Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při čtení zdejších diskuzí mě baví kolik lidí soudí hru podle videí :D Nebo kecy, nejdřív to sosnu a pak kdyžtak koupím..Hraju po patchi od včera a je to libovka. Ta hra nemá konkurenci! Samotné objevování a těžení surovin je tak návkové, že nic dalšího nepotřebuji. Nemůžu se dočkat vesmírných bitev a až našetřím na nějakou větší lod. Hráčům přeju, užívejte, třeba se někde potkáme (ačkoli je pravděpodobnost téměř nulová i kdyby to mělo miliardu hráčů) a pro rejpaly, běžte si hrát 5 hodin COD za stejný prachy. Páááááá
    • Muultiplayer to je i neni. Nikdy tam nepotkas sve kamose, ale vse co se objevi a zaeviduje a zmeni tak zustane i pro ostatni hrace. Tzn i kdybyste byli na stejnych koordinatech tak se neuvidite...jedna se jakoby o stejne pararelni vesmiry avsak jedine co je multi jsou zmeny ve hre (nazvy planet a jejich lokace, zvirata atd...
  • Já už fakt nevím, co chcete. Dají vám celý vesmír na hraní a vám je to stejně málo.

    Koukal jsem teď nějakou dobu na videa a přišlo mi, že je tam aktivit mnoho i na hru tohoto žánru. Když to srovnám třeba s Elite Dangerous, v NMS je daleko více aktivit.

    Není to nic světobornýho? A která hra je právě taková, jaké je NMS??? Např. 3D stříleček je spousta a jsou to v podstatě kopie kopie kopie, ale NMS je v mix několika her najednou a to vůbec první takto fungující mix. Co byste jako chtěli víc?

    Podle mě je nefér od NMS čekat tolik, kolik tu mnozí zcela chybně čekají. Je to přecijenom projekt malého studia a přesto je to hra srovnatelná třeba s Elite Dangerous a navíc má řadu prvků navíc. Taky bych rád nějakou extra super komplexní hru kombinující prvky Elite Dangerous, nějaké 4X strategie, RPG, simulátoru atd., ale toho se dočkáme až bůh ví kdy a NMS taková neměla být nikdy.
  • walltar
    Tak jsem se podíval na pár prvních videí a není to nic světobornýho... za 30€ by se to asi dalo a na chvíli by hra i vydržet mohla ale jinak jsem neviděl nic co by mě posadilo na zadek. Za 60€ určitě ne.
    • Tiez som pozeral nejake streamy. Zatial to vyzera na hru ked ti stale nieco chyba a musis to najst, alebo kupit. Iridium, Plutonium, relic taky ci onaky.
      Neviem, neviem...
    • Však žádnej strach, slevy na Steamu lítají jako šílené, nejpozději na Vánoce určitě nějaká bude.
      Každopádně NMS beru jako hru, kterou je potřeba prožít. Je to asi jako koukat na Don't Starve. Taky celkem nuda, ale zažít to sám, pěkně v noci zhasnuto, ve hře zima, postava pološílená, hladová, hnusná hudba a zvuky, to se jim velmi povedlo ten zážitek.
      A v to doufám i u NMS, člověk sám uprostřed obrovského vesmíru, nehostinných planet a živočichů. Za mě plus a vyzkouším, čekám na PC vydání, snad to nezklame. A vývojáři slibuji další a další obsah do budoucna, tahle hra jen tak neskončí vydáním.
      • Aby to s tým obsahom nebolo ako u Elite, že každý prídavok si kúpiš za cenu plnej hry..
  • munphf
    Toz po precteni diskuze me to pripada jako bych byl jedinej kdo se na NMS opravdu tesi a neodsuzuje tu hru predem :D. Hravam uz docela dlouho, vetsinou na PC v sestave kterou fasuje kde jakej kancelarskej balik na hratky s excelem, to ze sem na tom nerozjel spoustu novych titulu me sice vadilo ale prekousl sem to, ze witcher 3 tam jede na 15 FPS bylo doted taky v pohode, ale az feel z NMS a komplet filozofie teto hry me prinutili vyplaznout 50k za novej PC... Pokud ta hra bude propadak tak se neda nic delat, ja v to ale neverim, ba naopak, po dlouhe dobe vylozene "must have" zalezitost...
    • Nejsi jedinej.
      Mám doma 8 let starý Intel Core 2 Duo, zatím to stačilo na většinu, ano nehraji nejnovější pecky, GTA V, Witchera jsem zkoušel, jel obstojně, apod. Stejně na tom počítači již tolik nehraji, už je hlavně na práci.
      Ale NMS mě nahypoval tak, že to nepamatuju, ani snad na Halfa 2 jsem se tehdy tolik netěšil. Takže konečně důvod si sestavit nový stroj a od minulého pátku už se doma roztáčí a čekáme na tento pátek jako na smilování boží. *1*
      Někdo zmiňoval 200 hodin a že to pak přestane bavit? 200 hodin za 60 éček? No to by byl luxus, velmi špatné přirovnání :D
      Každopádně za 50 tisíc novej komp? To jsi už trochu blázen, pokud to bude jen na hraní, tak opravdu vyhozený prachy, ale tak tvoje věc že :) *1*
      • munphf
        Hurrray, nejsem sam :D Nu, ale taky se tady musim trochu poupravit, ono je to sice 50K, ale 14K z toho je monitor, takze PC jako takovej nakych 36, coz neni az taka hruza a overkill jak to muze vypadat.

        Jinak k te cene NMS, k kdyby "jen" 200 hodin za 60 euro... na hodinu to dela 0,3 euro, nu nevim, me to az tak hrozny nepride, zvlast kdyz to porovnam se statistikama na steamu, kde v prumeru cenu jedne hodiny mam 10 eur... :D
        • froztik
          Neboj, je nás víc. Jen opravdu je to jako den a noc přejít z redditu sem. Taky jsem nedávno upgradoval a NMS bylo, co mě k tomu dokopalo. Jinak osobně jsem přesvědčenej, že mě osobně hra určitě nezklame a troufnu si tvrdit, že těch 200 hodin je možná ještě málo. *5* Čekání do pátku 19:00 bude sakra dlouhý. *13*
    • Mít dobrý počítač je určitě fajn, taky mám (i když 50 tisíc je už možná zbytečný extrém podle mě). Chtěl jsem ale především reagovat na to, že říct o sobě, že hru neodsuzuju předem a přitom (ne)jen kvůli ni utratit 50 tisíc je vlastně ještě horší, než ji jen odsoudit. Je to prostě reakce, udělání si názoru na věc, která vlastně ještě neexistuje (jediné co máme je to, co nám naservírují) a je už jedno, jestli směrem ke chvále nebo haně. Nicméně být na straně chvály, utratit 50k a tvářit se na ostatní jako na pokrytce je prostě... pokrytecké.
      • munphf
        Toz ja se na ostatni netvarim jako na pokrytce, me spis pobavil ten prechod z redditu, kde je to jeden velkej hype, na games diskuzi kde se to hemzi prispevky ze to bude fail :D. Ale neni to ze bych "nadaval" lidem ze se na tu hru divaji tak ci onak, proste je to zabavne prijit do diskuze ke hre o ktere se s lidma bavim dnes a denne v pozitivnim svetle a dostat takovej pleskanec pres papulu :D. Nikomu neberu jeho nazor, on ten NMS nakonec vazne muze byt propadak, to se teprv uvidi :)
    • Nevěřil bych, že jen díky něčemu takovému je někdo schopnej vypláznout 50 tyček. Hype is real !

      Po max 200hodinách se budeš kopat dozadku, sám uvidíš a rád bych při té chvíli byl. Ale proti gustu ... *5*
      • munphf
        200 hodin, pri tom ze mam na hry casu tak 2-3 hodiny tydne (kdezto tohle cislo se meni rychleji nez nalada kdejake osmnactky), je pro me zabava docela na dlouho *3*
      • munphf
        Ja netvrdim ze na tomhle PC budu jen a pouze hrat NMS a nic jinyho, to vubec :D velice se tesim az si probehnu novyho Dooma, az proplesknu par zombie v Dying Light nebo az si znovu dam Just Cause 3 ve vetsim rozliseni nez 640*480 :D. Nehlede na dalsi tituly ktere prijdou a verim ze tato sestava nejakej ten patek bude funkcni... Ja jen ze az NMS (a dost mozna hype kolem nej) me presvedcil ze "uz" nastal ten cas s tim PC neco delat... :)
      • Vzhledem k tomu, že dnešní hry jsou při herní době nad dvacet hodin považovány za zázrak, 200 je celkem slušné číslo.
  • generovaná stále se opakující nuda jako všechny generovaný nesmysle
    • Jo no a všechny ty internety bych zakázal stím !
    • Treba minecraft?
  • Miluji Veskoslavovy argumentace typu chlapče, běz spát a klikaní. Best *3*
    • Jdi spát aeaíčku, jsi unavený.
  • Bože, autor jen vzal oficiální zprávu a přeložil jí velmi neuměle do češtiny.
    "Zvířata mají... specifickou dietu"? Co to je proboha, trošku toho citu pro češtinu by to chtělo, když už tedy píši na celkem navštěvovaný web.
  • Tak je to venku, ale pořád v tom nevidim tu hru, jako techdemo zajímavé
  • rohlos
    Koukám, že negativních ohlasů je pořád mraky.. a to ta hra ještě ani nevylezla.
    Já jí pořád ještě dávám šanci a dost se těším, ale až ta cena trošku spadne.
    60 éček je pořád docela raketa... *13*
    • Já jim to napálil za plnou cenu, i když to třeba nebude taková zábava, tak to nemění nic na tom, že vytvořili něco famózního, tak jsem jim ty prachy dal. No, těším se už na pátek, další plány do budoucna jsou velmi slibné v této hře.
    • Na PS4 je to venu od půlnoci
      • rohlos
        Aaaa pardon, to jsem přehlídl. *4*
  • Celkem vyhypovaný walking simulator

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit