Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrám wow a musím povedať, že tento event nikoho nezaujíma, ba čo viac, otravuje to, všade samé tekvice s questami. Nechápem zmysel tohto článku.
    • Ale jo zajimavy je poze boss v SM a jeho 470ilvl odmeny prsteny atd. + mount jinak je to pekny opruz
    • Shania
      Vzhledem k tomu co za loot z tech eventu pada pri startu datadiksu, tak bych rek, ze zajima hodne lidi.
  • kostejnesmrtelny
    Kronossi, zkus skotský střiky. Prej na hysterii dobře pomáhaj *3*
    • Ty už se tak milion let nepoužívají, dneska už normálně farmaka a kontakt s psychiatrem.
  • sankuri
    Nam v GW2 sice zacne Halloween az zitra https://www.guildwars2.com/en/events/halloween-2012 ale zase mame dyne pekne kulate a ne hranate:-P
    • walltar
      Wowko už se musí šetřit ... přece už jenom má svoje roky a proto zavedlo Halloween polygon saver program ...
      • Shania
        Mozna je to tim, ze je to sedm let stara dyne:)
  • zdeeneek
    Ti, co nemuzou prenest pres srdce, ze se tu 1-2x tydne objevi clanek o wowku - prectete si neco o programu Games Fanatics - http://games.tiscali.cz/tema/games-cz-spousti-games-fanatics-a-predstavuje-wowfan-cz-55888

    Myslet si o wow muze kazdej co chce, to nikdo nikomu nebere. Clanky wowfanu se tu objevuji z toho duvodu, ze program Games Fanatics si dal za ukol podporovat snahu lidi, kteri misto pi*covani v diskuzich aktivne neco vytvari - tak jako to dela tym lidi z wowfanu.

    Ze se nekomu wowko nelibi a nezajima ho, neni problem wowfanu ani games, ale ciste kazdyho ctenare a je pouze na jeho rozhodnuti jestli ten 1-2 clanky, ktery se tu za tyden objevi, preskoci nebo si je precte.
    • N7N7
      Ale vždyť jsem to už říkal - pomalu se z toho stává WoWGames.cz. Ten odkaz to jen potvrzuje. *7*
      • zdeeneek
        Probirali jste uz ve skole procenta? Spocitej si kolik tu za tyden vyjde clanku celkove a kolik z toho je clanku o wowku ...
    • blixa
      Amen! Diky, ze jsi mi usetril cas s psanim toho samyho. ;)
      • Trol.diskuzni
        Kdy proběhne avizovaná spolupráce s CoDzone, ha? Pořád tady promujete akorát tu sračku od Blizzardu, přestože jste tady už několikrát slavnostně uváděli nové členy do vašeho slavného programu...
        • blixa
          Codzone melo svy problemy, dlouho tam nevychazely clanky, na ktery by se tady dalo upozornovat. Ale treba ted na pondeli je uz jeden pripravenej. A o Konzolistovi se tady clanky objevujou pravidelne. Vis jeste o nejakejch dalsich strankach v "nasem slavnym programu"?
          • Trol.diskuzni
            Na článek z CoDzone jsem tedy rozhodně zvědav, děkuji za update. Články z Konzolisty jsem dosud nějak nezaregistroval, může být má chyba.

            Ne, netuším o žádné další akvizici, neb WoWko zde dostává více než luxusní servis (potřebuje ho zrovna tato hra, která už na jachty dávno stokrát vydělala?), čímž zastíní nejeden opravdu zajímavý článek...
            • Trol.diskuzni
              To walltar - Safra, jaktože jsem tam teda nebyl?!
            • walltar
              Jo články z konzolisty si pamatuju ... je tam vždycky nezapomenutelný flame v diskuzi.
    • Přečte, a když je třeba, snaží se jednat a zkusit udělat něco pro to, aby si tu ty články měl chuť i nadále číst.
  • InfidelBro
    Ihned přestaňte postovat články o WoW, nebo Kronoss1 brzy dostane infarkt! ... no ... vlastně ... pokračujte *5*
    • N7N7
      Tak to bylo hustý jak moje h**** po chlastačce. *7*
  • praseek
    Kde byl článek o letošním Harvestmath v LotRO? A bude článek o Yule?
  • N7N7
    Koukám, že tady někdo těžce neunesl, že dostal Kronoss1 za svůj příspěvek 45 kladných bodů. Což jasně vypovídá o tom, že je jeho názor kvalitní a většina lidí s ním souhlasí. Fanboyové ho ale i přesto budou nazývat trollem, dělat z něj blázna a urážet. A to jen proto, že chtěl poukázat na naprostou zbytečnost takovýchto článků, které nezajímají už ani samotné hráče WoWu. Takováto informace přece patří na okraj stránky - do Bleskovek. Na hlavní stránce by měly být články o důležitějších věcech, než o kdejakém pšouku z WoWka. Nebo chcete klesnout na úroveň BonusWebu? Nic ve zlém, ale projděte si tuto diskuzi a nechte si poradit od lidí, kteří mají Games.cz rádi. Děláte to přece pro lidi.
    • Veskoslav
      Neřeknu kdyby to napsal poprvé. Ale on to napíše každý týden. Tobě to přijde normální? Navíc, dle jeho slov se o WoW ani nezajímá.....A srovnávat s Bonuswebem? To chce opravdu odvahu........Tam Tiscali nemůže klesnout, protože Bonusweb je absolutní dno.
      • MickeyMutant
        Jestli to píše pokaždé jen k článku o WoW, a ne do každé druhé diskuze v dohledu, jak to dělá ten, jehož jméno se nesmí vyslovit, tak je to podle mě ok*3*
      • N7N7
        Souhlasím, BonusWeb je naprosté dno, protože je plný "kvalitních" článků jako je tento. Především mi nepřijde normální týden co týden otravovat s kdejakou kravinou z WoWka, na úkor ostatních her.
        • Veskoslav
          No spíše tam jsou jenom trapné články, stačilo mi přečíst si jejich "poslední" recenzi nebo nadpisy jednotlivých článků. Opravdu debilita. Mě se nejedná o člnky o WoW, ty mi jsou jaksi mimo. Mě se jedná o to, že Kronos se takto chová každý týden a u každého článku. Je s podivem, že tak pro něj nezajímavá věc a dle jeho slov s ní nic nemá společného. Ale přesto většina jeho příspěvků se týká této hry. Já nevím, když něco nesnáším, vyhýbám se tomu.
    • walltar
      Ale na to, že ten článek nikoho netajímá tak se tu píšou celkem slohovky v diskuzi ... já osobně u článků, které mě nezajímají do diskuzu nepíšu, protože je ani nečtu. Ono taky proč bych to dělal, když mě ten článek nezajímá.
      • MickeyMutant
        Ten článek asi spoustu lidí nezajímá svou čistě informativní hodnotou, ale spíš svým wtf faktorem.
      • N7N7
        Právě proto. Tyto nezajímavé články se tady poslední dobou začínají hromadit a lidi už to nebaví. Chtějí tu nacházet zajímavější informace ze světa her. Chtějí, aby se redakce věnovala hodnotnějším věcem. Proto dáváme najevo svůj nesouhlas.
        • Veskoslav
          Co pro jednoho nezajímavý, pro jiného zajímavý. Kromě WoW tady nepozoruji nějaké nezajímavé články. Ty snad ano? A pokud ano, o které se jedná? Zda-li já jsem v té spokojené menšině nebo naopak ty jsi ta nejvíc hlasitá, kritizující menšina:)
          • MickeyMutant
            "Kromě WoW tady nepozoruji nějaké nezajímavé články."

            Tak tobě se taky tyhle články zdají nezajímavé? Vida.
            • Veskoslav
              Jistě:) Pro mě osobně to jde zcela mimo mě. Já se jim většinou snažím vyhnout nebo jdu se jenom podívat do diskuze, jestli je tam něco zajímavého. Většinou tam akorát trolí Kronos s tím, jak je to hrozné, že je tu zase článek o WoW:)

              P.S: Osobně bych tyto články nechal, je to jakási "pravidelná" dávka emocí a pro některé čtenáře to může být zajímavé a i kdyby jich bylo 50:) Nějak jsem si zvykl, že je to každý týden něco o WoW. Sice bych uvítal i o ných MMO, ale popravdě nevím, jak by to vypadalo:) To spíše udělat pak sekci MMO, kde by se tyto články probíraly.
  • Veskoslav
    Zdá se, že všichni pravidelní trolové WoW už zde dorazili i se svým velitelem Kronosem:) Osobně bych článek přeskočil, ale tu hysterii, co tu pan Kronos předvádí každý týden, no aspoň je sranda, jak se říká. Sám kritizuje, tak moc rád si přečtu jeho výpldy, když nadává:) Ono se jich spíše nikdy nedočkáme. Redakce skutečně nabízela několikrát, že bude psát o GW, L2, ale je nějaký server, který otevřeně spolupracuje s games? Já žádný takový neznám. A to, že je Halloween ve WoW, no prostě to redakci přišlo zajímavé. Ono je tak těžké tyto články ignorovat? Ale troling na WoW, Skyrim atd. je jako živná půda. Trolové neodolají a zdělují nám každý týden, jak je to hrozné:)

    Samozřejmě, že Halloween je ve 4Story, L2 a jiných MMO, ale jak jsem psal výšše. Žádná oficiální stránka či něco podobného nechce spolupracovat, aby zde byl jednou týden článek. Ale Kronos to má jako jídlo. Potřebuje to k životu. A o to zajímavější je jeho aktivita příspěvků, kdy 80% jeho vlastních příspěvků se týká něčeho, co ho dle jeho slov naprosto nezajímá a je mu to ukradené. Ale každý týden nám to musí zdělit.
    • Souhlasím s tebou Vesku.

      Kronoss1 to už přehání.
    • Kronoss1
      Aby sis nerýpl Vesko viď? Jen tys tu ke kompletní sestavě trollů chyběl. Neboj, ono to bude i horší. Tohle je "článek" na úrovni TV Nova a bude hůř. Jak už tady někdo psal, tak trolling předvádí spíše redakce. Samozřejmě chápu, že Haloween s jedním L redakci přišel zajímavý, protože je to evidentně nový svátek. Hlavně, že je u nás Halloween či Haloween velice oblíbený svátek, který má u nás dlouhou tradici. Třeba příště by redakci mohlo přijít zajímavé, že tráva je ve WoW zelená a slunce žluté a třeba o tom napíší.
      • Kurva, chlape, ty musíš mít tak nudnej život, že je mi tě normálně trochu líto a to jsem si myslel, že po letech ve špitálech, onkologických odděleních a v ústavech sociální péče, kde jsem různě makal a míval praxi, mě už nerozesmutní nic. Tolik času věnovat něčemu, co můžu normálně xichtem překročit na další článek..síla, chlape, síla.
        A ne, nedělám si srandu, vážně je mi tě líto, prostě mi příjde strašný, ničit si palici a rozum nasíráním se u něčeho, co za to vůbec nestojím, či alespoň tvrdím, že mi za to nestojí.
        • Kronoss1
          Asi jo. Stejně to nemá cenu, stejně to budou psát a stejně se nic nezmění. Se*u na to.
          • Veskoslav
            To si říkal minule, předminule. Říkáš to furt. Tobě věřit, že s tím přestaneš je stejné jako věřit feťákovi s jehlou v žíle, že je to jeho poslední. Ty jsi na tomto závislý, jsi závislý na WoW a proto nikdy neodoláš se vyzvracet pod každým článkem o WoW.
            • Veskoslav
              Tak něco napiš, ať se pak zasmějeme, jak se tvoří novinařina. Já pracoval tři měsíce v regionálním zpravodajství a to lítání a ověřování informací, psaní článků atd. Nepřeji nikomu. Ty vždycky jenom debilně kecáš. A opakuji vždyck. V životě jsem nečetl od Tebe příspěvěk, který by nebyl zcela mimo téma.
            • Kronoss1
              Já minule neříkal, že na to se*u. To říkám teď. Na další články o WoW se*u, prostě to nemá cenu. Vám se to líbí a myslíte si, že je to novinařina a já s tím nic neudělám a ani dělat nebudu. Tohle je můj poslední příspěvek tady. Zdar.
        • +1

          Takhle začínal trol.diskusní a časem z toho dočista zmagořil...
          • Veskoslav
            Ono se s ním i dalo normálně diskutovat o hrách, kde netrolil. Teď už to nejde nikde.
  • Preed
    Akoze tiez si myslim,ze tieto clanky nemaju velku informacnu hodnotu,wowko som hraval a keby som ho hral tak tie clanky necitam lebo o tom viem svoje a ked ho nehram tak ma nezaujmaju,mozno by bolo dobre pouvazovat o tom aby tie clanky vyzerali tak aby zaujmali aj ludi co wowko nehraju,ako napriklad ten posledny o prvych krokoch v mist of pandaria,na druhu stranu to co tu predvadzaju niektory ludia je neskutocne,napriklad uzivatel Kronoss1,ktory je skutocne asi uplne jebnuty a nema nic ine na robote len spamovat clanky o wowku,bud tie diskusie vypinajte alebo takych ludi banujte,paradoxne tieto clanky o wowku ma v zasade nezaujmaju ale nekazia mi naladu ale ked vidim ten bordel v diskusii tak hned mi stupa tlak.
  • ...tak jako wow nehraju, ale přiznám se, že články si o něm čtu čas od času...třeba mě zajímá jak to dopadlo nakonec s těma pandama:-)...ale každý mmo hráč ví, že jsou halloween eventy a jsou v každé mmo hře. Pěkný by byl třeba článek, kde by srovnali eventy u různých her, ale tohle je teda "NOVA" jak vystřižená *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit