Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    YT do bobre na mluvene manualy k programum kde se clovek uci opravdu rychle, je take dobre pro moje podnikani diky tomu ze mam kam nahrat videa a nasledne je dat na muj web. Sledovani neni sice nejake zavratne ale je to bonus k psanemu slovu coz je super a prehraje to snad kazdej takze komfort. Mozna bych tam sel jeste mrknout na dokument nebo nejakou music.

    Ale sledovat nekoho jak hraje to je silene. Jednou jsem to zkusil a to neustale hekani ci mluveni hrace je silene.. Asi je to jako vetsina bussinesu dneska pro nactilete 12-16 tzn to i docela chapu a chpau i ze bez hekani by nebylo tolik sledovani takze to jde mimo me. Kdyz si chci neco zahrat tak si to zahraju od toho se to jmenuje hra:D asi je to tim ze jsem starsi rocnik. Ty hrane videa bych hodil do jednoho kosiku s F*uc*k book a posobnejma blbostma.

    Jedine video kde nekdo hraje hru na ktere jsem koukal byla recenze nekolika andoid her primo na tabletu jelikoz jsem nikdy zadnou nehral nechtel dat 2kila za baldurs gate pro nic za nic:) nastesti uz se hreje na SD karte a nelituju:D

    dodatek lodnimu deniku: uprimne vetsina her je dneska extremne nudna pro lidi kteri napocitaji do peti a predstava ze to nehraju ale sleduju + rve do toho nejakej nactiletej krecek nebo zhulenej traged je siiiilenaaaaa vic nez silenej max..:D
  • Třeba takový Firetight je dle mého jeden z nejlepšách českých youtuberů.
  • XXHUGOXX
    Z českých letsplayerov je dobrý asi len agraelus. Všetci ostatný stoja za prd.
  • To ked gogo povedal ze nastane skvalitnovanie obsahu , znamena to ze on konci ? :D
  • No, musím říct že na většinu českých letsplay koukám jen fakt nerad, obsahově to není třeba až zas tak hrozný, ale je vidět jak ty lidi zoufale neuměj mluvit a ty naprosto stupidní komentáře a hloupě přitroublá mluva je naprosto šílený. Nejsem moralista, ale když je každý druhý slovo nadávka tak je to prostě trapný... a pak se není čemu divit že to publikum je dost úzký...
  • TheGGG
    Smosh, Pew, NigaHiga, *14* *14*
    • TheGGG
      Díky za mínusy diskuzní rambové.
      • kennyB
        Já ti dal plus. Řadím se k vychrtlejm typům, kterých se César tak děsil.
      • Mart9
        Diskuzní rambo zní moc hezky. Dal jsem ti mínus, abych jím také mohl být.
      • Musis mat hodne smutny zivot ak ta trapia minusy od anonymov na internetoch.
        • TheGGG
          musíš mít hodně smutný život, když nedokážeš vyslovit "ř"
          • Trololo, řekni Ř! Neřeknu, ty by ses mi řehtal.
            • Ze vahas, Ctrl+cudzie, Ctrl+vlastne.
            • TheGGG
              tak napsat ho bratře (nebo zkopírovat) asi dokáže i ten nejposlednější maďar.
  • fanatic
    *edit*
  • TB povedal na podcaste ze akonahle mate 3mil.za mesiac tak ste za vodou.Bohuzial slovensky a cesky youtuberi su od toho daleko nakolko maju fan base SVK a CZE a za tych dostavas malo prachov.Aj ked ma gogoman miliony videni nema tolko povedzme ako jesse cox co ma podobne odberatelov.Ale urcite si chalan nevedie zle je to velke cislo.Podla mojich vypoctov ma okolo 3000 eur.Preratal som si valda podla videni a dostal som sa na cislo 500-600 eur co by aj sedelo s jeho vyhlasenim.Ale celkovo vsak ceske a slovenske kanaly odrazaju stupidnu mentalitu teenegerov v tejto dobe.Nic informativne sa pre mna na tychto kanaloch nedeje.Uz aj kulinarske kanaly su edukativnejsie.
  • Paulcz
    Žebříček vede kluk s růžovým mikrofonem, debilním chováním a slovním průjmem :) Klasika :) Většina se zřejmě snaží svézt na podobné vlně, hlavně Češi asi teda. Internetovým médiím ale fandím, vede to k rozložení trhu, nedá se to tak snadno kontrolovat a regulovat jako TV apod.
    • TheGGG
      Svědčí to o tom, že si netolerantní diskuzní rambo, který si myslí, že je něco víc, než miliony Pewových fandů. Nemáš ho rád, nestarej se.
    • Gordar
      Tohle sou jen kecy. Je zábavný, umí skvěle mluvit z patra, prostě něco co zvládne velmi málo lidí. On to umí evidentně nejlíp.
      • To ale neznamená, že se musí líbit každému.

        A ad "umí nejlíp" - dějiny ukazují, že to, co se nejvíc líbí, je obvykle totální kýč, kterým každá příští generace pohrdá a nechápavě se ptá, jak tomuhle proboha někdo mohl naletět? *13*
        • jj Hitler se taky mnoha nemcum a rakusanum libil
  • Vrook
    Ono to samozřejmě neni jen o hrách, ačkoliv ta míra sledovanosti videí, který s videohrama souvisej, je pro mě osobně až zdrcujícně překvapivá.

    Já třeba na YT hry skoro vůbec nesleduju, ale podobnej fenomén popularizace právě v souvislosti s přechodem na YT nebo všeobecně na internetová média z televizí popřípadě z rádií, je vidět ve většině odvětví audiovizuální sféry zábavního průmyslu. Je to taky v důsledku toho, že internet nabízí mnohem větší porci svobody (rovná se kreativity a tak dále).
    Ten rozdíl možností je ještě větší když porovnám internet od cable TV než jakej kdy byl při porovnání cable TV od network. Příkladem je cenzurování vulgarit, s čímž se na většině internetových kanálů nesetkáte.

    Hodně na tom profituje hlavně comedy byznys, viz. všechny ty comedy kanály na YT (od ComedyCentral přes Funnyordie až po VPN podcasty - doporučuju pořad Getting Doug With High, ale je to jen pro určitou sortu lidí). Spousta standup komiků se mohlo přestat vázat pouze na špatně placené gigy pro špatný publikum a mohlo začít dělat comedy i přes YT.

    To samý platí pro hudbu a film - většinou víceméně nezávislou scénu. Jenom u nás to tak dělá spousta muzikantů, s tim že příjmy z views na YT jsou docela podstatnou částí zisku.
    Prostě YT byznys neni jenom o hrách - ač je logický a správný, že na herním webu se bude psát hlavně o nich. To jen tak pro rozšíření obzorů. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit