Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm, já teď mam PC trochu mimo provoz abych to zapnul, jestli to vůvec už vyšlo... ale jak bude pořešený to, aby si někdo úmyslně nevybavil postavu vařečkou z Diablova kopýtka a nechal ho běhat v trenkách a šlehat se jeho ocáskem po zadku?
    To bude jakože celej mód, nebo mód v módu, kde se ten swap dá aktivovat, a nemusela to bejt výhoda, když k tomu nedojde a dá se tomu, třeba, zabránit?
    Protože logicky, kdo s tim počítá, může vlastní postavu udělat účelně neschopnou jako Daru Rolins za volantem...
    Ale i ona zabila... (a teď dělá tvář pro Škodovku).
    Nebo neutrální sety? Ale v Diablovi nezáleží na charakteru ale na vybavení, stejně jako Blizzardu.
    Jako nápad na nějakej skill na pár sekund. Ok.
    Dobrá, nevim jak to bude ve výsledku pořešený, ale přijdemmi to, více než méně, jako koko*ina.
    Navíc potěšení hrát za vlastní postavu a jedinej ovlivnitelnej aspekt ve hře je alfa a omega toho, proč se to hraje. Proč někdo bude chtít sakra hrát za neosobního mamlase?
    Jako zadarmo, krása. Ale to taky mohli přidat nějakou zajímavou maličkost místo zbytečnosti.
    Čudly jsou pro všechny stejný...
    • vzhledem k tomu že těch postav k hrání asi nebude moc, tak počítám že konečný výběr bude ruční z nějakých možností co jim alogirtmus navrhne, takže nad tím s koho dají do výběru budou mít asi plnou kontrolu a nevím kde je problém zabránít nejakým divným věcem.
  • K těm spekulacím o D4:
    https://youtu.be/TVMVvtxkRAo
  • Moje pero je vetsi nez tvoje patch
    • no.. tenhle patch je spis.. pujcim ti robertka a snaz se me prekonat.. nez to klasicke premerovani pindiků.. ale jinak jsi blizko.. to maji mazlickove radi, ne?
  • No vsak to! Hraci su na nervy greater riftov, tak oni predstavia novu feature: challenge rifts! D€menti spravili z legendarneho, pribehoveho a temneho ARPG nejaku primitivnu sutaznu arkadu na porovnavanie eKktov. A ja, hrac D2 a day one hrac D3 sa tesim na novy patch Path of exile. To bude pecka *2*
    • huh... vsak v te hre je oboji.. muzes zustat u opakovaneho prochazeni pribehu.. nikdo te nenuti..
  • Ristoro
    Pro lidi, které Diablo 3 přestalo dávno bavit doporučuji Grim Dawn. Pokud vás bavilo Diablo 2 nebo Titan Quest, u Grim Dawn budete chrochtat blahem. Výborná záležitost a stojí jen 20 Euro, ve slevách 10 :).
    • a ma to nejaký endgame?
      • bacha.. porovnava hru kterou hral XYZ se hrou kterou hraje 14dni sotva.. ja bych zbystril pozornost :) ... sakra co to pisu, vzdyt zastavam nazor, ze pokud se nekomu neco nelibi.. nepotrebuje odehrat 200+ hodin.. aby si udelal nazor a ted toto.. neee zabanujte me prosim.. ehm
      • Ristoro
        No podívej koupil jsem to cca 2 týdny dozadu, projel jsem to na základní obtížnost, teď jedu dále. Funguje to jako v Diablu 2, kdy tam jsou v podstatě 3 obtížnosti, v každé padá nové vybavení, sníží hráčovi resisty o 25% a nepřátelé jsou tužší. Zkušenosti jdou kolem 45 levelu už celkem dost pomalu. Co se týče hratelnosti po dosažení maximálního levelu, zatím nemůžu zhodnotit.
  • Ja bych byl pro kdyby sem se dohodli na tom, ze ty hre ani nebudem rikat Diablo, co?

    Peace <->
  • Já minule Diablo 3 nainstaloval ale dlouho jsem u toho nevydržel. Žádná atmosféra (omalovánky) a nezajímavé postavy, oničem příběh, trapné "cinematics" v hollywoodském stylu, žádný vývoj postavy a tak dále a tak dále.
    • Ach, to tie kecy o omalovánkach stále niekoho bavia? Hra je temná dostatočne. Zaujímavé, že Torchlightu sa žiadne omalovánky nevyčítali a tam to je do očí bijúce.
      • "Hra je temná dostatočne."

        Tvuj nazor.

        "Torchlightu sa žiadne omalovánky nevyčítali."

        Failed logic. Torchlight byl nastupce Fate, coz byly stejny omalovanky, art design byl takovy uz od zacatku, narozdil od D1/D2 vs D3.
        • Asharak
          No budou to mít hodně těžké pokud vyjde D4. Ale detailnější textury a o něco míň sytější tóny by mohly ještě bezkonkurenční styl D3 o něco překonat :) Pak bychom mohli rozdělit D1/D2 vs D3/D4 a každá sudá by byla králem ve svém pytli *14*
          • Nemuzu uplne souhlasit, vzhledem k tomu, ze mam nejradsi art prvniho dilu. Osobne doufam, ze se D4 vrati ke korenum, ale to sem asi hlupak, vzhledem k tomu, ze se bavime o studiu, ktere do vsech svych IP narvalo wowkoidni grafiku a kvuli kteremu (uspech je sv*ne a bohuzel ne vzdy pozitivne ovlivnuje vyvoj) je pomalu kazda druha hra omalovanka a to u her, kde se to vubec nehodi...
            • Asharak
              No jelikož hraji obojí tak D3 má úplně jinou grafiku než WoW. Naopak teď cpou do WoWka D3 design spellů a to je teprve hnus *11* I když je v paletě hodně barev, furt jsou decentní. Jen když se zbaví oblých hran a celkové zaoblenosti,, přestanou všechno vyhlazovat a roztírat. Nasadí ostřejší grafiku a ještě víc uberou někdy až odpornou saturaci. Pak by to šlo ale to bohužel něudělají už nikdy.
              Přitom W3 to tak slušelo. (ostrost)
              Bohužel z Blizz her se staly kopírky samy sebe a co udělaj u jedné a funguje to, to nějak narvou do všech ostatních. Nemyslím zrovna moc grafiku (zatím), ale loot systém a herní mechaniky. Bohužel všichni nadávaj na míň podstatné kraviny a nebo jen blbě trollí,, a pak zapománají na tyhle detaily co ti zhnusí hru proto, že přestává být svými prvky jedinečná.
    • mne na tom štval ten neuvěřitelně bezcenej drop s 0,004% šancí na legendárky přizpůsobenej zbytečnému real money šhopu ikdyž to patchem zmírnili porát je to katastrofa a porát vám z uber bossů padá to co vám padne z té nejobyčejnější truhly hned na začátku.... škoda že to neni jak wowko dungeony kde má každý boss určený set který náhodně padá.... no je to holt click fest když se to někomu líbí ať si to hraje já si umím představit zábavnější hry...
      • Po patchi 2.0 ti padají legendárky z každýho většího bose ;) . AH už je minulost. *8* I když teď už sou zase legendárky useless a jede se jenom na sety, ale koho baví grindit stovky hodin na "meta build"...
      • Ještě když za to musíš platit. Hra pro smolaře kteří nedokáží pochopit že to nemá žádný smysl hrát a Bizzard si na nich akorát namastí pěkně kapsy. Ale jak říkáš ať si to hrají a mastí si při tom ego a další věci.
  • Asharak
    No, zatím nejlepší update do Diabla v rámci zpestření hraní byla nová lokace s novým designem. Rozhodně by to bylo lepší než tahle featurka :(
    Ale alespoň bude možné si hned osahat jiné buildy a hlavně classy na top lvlu bez nutnosti si je sám napřed vyfarmit.
  • hmm D3 je mrtve je jako hezky ze po tolika letech neco pridaji ale "co" ??? opet se budu opakovat ale podivejte se na Path of Exile co ted v cervenci prida (Fall of Oriath) ;) 6 novych aktu (misto opakovani toho sameho na jine obtiznosti) predelani hodne veci a same vylepseni...
    • Mě třeba PoE nikdy nechytlo, zkoušel sem to několikrát. U D3 sem strávil trochu času, občas si to zahraju, ale taky už se mi to zdá dead. Ale zpátky k PoE, hlavní nevýhoda pro mě prostě byla kamera a celková hratelnost, prostě tam pro mě nebyl ten správnej feeling při zabíjení potvor. To, že přidávají obsah je super, ale pořád to zůstane free to play. A dle mého názoru free to play může fungovat jenom u competetive her viz LoL.
      • Nechápu, že po vlastní zkušenosti z poe ještě tvrdíš že free to play může fungovat jen u her typu lol. Však máš vše od začátku odemčeno, nenarazíš na žádnou paywall. Nemusíš si kupovat hrdiny jak v LoL aby sis užil celý obsah. Jediné za co v poe platíš sou vizuální fičorinky a větší truhla v moment kdy už jedeš více postav. A herní vizuál bych taky nepřisuzoval zrovna platebnímu modelu, dřív to free to play ani nebylo. Ale jinak souhlas že ten pocit z pořádně rozerveného démona tam prostě není.
        • Pro mě to prostě pořád nebude plnohodnotná hra, cítím z toho takový indie feeling, proto píšu o tom free to play modelu. Za hru bych klidně zaplatil, ale prostě nemám rád single player hry, které jsou free to play - nevidím důvod proč by to tak mělo být. A ještě k tomu, nesnáším dnešní trend vizuálních ať už placených nebo ne upgradů.
    • Asharak
      Hratelnost Path of Exile je mrtvá. Nové akty svižnost hře nepřidají.
      A to je ono, vizuál, animace a flow D3 dělají i z opakování toho samého tu zábavu.
      PoE naopak nabízí jiný typ zážitku. Sice je pomalé, ale je víc co objevovat.

      A přesto se nedá žádná z těch dvou her hrát 24/7/30/365 ale max pár týdnů, a pak je třeba si oddechnout než se do ní znovu pustíš znovu. Popř. střídat jedno ARPG za druhým *7*
  • To mi prijde jako naprosta blbost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit