Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam fifu 16 na xbox 360 a nejde mi to neporadil bi mi někdo
  • Ta fotbalistka na obrázku vypadá slušne. Fyzika poprsí musí být na vysoké úrovní. A možná by mohli přidat záběry z kabiny po zápase.
  • Psychotic
    Já teda doufám hlavně v mistrovství světa a Evropy, které tak nějak v kariérním módu hráče chyběly...
  • Mart9
    Strašně bych si přál, aby byla FIFA zkombinovaná s FM. V FM mě hodně baví ten manažerský režim, kupování hráčů, řešení smluv, dělání sestav, ale samotné zápasy mě nenaplňují, raději bych si to za ta kopyta odehrál sám, strašně u toho těch cca 20 minut trpim. Naopak ve FIFĚ mě baví hrát a mrzí mě ten slabší a snažší manager mód. Kdyby byla kombinace obou her, to by byl sen.
    • Viem ze v minulosti,ked mal hrac fifu aj fifu managera tak si zapas z FM vedel odohrat cez fifu. Ale kedze FM od 2014 nevychadza tak...
    • kostejnesmrtelny
      Kdybych si hypoteticky chtěl nějakou takovou sportovní hru vyzkoušet (naposledy jsem hrál asi NHL 95), co bys mi doporučil? FIFA, FM, PES? Kterej ročník? Oni toho chrlí tolik, že to nejsem schopnej sledovat...
      • Fifa 99 - Best Fifa EVAAR!
      • PES 6. Nič lepšie ešte stále neexsistuje.
      • Mart9
        Momentálně určitě FIFA 15. I po 9 měsících hraní si užívám každý zápas, a to hraju jen offline manager mod. Ani jsem neměl potřebu zkoušet Be a Pro, kdy ovládáš jen jednoho hráče, nebo dokonce online.

        Pokud si sportovní hry v posledních letech skoro vůbec nehrál a sleduješ třeba fotbal v TV, budeš z FIFY nadšený.
        • cumpi3
          zalezi, jestli chce tvrdou arkadu a nebo ne
          • No na tom vůbec nezáleží, protože žádná simulace fotbalu na trhu není. PES se snaží o věrné zachycení atmosféry reálného fotbalu, ale v základu je to arkáda jako vyšitá. Celkem chápu, že může někomu vyhovovat víc, protože rozdíl v hratelnosti je výrazný. Ale pokud chceš hrát virtuální fotbal, tak nic jiného než tvrdá arkáda k dispozici není.
          • main
            takze uprednostnujes PES?
            • PES 2016 bude supr
          • Mart9
            Ptal se mě, co bych mu doporučil, já mu jednoznačně doporučuju poslední FIFU, kterou považuju za nejlepší fotbálek v historii a vůbec nelituju, že jsem za ni dal těch několik desítek €.
      • Každej rok je to takovej vabank. S Fifou 15 jsem si užil hodně zábavy, ale taky hodně nervů. U PES je slabší kariéra a slabá podpora multiplayeru. FIFA má oproti PES lepší kariéru a zábavnější multiplayer (ultimate team - taková online "kariéra") Co se týče gameplaye tak bych EA kolikrát nakopal do zádele, protože kolize a obranná hra, co tam předváděj hráči, je kolikrát neuvěřitelná. Jinak PES na PC je hybrid (tzn. mix starého a nového enginu), takže i KONAMI umí s lidma vy*ebat.
        • main
          zdarec, nedal bys nekdy coop ve fife?
  • Mód kariéry hlavně potřebuje poctivou hru AI. Na nejvyšší obtížnosti AI jednoznačně cheatuje (zvýší rychlost svých hráčů, jejich sílu, přesnost přihrávek atp.). Na nižší obtížnosti je zase AI porazím s prstem v nose. Zkrátka hra proti AI není zábavná a přípravný turnaj nebo vylepšené přestupy to nezachrání. Samozřejmě můžu AI srazit pomocí sliderů, ale to už se zase ztrácí ten pocit zdravé výzvy, protože se da AI přiškrcením dostat vyloženě na kolena. Dlouhodobě tak nezbývá nic jiného než multiplayer a EA z nějakého důvodu není ochotné implementovat do FIFA online kariéru ve stylu Maddena, kde můžou hrát online ligu pouze živí hráči a AI je tak z kola ven (včetně přestupů a všech těch serepetiček kolem).
    • Treba hrať na World Class obtiažnosti a musíš si nájsť nejaké dobré slidery, hneď je hra oveľa ťažšia práve bez toho pocitu že by AI podvádzala.
    • Psychotic
      Nevšiml jsem si, že by AI na vyšší obtížnosti podváděla...
      • No když hráče s rychlostí 90 v pohodě předběhne hráč s rychlostí 40, tak to opravdu není úplně košer (začátek zápasu a oba běží bez míče). Navíc na straně AI hraje stále všech 10 hráčů v poli na plno, kdežto na straně hráče hraje pouze ten, na koho se přepneš. Také velmi férové. Stačí zůstat přepnutý na útočníkovi a sledovat, jak si zbytek týmu poradí s útokem soupeře. Princip kariéry a budování týmu mě láká, ale hra proti AI zkrátka není férový a zábavný fotbal s dobře nastavenou úrovní výzvy.
        • Psychotic
          Nevím, no, tak asi hrajeme jinou hru nebo se chování AI v jiných módech mění. Hraju kariéru za hráče na Legendary a opravdu mě s mojí rychlostí 75 nikdo nepředhání, dokud nepřestoupím někam do Bundesligy nebo tak... a obrana funguje fajn i bez mě. Jsou to pěkné. vyrovnané zápasy.

          V podstatě jediný problém, který vnímám, je, že je daleko snazší v kariéře za hráče porazit Bayern než třeba Augsburg, protože dobré týmy hrají příliš útočně a mají otevřenou obranu.
          • No ale hra za profíka je o to něčem trochu jiném. Pokud jsi zamčený na svém profíkovi, tak AI tvého týmu hraje víceméně na stejné úrovni jako soupeř. Obrana je tedy snesitelná. Zkus si ale dát legendary za všechny a nech stejný tým bránit bez jakékoliv pomoci. Ten rozdíl je propastný (a pro mne nepochopitelný). Když si zahraju třeba Maddena, tak hraje celý tým stále na plno a jedno, jestli jsem zamčený a profíkovi, nebo jestli mám potenciálně pod kontrolou celý tým. Bohužel FIFA je z nějakého důvodu nastavená jinak. Jediný férový způsob jak si zahrát slušný fotbal je tedy multiplayer.
    • Vydělávaj na prodávání balíčků pro FUT, proč by měli něco ohledně online měnit když to nadšenci kupují ve velkém? (taky mě to štve)
      Doprčic proč není možné si nadefinovat pravidla online turnajů proti kamarádovi tak, jak chceme? Jakmile zápas skončí remízou, chceme prodloužení (pentalty) - nejde to. Dokonce ani když celá série skončí smírně (i skóre), v posledním zápase žádné prodloužení..prostě totální remíza, tak jak to v realitě není možné. Proč? Protože EA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit