Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Militantni feministka by udelala chlapa zaporakem? to je prekvapeni teda...
    • Predpokladam, ze nemas ani tuseni o jakou postavu jde a jenom blbe placas na zaklade titulku clanku?
  • No podle mě to, že Hennig přestala psát Uncharted, té sérii spíš prospělo. Nemastná neslaná trojka to akorát potvrzuje...
    • spoock
      Pravda, jsem rád, že to dostali scénáristi Last of Us, nic proti té paní, ale krom natahované trojky, která příběh měla dosti nevýrazný a v podstatě to kopírovalo mustr dvojky, tak to opravdu chtělo změnu.
      Osobně se mi líbilo, že Sam nakonec padouch nebyl, byť jsem si do konce nebyl skoro jistý, co on je vlastně zač. Střílení k Uncharted patří a ty nestřílecí pasáže jsou obvykle dost nudné, nehledě na to, že v U4 už ten stealth fungoval mnohem lépe a šlo tak vyřešit plno míst bez hluku a výbuchů. Pro mě je U4 nejlépe vybalancovaný díl, kdy se i delší dobu vůbec nestřílelo.
  • bukrr
    Změnám, případně novým nápadům bych se nebránil, ale hraní za jité postavy....no možná by jedna taková situace nebyla úplně zlá. To, že se ze Sama nevyklubal padouch a vlastně i jiné klišoidní a situace a komplikace ve vztazích hlavních postav z toho udělal tak důstojný konec a pro mě víc, než uspokojující zakončení. Já sakra chtěl vidět happy ending.
  • Stejná písnička jako reboot a sequel Tomb Raidera. Relativně uvěřitelnej scénář, ale hra dělá z příběhu něco, co se nedá nazvat ani béčkem. Měli by se rozhodnout, jestli chtějí dělat hyperrealistickou hru, kde počet mrtvých, traumatizovaný nezkušený civilisti likvidující trénovaný žoldáky po desítkách apod. nepotřebujou opodstatnění, nebo realistickou hru, kde bije do očí sebemenší detail, natož věci, který kazí imerzi všem kromě těch, co u her odmítají přemejšlet, případně toho ani nejsou schopný.
  • Knížku jsem přečetl, je fajn, i když by se mi líbilo, kdyby šla ještě víc do hloubky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit