Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • del0
    Diablo 3 je "okay", ale už je pro mě mrtvý. Došlo mi to ve chvíli, kdy jsem nainstaloval Diablo 1 HD mod a zjistil, že mě to baví víc. *1*
    • Zagro
      Tve dík del0, já doteď hrál platinum edition. Tohle musím omrknout.
  • A o cem byl endgame v Diablo 2?

    Edit: Měla být reakce na příspěvek od RuM.
  • Nevidim duvod proc se vracet. Abych farmil stovky hodin 1-2 legendarky co mi chybi do setu ?
    Farmit se vyplatilo a dokonce me krute bavilo jeste za dob RMAH, kde to melo vysoky potencial v pozdejsim zhodnoceni itemu za EURa. Po zruseni putuje 99% dropnutych veci do prodeje NPCckam za drobak jako odpad. Pozitek z farmeni - nulovy.
    • Prodávání za Eura celou hru totoalně posralo.. sem moc rad že to zrušili
    • Každému, co jeho jest.

      V dobách RMAH jsi hledal asi tak pět vecí. Quadfectový ringy, critový mempo, critovou echoing fury, critsocket 1000+dps jednoručky a trifectový natalia ringy. Pokud tě víc bavilo farmit 500 hodin jak magor, aby ti spadlo jedno mempo, který stejně nemělo crit, takže bylo naprosto bezcenný... já hry hraju pro zábavu, většinou, takže s dovolením upřednostním současný systém ;)
    • A smutne je, ze Diablo3 engame je pouze o 2 vecech, progress (zavisly na farmeni) , a Farmeni !
  • já tedy nevím, Diablo 3 s Reaper of Souls jsem si koupil teprve před třemi měsíci. Dohrál jsem to jednou a musím říct že ať tam přidaj co tam přidaj, nějak nevidím důvod se k tomu vracet...

    Těžko říct čím to přesně bylo, ale značnou část hry jsem se nudil a dohrál jsem to asi jen z pocitu, že když už jsem si to zaplatil, tak to aspoň dohraju... Diablo 1 a 2 mě bavili víc...

    Taky mi přišlo vysloveně hloupé, že i když jsem jako demonhunter mohl vzít do ruky meč, nemohl jsem s ním sekat(i kdyby sekal blbě, ale ne... on se proste neumí rozmáchnout)... a pak možnost měnit vzhled zbraní a zbrojí za jiné tomu nasadilo korunku... uplně mě to připravilo o motivaci hledat nějakej novej super kousek vybavení, kterej jsem neviděl...
    • Proboha a proč sis tu hru kupoval, když si záměrně vynechal 90% jejího obsahu? asi jako by sis zahrál úvodní misi ve starcraft 2 a naprosto zignoroval fakt, že těch misí je tam 25 a navíc kompetetivní multiplayer, kvůli kterému se především ta hra kupuje. Nikdy sem nepochopil lidi co dohráli diablo na normal a smrtelně vážně se tvářili, že maj tu hru křížem krážem probrázděnou a jaký je to zklamání. máš ode mě palec dolu za ignoranci *3*
      • Máš pravdu pod to bych se podepsal, trochu přestřelil asi žánr, když ho to nebaví. Dokázal bych si představit, že ho to nebavilo, když to poprvé vyšlo, ale to ještě nehrál. Rozhodně to není "kopie" diabla 1,2, ale snažili se tam udělat úplně nový pohled na zpracování. Původně jsem byl taky ten, co tu hru porovnával s D1 a D2, ale to je dle mého chyba. Je to naprosto odlišná hra. Pokud člověk chce hrát něco jako Diablo 2, tak by měl šáhnout po Torchlight.

        PS: SC2 jsem původně kupoval kvůli mulťáku, ale ve výsledku jsem to hrál hodně i za single a kampaň mě bavila. :)
    • Volně přeloženo vůbec jsi se nedostal k endgame o němž hra je a který patch rozvíjí a označuješ něco za hloupé... výborně, prosťačci vždcky pobaví, jen jsou trochu moc pohustu :(
      • Fakt miluju hry ktery musis 3x dohrat nez te maji zacit bavit :D
        • Od vydání adventure modu to už není pravda ... a vyexpenou postavu na max můžeš mít také za pomoci kamarádů za pár minut a rovnou můžeš naskočit do endgamovýho vlaku, jen co seženeš alespoň nějakej Eq. Ale myslím, že je lepší si to napřed párkrát projet a teprv pak začít "spěchat".
          • del0
            Nevětší ironií je to, že koncept "vyexpit se za hodinu a naskočit do end-game vlaku" funguje možná tak v MMO, ale ne v Diablu 3. V Diablu 3 žádný end-game není (narozdíl od WoW apod.). To, co tam je, se fakt za end-game považovat nedá. Obě první Diabla stavěly na replayabilitě = hraní postavy/buildu od 1 levelu. V Diablu 3 stačí mít od každýho classu jednu a pak jakože hrát ten end-game, což je vlastně jen tupý farmení jako v předchozích hrách. Jednomže když to hraješ furt s tou samou postavou, se kterou si může měnit buildy jak chceš, tak to moc dlouho nebaví. V D1/D2 měl alespoň člověk chuť si zahrát od začátku, což byla sama o sobě zábavná část hraní. Ono vůbec hrát nějaký build od 1+ byl úplně jiný zážitek, než to dojet cookie cutterem a pak si switchnout na co chcete. Některý buildy totiž byly ze začátku hodně těžký (musel sis škudlit body a hrát jen se shhit skillem), což byla součást gameplaye - ten build hrát férově od začátku a dotáhnout ho + nejdřív sehnat potřebné itemy (samozřejmě spousta z nich ani nepotřebovala maximální character level req). Taky tam byl prvek plánování buildu, což v D3 úplně chybí.

            Snahou Blizzardu našroubovat MMO mechaniky (nejen koncept, stačí se podívat i na vizuál lol) do D3, to podělali. Takže ten váš koncept "vyexpit se za hodinu a naskočit do end-game vlaku" vlastně eliminoval hraní od začátku a levelování vůbec (paragony fakt nepočítám, to je takový achievement pro no-lifery), což byla polovina zábavy v tý hře.

            Samozřejmě nepočítám ten fakt, že když vidím jak se hrajou GR, kde je na obrazovce asi 100 potvor, všechny permanentně CCnutý, desetimístný čísla a všude lítaj barevný ohňostroje, že neni vůbec nic vidět, tak už to pro mě s Diablem nemá nic společnýho. Veškerá atmosféra se vytratila. Momentálně hraju první díl s HD modem a to je skutečný Diablo, tohle vypadá jako bastard WoWka a nějaký arkády.
          • drasta
            Tohle chapu ale uz jenom to ze bych mel za par minut proletet hrou byt naexpenej a naskocit do vlaku nekonecneho engamoveho grindu mi uz dneska prijde jako takovej totalni nesmysl ze sam za sebe vlastne nechapu proc by to jeste vubec nekdo delal. A to mam v diablu 2 a 3 dohromady uz par stovek hodin rozhodne nahrano.
            Asi se mi v posledni dobe trochu zmenil vkus na hry :D
        • To asi je pravda u většiny her, ale diablo je stavěno právě na click-festu, a schraňování nejlepšího equipu a borcení příček. Tato hra má příběh, ale není to hlavní zaměření hry.
        • to uz daaaaaavno není pravda. Staci jednou :-)
  • Pěkně nova zona! Tak to si zas zaparim chvili.
    Diablo hardcore forever!!! *16*
  • nightborne
    Zrušení Realm of Trials... boha jeho, DĚKUJU!
    • nightborne
      Vcelku by mě zajímalo, kdo nesouhlasí =)). To jako někoho bavilo dělat trialy jak mameluk do zhebnutí, nebo co =D?
      • Nikoho to nebavilo, ale naoplátku to mohlou sloužit jako dobrej DPS test pro groupu :)
      • Veskoslav
        No já jsem stejně vždycky zabil první vlnu a pak si zvyšoval až v GR*1*
        • nightborne
          Taky jsem to nakonec řešil tak, že jsem si tam stoupl, počkal, až vyprší čas, a pak farmil GR, ale když chceš progresovat 50+ dejme tomu, tak to trvá pekelně dlouho... takže díky bohu, že to rušej.
          • DH....
          • Veskoslav
            Ono hlavně dodělal jsi všechny vlny a rychle a ono ti to stejně plivlo 29:-D
            • nightborne
              Já nejvíc dostal snad 47 nebo 48 - což je ale pořád strašná otrava, když potřebuješ progresovat třeba 51 nebo 52... hodinu než se tam dostaneš a pak chytíš nějakej tragickej rift a můžeš znova, fakt nádhera =D.
  • V D3 jsem stravil uz tolik casu... Souhlas s ostatnimi, ze "váničani" jsou uzasni, jak D3 neustale ladi a vylepsuji. Obcas si rikam, ze se jim to vyplati, protoze u D3 clovek neplati mesicni poplatky a otazka je, jak jim pribyvaji novi hraci. Podle meho uz to spis hraji jen "veterani"...

    Uz jsem take rezignoval na to, ze je to jen o grindovani, je to vzdy super odpocinkovka po praci. Nahodim na chvili bounties, rift nebo GR a obcas se pristihnu, ze mi myslenky bloudi nekde uplne jinde a ja si jen uzivam koseni nepratel :).
    • Prave ze Diablo 3 a datac se porad dobre prodava. Pokud si to nekdo koupi v aktualnim stavu, trochu rozdil oproti vanile pred 3 roky *15*
      • froztik
        Je fakt, že původní hra měla hratelnost na míle vzdálenou té současné. Nikdy více *1*
    • po vydani to hrali jen latentni konzoliste a ted uz spiš jen zavislaci co potrebuji dalsi davku *3*
    • Veskoslav
      No veteráni. Všechny tormenty v nesezóně hraje cca 1500 lidí najednou. Což není malé číslo. A hráči docela přibývají. Pořád potkávám lidi, co mají v klasické nesezóně paragony pod 100.
  • stoupeek
    Koupil jsem Diablo s velkym spožděním a ještě s většim spožděnim jsem to začal hrát, Hlavně jsem čekal až poladěj loot a tak. To už udělali, takže jsem k tomu sedl. Barbara a daemon huntera jsem už zkoušel, tak jsem zkusil mága. Po chvíli jsem si změnil obtížnost na nejvyšší možnou, zatim mam na výběr jen první 3. No a procházim hrou s prstem v nose. Žádná výzva a hrozná nuda. Řikal jsem si, až to dohraju jednou, tak se obtížnost zvýší a mág bude mít problémy kvůli rezistencím a tak, jak to bylo ve dvojce....Je to tak?

    Tak jsem tu nudu trpěl a snažil se to dohrát. Ale v druhym aktu jsem narazil na glitch, Kdy mi zamrzl obraz, ale hra šla dál. A i poslepu jsem v klidu přežíval. Ale fakt mě nakrklo, že po takový době po vydání nemůžu tu hru z technických důvodů dohrát. WTF?
    • Tak to mas problem ty u sebe...diablo je paradne optimalizovana a vytestovana hra.. Napis na podporu, ne ? :)
    • froztik
      Co se týče toho mága, tak zas takovej papír to není. Opět záleží na equipu a buildu, který jedeš. Já osobně mám mága jako main a jsem spokojen. TormentVI se farmí jako by nic a pokud neodejdu od kompu, tak mě ani nic nesloží. Každopádně classa je to výborná a osobně doporučuju. *5*

      A co se týče toho glitche tak to máš nejspíš smůlu, protože já osobně jsem za celou dobu hraní na žádnej game-breaking glitch/bug nenarazil. Nicméně bych tomu fakt dal šanci, hra je to opravdu výborná a ta pravá zábava začíná po dohrání příběhu a zapnutí adventure módu. Doufám, že se do toho pustíš a hra ti dá ještě tunu hodin zábavy. *3*
      • Mage jsem akorát rozexpil, když jsem zjistil že běží season 3 :), klasicky HC, season, tak snad mi brzy neumře :D. Co mám Hc 70tkovýho Monka a Crusadera tak ty sou skoro nesmrtelný, Crus obzvláš ť :), snad to nebude moc velkej nezvyk za prskavku.
        • froztik
          Jako záchraný brzdy u wizny máš, ale není to tak, že mezi mobky naběhneš jak cikán do kukuřice. *5*
    • duležita otazka: hraješ na pc nebo zoli? protože diablo 3 bylo od počatku optimalizovane pro zole a na pc jsou dost často glitche
      • stoupeek
        Hraju na PC a není to jen můj problém, jak píšu víš.

        Mě tak napadá, že jsem to chtěl zkusit na gamepadu. Zkoušel jste to někdo na obojím? Můžete porovnat?
        • froztik
          Já hraju na PC a ke kamarádovi jezdim občas pařit na xbone a musim uznat, že hratelný to je a hlavně na jedný obrazovce je to neuvěřitelná sranda. Ale jinak za sebe můžu říct, že PC verze prostě vede. *5* Každopádně ten invetář na konzolích je fakt šílenost. Díky bohu za klasiku na kompu. *15*
        • Veskoslav
          Na pc nedoporučuji. Konzole fajn, ale není to zase nic extra. K+M je v tomto případě mnohem lepší a hlavně rychlejší. Jako dělat v inventáři u Diabla s gamepadem, to si vždycky jde kámoš pro pití a jídlo, protože to je na týden pomalu.
          • stoupeek
            Tak inventář mě vůbec nenapadl, to je fakt.:)
      • Dobrej nesmysl *15* *15*
    • Veskoslav
      Tak 3 možná úroveň je ještě taková lehčí sranda, master už začíná být větší sranda a tormenty bez výbavy nedáš. Mág je totiž papír, sice s obrovským damage, ale stále papír. První tři úrovně jsou takové normální, na rozjetí nové postavy. Ale ihned poznáš člověka, co nemá výbavu a vleze do Tormentu I a výše.

      Mimoto to, že jsi našel nějakou chybu, ještě neznamená, že je to chyba hry a ne tvého počítače. Teď jsem dojížděl hru pod 1 hodinu kvůli season achivmentu a naprosto v pohodě. Jinak počkej na III. akt a pak si povíme, jak to dáváš s prstem v nose. První akt je sranda, druhý zahřívačka a pak začne sranda. A expert obtížnost nic není.
      • stoupeek
        Dík za odpověď, to jsem chtěl vědět. Ještě nad tím nezlomim hůl.

        Ten glitch neni jen muj problém a blizz na tom podle reakcí podpory pracuje. Třeba je to už ok, neměl jsem chuť to zkusit.
        • Veskoslav
          Tak to se kdyžtak omlouvám, moje jediná chyba byla chyba s připojením cca 3 roky zpátky. Jinak úroveň expert odpovídá cca 10-12 úrovni GR (great rift) a ten projedeš s průměrnými hadry na 70 s mágem za 10 minut, když budeš mít smůlu. Takže výzva je skutečně vyšší až od Tormentu I a výš. Taky záleží hodně s kým pak hraješ. Když jde s tebou war, co dává 100 mega damage za 2 sekundy, tak pak budeš v zadu a kochat se okolím a sbírat levely a suroviny.

          Pak na 70 doporučuje jet GR, aspoň udělat do 10. úrovně. Dostaneš minimálně GEM+ zvýší se ti místo na ten fialový bordel. 1 level=10 bodů na sklad na fialovou srandu. Tu pak vyměňuješ za předměty. Lze takto získat i legendárky a setovky.
    • no, oni ten zacatek do 70lvl dost urychlili, takze se opravdu brzy dostanes nahoru, ale chodit s "prstem v nose" T6 da preci jen chvilku grindovani a sestavovani dobreho buildu.

      A vtom ACT II se ti to zasekne vzdycky? Hra se samozejme "zasekne" a chova nestandardne, kdyz Ti zlobi pripojeni, ale jinak je to super stabilni vec.
      • tak sestavovani buildu..u vetsiny lidi se spis jedna o kopirovani buildu od high end hracu...málokdo ma koule a kreativitu vymyslet něco vlastního, pac se muze stat ze by se nemusel dostat snadno tak daleko. ja třeba mam stejny build od zacatku co diablo vyslo, s malyma obmenama..a to uz tak snadny davat tu T6 není. Ale jedu si po svém, atesi me ze to tak mam od zacatku..a jde to.)
        • Fakt mas "stejnej" build uz 3 roky? *8*
          • jo..barbar mec+stit+whirlwind..občas menim runy u skillu..ale jinak to mam porad stejny. A taky mam jen jednu jedinou postavu..od zacatku..od prvního dne co diablo vyslo..porad tu samou..samo hraju softcore. *3*
            • tak samozrejme, hraci co na buildech skutecne odvedou praci telatka nejsou, spis mluvim o lidech co je kopiruji 1:1. A myslim ze je jasne jaky pomer z toho vyjde..pomer..vic telatek:)
            • nightborne
              Nehledal bych člověče chybu ani v jednom =). Někdo hraje proto, aby si vyzkoušel buildy nebo si třeba našel nějaký svůj oblíbený - s kterým sice GR60 nevyčistí, ale v pohodě mu stačí se bavit na tormentech nebo nižších riftech. A někdo postavu minmaxuje, řeší každý reforge v externích prográmcích pro největší "výkon" postavy, jelikož mu jde primárně o umístění v žebříčku. A řekl bych, že ani jeden z těchhle dvou hráčů není "telátko" =).
            • ja u toho rozhodne nefuním, jde to celkem v pohode. problém je spis v tom ze většina hracu pouziva/kopiruje nejaky build hlavne proto ze je takzvane nejvyhodnejsi/nejrychlejsi/nejsnazsi, nemusi to automaticky znamenat ze v Diablu jsou jen dva dobre buildy. Lidi jsou holt lina a nesamostatna telatka, takze pak se třeba barbari podobaji jeden druhemu jako vejce vejci. Ale jak rikam, ona to ani tak není chyba te hry, jako spis lidi.
            • To je prave to, oni reknou muzete zkouset vsechno, je tam spousta variaci, ale ve vysledku existuji funkcni pouze jeden nebo dva buildy, ktere jsou tak silny, ze se pak opravdu stouras jen v noce a ostatni, kteri to nemaji u toho funi, jak se snazi neco sejmout :D
            • nightborne
              To máš velice pravděpodobně pravdu... ale oni ti ostatní barbaři vědí, proč ho nenosí =)).
            • Kdepak, to nemuzu..protože by pak v Diablu nebyl ani jeden barbar se stitem. *3*
            • nightborne
              Což o to, já si taky svýho barbara zakládal patnáctýho v noci... ale proboha, zahoď ten štít, když už nic jinýho *1*
  • Diablo 3 prošlo neuvěřitelnou proměnou a rozhodně je to jedna z mála her kterou stále hrávám, takže skvěla zpráva, nicméně s těmi tourmenty nějak nevím proč zavádět nové když tam jsou Greater Rifty, kde je prostor pro nekonečné zlepšování
    • Veskoslav
      GR se nehodí na farmení předmětů a peněz například. O zkušenostech nemluvně. Ten prostě končí zabitím bosse, což například normální rift ne a ten jezdí většina do konce.
      • No nevím... pokud jsi schopný běhat Grfit 40+ cca za 3-4 minuty, tak je to daleko lepší než Torment 6 jak na expy, tak na itemy
        • Veskoslav
          To je schopných tak 100 lidí v každé sezóně to takto rychle projet.
      • froztik
        Nemusí to být uplně pravda. Záleží na postavě a buildu. Já osobně třeba farmim equip přes GR. GR35-38 cca mám složenej i do 6 minut s tim, že na konci padne několik legendarek, kopa blood shardu a do toho si ještě vylepším gem nebu jdu výš, záleží na šanci u upgradu gemu. Jinak o farmingu peněz se není ani potřeba bavit. Těch nikdy nebyl nedostatek. *5*
      • Grift 48 za 2-3 minuty ... 3-5 legendárek+mrtě expů a cca 25-35 mega goldů za run ..
        • Veskoslav
          48 rift není pro průměrného hráče, ten je rád za 40 max:) A 2-3 minuty musíš mít fakt luxusní eqip a to já například se svým DH neproběhnu. S Barbarem nebo Crusaderem možná, ale i tak by mi to trvalo nejméně 10 minut. A 25-35 mega za jeden GR? To máš kolik bonus? Teď jsme dojeli 46 rift a bylo tam 11 mega. U 47 pak bylo 13,7 mega. Na 35 za 48 se nedostanu ani kdybych požádal všechny svaté.
          • dobře, těch 25-35 bylo jen plácnutí od oka, ale i tak těch 13-14 mega za pár minutek je hodně a netuším, kdo by v D3 měl problém s penězi ..nijak moc to nehraji a season kór, ale i tak mám na season 2 miliardy G ..
            • Veskoslav
              No mám gem na prachy a 13-14 mega mám asi za 3-4 minuty v noírmálním riftu:) Ono GR se hodí nejlépe na gemy a možná i ty legendárky, ale na to ostatní je klasicky rift mnohem lepší a rychlejší:)
          • nightborne
            Protože plácá nesmysly, proto =). Sólo 2 minuty 48 je naprosto nereálný, pod dvě minuty má člověk problém zaběhnout i GR20 a to tam všechno umírá na ránu...
            • neříkal jsem solo ..taky kdo by expil solo :)
            • Veskoslav
              No mě vyšel zrovna takový, že co 500 metrů skupina a v jedné mapě jenom jedny elitky. Podruhé už lepší za 3:52, ale níž už to osobně nedám, protože nemám na to prostě eqip.
            • nightborne
              já ty nižší rifty občas proletím za 1:40 třeba, pokud se dobře nageneruje, ale 48 teda jakože vážně ne =)).
            • Veskoslav
              Teď jsem si švihnul schválně 25 rift s DH a za 5 minut a 13 sekund a to jsem fakt letěl jak drak.
      • Pravda, na to jsem nepomyslel *3* , i tak se těším
  • vonTossis
    Tenhle přístup prostě zaslouží poklonu. A někteří "pitomci" se diví, že si hry od Blizzardu udržují tak dlouho cenu.
    • A podle toho jak moc to zlepšujou mi néco říká že se blizz na Blizzconu chystá s něčím velkým pro DIII buďto dalśí datáč nebo díl..
    • to je opravdu uzasne no :D snazej se leta napravit to co podelal vratnej blizzardu Jay Wilson a vsichni ted budou honit
      • I v dobe aukce bylo diablo 3 supr. Ale bylo to teda dost jina hra tehdá...
        • Jo no, nebylo to Diablo. Oh wait! Ono to porad neni Diablo.
          • tak to je snad jasne, s diablem to nema nic spolecneho. Visi to za spagatek kterym jsou obcas spojeny psi vykaly a mermoci se to snazej vytahnout nahoru pridavanim prvku ktere delali diablo diablem, ovsem jeste ani to se jim moc nedari.
      • Veskoslav
        Sice hra jede skvěle už nějaký ten pátek ale spi dál. A ano, přístup je zcela jiný než u EA a spol. Ti totiž nikdy nepřiznají chybu a nikdy neopraví tak hratelnost, aby to vyhovovalo hráčům. A to, co přidal Blizzard do hry od vydání datadisku, tak to by obě zmíněné společnosti měly tak na 5-6 DLC po 5 euro.
        • ne hra nejede skvele uz nejaky ten patek. a ne nepotrebuji spat dal. Ty se naopak potrebujes probudit. Jay Wilson podelal diablo jak jen mohl, a tedka aby vubec se nekdo obtezoval jeste to hrat, tam postupne pridavaji veci, ktery tam meli bejt od zacatku aby ta hra vubec mohla nest nazev Diablo. Smesne, jak nekdo v prvni rade vynecha naprosto zakladni veci a pak kdyz to pridava s ocasem mezi nohama, jak ho vsichni opevujou. A jeste neco ty blbej panacku kteryho bych prisel odprasknout nejradsi - Ano obe spolecnosti delaji DLC, ovsem v tech DLC nejsou zakladni prvky hry.
          • vonTossis
            http://tinyurl.com/pp9xqub
          • Ty jsi hrozná lama.... tak 1. Diablo 2 bez datadisku a patchů taky nebylo úplně košér. I když dobré. Diablo 3 bylo hratelné od začátku a to že Blizz dolaďuje a přidavá obsah ti vadí? ty bys raději od začátku všechno ve hře i za cenu toho kdyby to nefungovalo nebo nedávalo smysl? A když mluvíš o těch základních vynechaných věcech, co konkrétně máš na mysli??

            A jestli u Ubi nebo EA nejsou v DLC po 2-5 € základní prvky, tak se vážně potřebuješ probudit. Takže prosím, udělej nám laskavost a běž se odprásknout sám. Uděláš lidstvu velkou službu tím, že genofond připravíš o svůj "kvalitní" materiál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit