Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Supe super super. Jenže já mám problém se hrou, neustále mi padá na určitým místě s hláškou "AI.exe has stopped working" a neexistuje řešení. Takže hru mám dva měsíce doma a dívám se na ikonu na ploše, super koupě se všemi DLC, o kterých se mi může jen zdát. SEGA podpora krásně mlčí na moje maily a dotazy jak problém vyřešit, zkusil jsem návody ve všech diskusích co jsem našel a nic nepomohlo.. Takže opravdu super. Jiný hry mi to nedělají, jen tahle...
    • Ahoj, jaký je chybový modul v té zprávě o chybě?
  • Jsi mužete zasunout jenom za odměnu. *5* Kazetu do save slotu.
  • Bral bych to, kdyby vetřelec skutečně aktivně prohledával celou stanici....ale ne tak, jak je to nastaveno nyní - tedy že hra vetřelce teleportuje vždy jen okolo hráče a to ani ne v rámci celého levelu, ale jen sektoru
    • Kdyby alien nebyl takovej imbecil tak bych to možná i dohrál. Stačilo mi 10 minut sledovat chování toho pitomce v různejch situacích a hra šla z disku. *16*
    • jako ze nemuze hrace citit jo? *7*
  • Hej, starý AvP, predtým, než ho zprznili tým save-patchom, to bol masaker *5*
  • Jack1947
    Zrovna u hry kde jsou možnosti savování pomalu menší než houby po dešti je to hle, na MŮJ vkus(!!!)
    trochu moc sadistické i když uznávám že mnozí mají rádi. Čím víc hc výzva tím lépe. Já radši menší výzva ae zároven i nějaká ta zábava. *3*
    • Pro mě je zábavy ta výzva.

      Jak může někoho bavit hra, kde neumírá a na postup stačí minimální snaha? :/
      • Jack1947
        To jsem snad nenapsal ne ? neumírá lol? v které hře se prosím neumírá např v COD se umírá když si člověk nedá pozor. Wolf, DS3 atp... fakt jsem neviděl hru dneska kde se neumírá. I na nejlehčí obtížnost v nějaké hře umřeš. Nemám rád jednoduché hry ale nemusím nějaké přehnané výzvy jsem tedy o dost menší hráč? možná.

        Jak už jsem psal za nějakého velkého hráče se sám nepovažuji, i nějvětší nostalgik cozažil éru 486 v plné parádě. Řekne že se taky v těch umrtích a přehnaně nastavených obtížnostech tolik nevyžívá ostatně tenhle "kult" vznikl nebo se vrátil až s DS. Alien je zas trochu jinde.
        • umřít v CoD na nejnižší obtížnost, tak to už chce fakt skill
          • Jack1947
            To není ale třeba tvojí blbostí ne, postará seo to bohatá kvantita převyšující kvalitu vojáků.
            Což je problém všech dnešních her, snaží se vás unavit zástupy vojáků ... bohužel se jim to daří.
        • Tak já měl PC od roku 92 a v tom, abych se někde dvě hodiny snažil a pak umřel kvůli jedný chybě, jsem se nevyžíval nikdy. Save považuju za geniální řešení, protože si obtížnost nastavuje hráč sám (asi nikoho nebaví, když hra není vůbec žádná výzva, ale každý máme tu výzvu jinde).
          No nicméně když mi bylo 12 a hrál jsem původního Prince of Persia, tak jsem nakonec nějak překousnul, že začínám vždycky na začátku, protože a) v tom ta hra v zásadě spočívala b) stejně jsem nepřišel o víc než půl hodiny hry a za c) jsem měl spoustu času.

          Dneska si s dětma nějak nemůžu udělat spoustu času na to, aby si hru perfektně nacvičil (a jsem příliš neschopnej na to dát rovnou), totiž většinou nemám ani dost času v kuse na to, abych se dostal od savepointu k savepointu. Nemám nic proti tomu mít ve hře nastavení pro hardcore hráče a masochisty, ale pokud tam manuální save není, tak to není výzva, tak to prostě hrát nemůžu.
          • Jack1947
            Jo přesně, jinak POP dneska a hry dneska to nesnese srovnání. Ta plošinovka byla geniální...

            Pak co z toho vzniklo no... by každý kdo tehdy hrál plakal. *13*

            Právě, to já ani tu dobu nezažil ale tohle se mi zas tolik nelíbí oni nervy -vztek už nabíhá při procházení nějaké úrovně po xté protože jsem si nedal pozor že tam byl schovaný voják. Natož abych si dával bacha kam šlapu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit