Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych to udělal. Tak, že bych si vyhlídl na leťišti nějakou řeckou rodinu (včetně dětí). A obvinil je ze špionáže. Napařil bych jim nejvýší sazbu která je možná. A požadoval bych od řecké strany stažení obvinění. Kdyby trvali na svém zavřel bych jim ambasádu. Jen aby věděli kam patří darmožrouti.
    • Tilwaen
      V tom případě je dobře, že nemáš žádnou soudní moc.
  • Ti co nejsou schopni se postarat sami o sobe budou soudit nás.
  • Počkáme si na výsledek soudu. Řecko je údajně demokratická právní země, tak uvidíme. Soudce minimálně u nás a veřím že ve všech právních demokratických státech, má vždy zapojit při rozhodování rozum a nebrat věc čistě byrokraticky. Mám své pochybnosti, že to byli agenti. Domnívám se, že to jsou smolaři, kteří byli na špatném místě ve špatný čas a potkali špatný lidi. Pokud tomu tak bylo a já jsem přesvědčen že ano, několik měsíců ve vězení by mělo být dostatečným trestem, ačkoli já bych jim nikdy takový trest nedal a přinejhůř bych je vyhostil. Každopádně uvidíme, jak to posoudí soud.

    Osobně těmto dvoum držím palce. Nezaslouží si ty další nervy a možná i další trest. To prostě ne. Je mi jich upřímně líto. Málo kdo si to uvědomuje, ale když bude stát, nebo někdo mocný chtít, sežvejká vás jako nic a pak vyplivne na zem.

    Držím jim palce.
  • wenceslaus
    Lidi...Lemnos International Airport - mezinárodní letiště, nešlo o oblast 51. Bylo to letiště, na které nejspíš i přistáli.

    Pokud mají supertajný vojenský projekt či silo na polo-civilním letiši a navíc je jejich hlavní preventivní zabezpečení je cedule...

    https://www.google.cz/maps/@39.9131786,25.2267654,981m/data=!3m1!1e3
  • BangMeInBangladesh
    Jsou to agenti Turecké tajné služby MIT, ani o tom nevíte.
  • Jack1947
    First world problems "

    Ne oni tam asi fakt dělali špionáž, my jsme totiž po CIA,KGB největší tajná služba na světě nicméně máme i své slabé chvíly viz (trenky brenky na hradě).

    Nebo si je spletli s čečenci... Njn ted to bude ještě víc zavádějicí jestli se budem ve světě prezentovat jako Czechia - (Cechnia) Achjo achjo. Nebo spíš Achty řecy ach ty řecy..
    • BangMeInBangladesh
      Dobře se prezentuješ.
      • Jack1947
        Dík, já se vždycky bojim co mi kdo napíše hanlivého... a ono né.
  • Utajene objekty nejsou na google earth ani nikde na mapach videt. Sice to mohl byt jen plot ale na tom pozemku mohlo byt silo, nebo neco utajeneho, co mohlo pro Řeky znamenat horor pokud by se v nejake hre objevilo, nebudu se nikoho zastavat, je to proste smula, kdyz jsem byl v Emiratech pamatuju se ze vojenske objekty a vladni budovy se nesmeli fotit a byl za to trest smrti ani vas za to nemuseli soudit, pokud jedu na blind sam do zeme a delam takovedle veci a nic si o tom dopredu nezjistim jako jestli v tech mistech muzu volne fotografovat, coz by se urcite dozvedeli kdyby se o to zajimali tak je to bohuzel z casti i jejich chyba ikdyz je to proste nestesti a nikomu bych to nepral.
    • Tilwaen
      Utajene objekty nejsou na google earth ani nikde na mapach videt.

      V tom případě to jsou dobře utajené objekty, ne?
    • Hmm. Země, kde je trest smrti za focení - skvělý tip na výlet. Trochu se kulturně obohatit...
      • TheGGG
        tak islámská země, tam je trest smrti za kde co, pokud to není pedofílie, terorismus, nebo znásilnění...
        • No evidentně toho o UAE moc nevíš, nic ve zlém :D
    • definuj utajene objekty. CIA alebo NSA hlavne budovy najdes na google maps v pohode alebo aj znamu Areu 51. Este by sa dalo pochopit keby Google "vymazaval" americke zakladne pripadne zakladne ich spojencov, ale preco by mazali ruske, cinske, indicke alebo hocijake ine zakladne ? Ostatne Google nieje jediny a zdaleka kvalitny zdroj. Ten kto chce tak si moze ziskat snimky aj inde a daleko lepsie. Aj tak vecsina snimkov na Google Maps je niekolko rokov stara a pre nejaku "spionaz" v dnesnej dobe v docela slabom rozliseni.
      • CIA budovy jsou veřejně stojící úřední budovy uprostřed města, to je snad rozdíl, jak by asi vymazaní z map utajení takového objetu komu pomohlo? De o to že pokud cestuješ mimo vytyčené turistické trasy a už vůbec že se pohybuješ v místech kde se nachází vojenské objekty je taky rozdíl, pokud se třeba chystáš někam do Divočiny jako dobrodruh taky na to musíš mít povolení a kdesi cosi. Tohle je sice civilizace ale opatrnost by prostě vždycky měla bejt pokud se jedná o jinou zemi, mentalita + jiné zákony atd. atd. atd.
    • BangMeInBangladesh
      Souhlasím.
  • wenceslaus
    Budu optimista a budu předpokládat, že to tady jsou trollové...
  • Opět dva "mistři světa" v podání česko - dva troubové mající "patent na rozum".
    Vydat řekům ať je řádně opálkují, následně pravidelné video z jejich cel takovým "expertům" ať vidí, že ne všude je stejný čubinec jako v CZ, kde si každý tzv. vzdělanec myslí že nad jeho "rozum" není.
  • Kdyz my chceme po jinych, treba imigrantech, aby respektovali nase zakony a kulturu, musime se i my v jinych zemich prizpusobit tamnim pomerum. Svym zpusobem o spionaz asi slo, byt pro herni a nikoliv vojenske ucely.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit