zase nejsem uplne vymletej, abych videl, ze tahle hra fakt neni jen o nejakejch prehnane brutalnich animaci a ze to v parte asi i muze bejt sranda stejne jako vsechny jiny mp coop hry viz dead by daylight apod.. Uz si dej chvili voraz, nemysli ti to.

              CRY EMO SAD.. 29letej clovek.. enough said.
            • 127 hodin nebyl špatnej, proč to demonstrativně taháš do extrému? :-) tam se noha řezala kvůli úplně jinému důvodu. Nevadí mi krvavý scény ve filmech. Jen nemám kouska pochopení pro obdivovatele the Saw a téhle hry.....ale svět je prostě zlej no, musím se s tím konečně vyrovnat a postavit se hororům čelem :-((( ...............CRY EMO SAD ))))
            • JohnyTheZik
              O lacinosti scenare se asi nemusime bavit, kdyz 29letymu cloveku prijde napinavej film s kamerou na nocnim stolku.

              A jestli to, ze se mi libi prvni Saw, kde nejbrutalnejsi scena je uriznuti nohy (127 hodin u tebe asi taky neprojde), implikuje, ze mam rad primitivni nasili a ze se proto musim jit uspokojit na navratdoreality, tak to klobouk dolu. Nutno podotknout, ze jsem veril tomu, ze lidi s podobnym logickym chapanim chodej psat jen na novinky.
            • PanS
              Na rozdíl od psychicky křehkých jedinců má naprostá většina hráčů, kteří se zajímají o hry jako je tato a podobné, dost dobrou schopnost rozlišit hru od reality. Kdyby tomu tak nebylo, běhaly by tu desítky miliónů vrahů. Opravdu je tak veliký rozdíl chladnokrevné přejíždění civilistů od řezání číchsi střev? Pokud bychom aplikovali tvou logiku, to první by také nemělo svědčit o zdravém psychickém stavu... přesto, série GTA, která tohle umožňuje, patří mezi prodejně nejúspěšnější a nejoblíbenější.
            • Rozumím, jen tobě nespíná mozek, protože tu píšu o lacinosti scénáře the Saw a o tom, že příběh kterej cílí na diváka jen brutalitou, je prostě dost chudej. Logicky tedy očekávám, že člověk,kterej Saw obhajuje, má rád primitívní násilí. Hele kluci, když mate tak radi brutalitu, tak choďte na Navratdoreality.cz, tam máte každý týden alespoň jedno video z poprav jihoamerickejch kartelu, nebo arabskech teroristu. Rezani hlav a prosby popravenejch vas budou jiste vzrušovat. Sry píšu z telefonu
            • JohnyTheZik
              Nikde jsem nerekl, ze me tyhle veci bavej, jen ze Saw je mnohem lepsi film nez tebou zmineny becko. No, nemuzu rict, ze bych na zaklade tvejch komentaru cekal, ze bys rozumel ctenymu textu.
  • Zbožňuju filmovou sérii, hlavně první 4 díly, takže já osobně se hodně těšim. Snad to bude mít nějakou hezkou atmosféru a bude to i o schovávání se, ne jen o zdrhání.
  • A už to jsou mravokárci *1* Vorhees je postava naprosto odlidštěná a to jak zabíjí je také pro normálního člověka dost fantasy. Takže klid prďolové *5*
  • jendabek
    Násilí mi nevadí, pokud to není jen násilí pro násilí. Tady ale žádnou další invenci nevidím a navíc to ani nevypadá nic moc. Pro mě to není hra, ale ventilace vlastní psychopatie.
    Bohužel tak nějak tuším, že i tohle bude podobně postiženým stačit ke štěstí, protože asi moc podobných počinů nebude.
    Přeji vývojářům vše nejhorší.
  • michaliuz18
    to je cele co ta hra ponuka okrem masakrovania obetí? pekne plytka herna napln okopirovana od dead by deadlight kde jeden bude vrah, druhy civilista co sa bude schovavat. Nice
    • Jazz
      "Okopírovaná", přitom F13 oznámili dřív než vůbec někdo o nějakým DbD věděl.
  • to zase bude hate na nasili ve hrach...staci, aby do rozhovoru s nejakym ,,odbornikem,, dali par takovych zaberu a je vymalovano
    • jako je pravda, ze 90 procent her je o zabijeni a je to proste divny. vsichni jsme na to zvykli, neprijde nam to divny, hrat by nas bez toho nebavilo, ale o necem divnym v lidech to nesporne svedci. nerikam to jako pedant, jen to tak konstatuju
      • JohnyTheZik
        90 procent her.. lol

        Taky si obcas rad taham cisla z klobouku!
    • Ved je to nechutne. Pic.....
    • hraju hry 25 let, ale tohle uz je zvracenost. myslim, ze by vse melo mit hranice.
      • ja hraju hry 26 let a myslim ze je to v pohode, patek, mozna krome prvniho dilu o nicem jinym nebyl
      • To je ještě slabota viděl si někdy poslední Mortal Kombat hru? *1*
        • Blue.Shark
          Vnitřně na mě působí jinak situace, kdy ze sebe dva mlátící se řezníci udělají fašírku a situace, kdy dvoumetrová hora shnilého masa zasekne krumpáč do ksichtu křičící hipsterce. Kdybych měl srovnat, co na mě působí méně odporně, určitě vyhraje Mortal Kombat Ale hádám, že přesně tyhle pocity měly záběry vyvolat, takže...vlastně dobrá práce.
          • Za to že je hipsterka si to stejně zaslouží *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit