Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ako tu uz niekto pisal subojovy system v 1 casty dobry,grafika tiez ale co sa tyka ostatneho palec dole napr je to furt to iste dookola chod tam zabi toho a toho alebo ho ovladni a ak vybijem cele mesto a vratim sa tam co sa stalo zase su tam ziadne vedlajsie postavy ak nepocitam tu holku a trpaslika proste chyba tam ten pocit ze musim hladat a skumat a ako mozno si to predobjednam ale hrat to budem az ked vyjde cz napr posledny dragon age som este nehral mozno az toto leto ma vyst cz *14* *14*
  • TheGGG
    moc dobrá zpráva, první díl byl pecka---
  • Morraw
    Jednička měla maximálně uspokojující soubojový systém s přesně navazujícími animacemi. Prvních asi 25h jsem se zabavil právě souboji.
    Nemesis systém byl osvěžující a dodnes nikde pořádně nevyužit. Jsem zvědavy, jak ho Monolith rozšíří, ale absolutně nepochybuji, že to zase bude pecka.
    Příběh byl alternativní variací něco jako War in the North. Já jsem zarytý fanoušek knih a přesto přiběh jako takový se mi líbil. Hlavně snaha využít i jiná témata než z Třetího věku. Třeba taková scéna, při které se dozvíte identitu přízraku, je pro mě nezapomenutelná.
  • Neee, jen to néééééé, děláte si srandu? *11*
  • XorxoxTalarius
    Boze to je blbost ... ale hlavne ze tam maji cernocha :D
    • Vogon
      Tak to si jsem si jistý, že jsi explodoval ejakulací, když jsi viděl, že hlavní hrdina je bezvýrazný běloch honící se za pomstou, kterého dabuje Troy Baker dělající jeho drsňácký hlas.
      • XorxoxTalarius
        Je videt ze jsi Vogon. Co jsi na casti "je to blbost" nepochopil, vydali video ktere znasilnuje lore Tolkiena vic nez Krystalova lebka znasilnuje Indiana Jonesa, nebo Attack of the Clones znasilnuje SW.
        • Vogon
          Pořád nechápu, proč máš potřebu ze všech těch "znásilnění" zrovna vyzdvihnout černocha, který proti světu Tolkiena nijak nejde. Ale hlavně, že se tu snažíš urážet náhodně lidi na internetu. Vážně smutné.
    • to neni černoch ale skurut
      • To je jedno a totez.
    • Tak zrovna cernosi museli byt v krajich Gondoru relativne beznou zalezitosti, Gondor vedl s vychodem radu valek a neustale dochazelo k ruznym najezdum a podobne. Gondor dokonce obsadil i velka uzemi na vychode. Sice tezko rict, jestli by se nekdo z vychodu dostal na nejakou prominentni pozici v gondorske armade, ale na druhou stranu od ,,useknuti prstu,, az do vetsich projevu pocinajiciho navratu Saurona uplynulo nejakych 1300 let, bezne to asi nebylo, ale urcite dost dobre mozne.
      • XorxoxTalarius
        Ja nerikam ze by to nebylo mozne, ale docela mne pobavilo jak cele video je postavene hlavu a znasilnuje lore, ale hlavne ze je tam poradny zaber na cernocha
  • Ach jo, další kolo znásilňování Tolkienova dokazu. Ale V. Pecháček nám pak zase určitě vysvětlí, že to znásilnění by se Tolkienovi vlastně líbilo. Jednička byla už po pár hodinách repetitivní nuda s úplně dementním příběhem. Nemesis systém byl chvíli zábavnej, to jo. Kdyby si alespoň tvůrci vymysleli nějakej vlastní svět, vlastní lore...
    • vaclav.pechacek
      Jsem si jistý, že Tolkienovi by se to nelíbilo, stejně jako by se zhrozil nad Jacksonovými filmy (podobně jako jeho syn Christopher). A je samozřejmě pravda, že poselství "odpovědí na Sauronovu sílu, moc a krutost je naše vlastní síla, moc a krutost" je kompletně v protikladu s poselstvím v knihách. Na druhou stranu ten příběh ještě pořád není u konce, a třeba nám Talion nakonec ukáže, jak by to vypadalo, kdyby se Prstenu zmocnil například Boromir a s dobrými úmysly rozpoutal brutální válku proti Sauronovi, jen aby se následně sám stal ztělesněným zlem. Můj starý článek se pak zabývá hlavně tím, že ačkoli jde na první pohled o naprosto béčkové zprznění, autoři Shadow of Mordor si ve skutečnosti dali velice záležet na tom, aby různé historické detaily a časové osy odpovídaly, a v tomhle ohledu je to dost uspokojivá fabulace.
      • Morraw
        Na článek si vzpomínám. Ze hry jsem byl nadšený. Hlavně tam dokázala dost i jiné témata než jen provařené události Třetího věku.
        Nevím jaký rozsah mají ty herní licence, ale čím více se tam podaří dost třeba ze Silmarillionu, tím lépe. LotRa miluju nade vše, ale tyhle alternativní příběhy mě baví. Prostoru pro vyjádření se je tam více než dost.
        Jak píšeš, hra nepůsobila jako něco, co je úplně vytaženo z kontextu, ale uměla nekteré věci umně zakomponovat do světa Středozemě.
    • SugarCoffeeTeaRumBoom
      Súhlasím, vymenoval si asi všetko, čo som chcel pôvodne napísať. Po 15 hodinách som zíval nudou a pri tomto prípade som ten hype okolo vôbec nepobral. Prirovnávať v dnešnej dobe príbeh k výtvore človeka, ktorý vymyslel vlastný jazyk a potom v ňom písal poéziu je tiež trochu z cesty.
  • Vogon
    Nejlepší by bylo, kdyby vynechali jakoukoliv naraci a nechali hráče, ať si vytvoří svou vlastní skrze systémy a vydali se tak cestou k budoucnosti a čistokrevnému video hernímu zážitku. Přece jen všechno v traileru působilo naprosto směšně, naprosto nepochopený Tolkienovský patos.
  • A já jsem si přál Bfme3 :(
    • jako konzolový hráč musím přiznat, že v tomhle směru mi trošinku vadí, že konzole tak strašně dominují a PC zůstalo pro ty divné hry a poctivá RTS jako Battle for Middle-Earth 3, se tam nikdy neobjeví. Jedničku považuji za nejlepší RTS, co jsem kdy hrál.
      • Vsak i jednicka je takova mega zjednodusena rts pro deti, s pravymi hrami v tomto zanru se nemuze merit, takze na konzole asi dobry
  • Ristoro
    Z estetického a herního hlediska byla jednička výborná věc. Příběh a postavy byly slabší a final boss v QTE eventech taky neoslnil. Mimo to ale výborná hra. Uvidíme co nám ukážou ve 2ce.
  • Ja prvni dil uplne vklidu vynechal, a jsem spokojenej. Ale abych se priznal, shlednul jsem par videi na Youtube. Mozna v nejake akci si to koupim za nejake to euro, ale uz ted mam rozehranych nekolik her a na hrani neni posledni dobou moc cas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit