Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Warhorse a jejich tech demo otevirani dveri :D
  • Já bych zaved test inteligence na nákup ea her...aneb včera vyšlej ea Mordheimu hned na úvodní strance je napsáno: jedná se o ea jsou tam jen 2 warbandy a neni kampaň...kouknete do reviews a první co vidíte:buuuuhuuuu cejtim se podvedene nikdo mi neřek že tam nebude kampaň a jen 2 warbandy...
  • michaliuz18
    konecne mudry krok valve .. tak to ma byt .. kto to ma trpet tie early access hry do nekonecna ked na to vyvojari s*ru a raz za uhorsky rok pridaju malicky update? pekne takych vyvojarov nakopac do riti a hru proste zrusit a vratit hracom prachy ak si to zelaju . Najviac ma trapi ten dayz ..kedy to vyslo vlastne? zaciatkom roka? je koniec roka a ta hra sa nikam neposunula, co ma po tom ze tam beha jeleň , ze mam novu zbran a novu čapicu na hlave, ked je to furt ta ista zabugovana somarina simulator behania. A to nie je len dayz , ale kopec inych hier ktore sa chvalia velice ake su uzasne no potom cakame tyzdne, mesiace, .. roky? . a hra je stale early aces :D do nekonecna

    Zaslepenci fanboys dayz podte do mna, je to uzasna hra totiz sry ze ju hejtujem :)
    A nezabudnite mi dat ban vy skorumpovanci :D
  • a co stym ma KCD ked nie je ani na steame? wtf
    • KCD je na Steamu. Ale je jen pro ty, co ho podpořili přes KS nebo KCD stránky a dostali klíč. A ano, je to techdemo, sami vývojáři to psali.
  • To je zvlastni ze u kazde polemiky kolem problemu a rizik early access se pouzije DayZ jako spatny priklad. Netvrdim ze u teto hry jde vsechno idealne, ale stojim si za tim, ze vyvoj jde dopredu a je to sakra videt. Navic vyvojari oficialne zduraznili ze k finalni verzi bude trvat cesta mozna az dva roky. Staci si uvedomit ze DayZ byl postaven na zastaralem podvozku Arma2. Chteli by jste aby byl na tomto i dokoncen? Pokud early access prinesl hromadu penez, ja budu urcite rad kdyz ze i podvozek vyrazne zmodernizuje a to i za cenu delsiho vyvoje. A vubec si myslim ze za ty penize hra stoji uz i v soucasne fazi. Coz samozrejme muze byt pocit ryze subjektivni.
    • Zastaraly podvozek arma 2 :D to mne pobavilo. Arma 3 ma jen navic dynamicka svetla (v dnesni dobe?)
    • A proto mod funguje daleko lip, nez ta "full" hra?
      • Za prve si nemyslim ze funguje lip a za druhe je faktem ze mod nema sanci se hnout dopredu prave ze pouziva podvozek Arma2.
        Kdyby vyvoj DayZ postavili stejne jako mod jenom na doplnovani vybaveni a moznosti, byl by urcite mnohem dal. Jsem rad ze se tak nestalo a pracuje se na vecech principialnich. To mi za to zdrzeni stoji. Nedelam si iluze ze ta hra bude za dva roky dokonaly ideal. To neni zadna. Bude mit ale mnohem sirsi moznosti pro rozvoj potencialu.
        • Však taky slibujou novej, vlastní engine, ušitej přímo na míru DayZ.
  • Jack1947
    He, he někdo si snad na tenhle model stěžoval?, nekoupíš si to co netušíš jestli bude fungovat, jesi bude dát hrát...
  • Ptát se, jestli to, co Warhorsové vydali, je "regulérní alfa" je zřejmě míněno jako žert. Alfa verze má mít osazené a funkční (tzn. ne bezchybné nebo vyladěné) všechny zásadní herní systémy - takže fakt doufám, že tohle alfa nebyla :)
    • Lžeš. takto se alfa nedefinuje. Dostudovat.
    • Tak tak a v pripade technologickyho dema, se ocekava mozna ne precizne, ale dobre fungujici technologie, takze nezbejva nez doufat, ze to ani technologicky demo nebylo. Protoze kdyz si sosnu jeden z desitek free enginu, a flaknu do toho domecek a postavu, tak se mi, kupodivu, nebude ta postava az pokrk propadat do textur.
    • smejki
      Nope
      "The alpha phase usually ends with a feature freeze"
  • Valve spis jde o to, ze tu hru prodavaji oni. A pripadnej soudni spor bude veden proti nim. Oni prodali, ale nedodali. Nejaka jejich smlouva s treti stranou nemusi hrace principielne vubec zajimat.

    A tohle je zkratka zpusob jak se pokusit ty treti strany trochu srovnat. V dalsi fazi to mozna bude vypadat tak, ze jim $$$ budou posilat trebas s rocnim zpozdenim, az se potvrdi, ze co slibujou jsou taky schopni/ochotni udelat.
  • Když je někdo tak hloupý, že do těchto pre-alfa verzí dává peníze, dobře mu tak, když o ně pak přijde.
  • smejki
    V hypotetické rovině KCD splňuje velmi zásadní podmínku nezávislosti financování. Na druhou stranu zřejmě ne zcela splňuje (tak nějak tušenou) podmínku výpovědní hodnoty stávající verze (nejen, že stávající herní obsah je exkluzivní pro alfu, tedy většina nebude ve finální hře, ale především chybí hafo featur). Ostatně proto taky KCD není na Steamu ke koupi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit