Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani kočka , ani pes .... Na PC je magická hůlka zbytečnost , ale myš u PS4 bych si reálně uměl představit (doplněnou o klávesnici s hříbkem ;) ) .
    Pravda cenově za takovou kvalitu docela mimo , ale do tisícovky z číny .... to půjde .
  • Perfektní na hraní závodních her například. Analog lépe simuluje plynový pedál než mačkání W.
    • Což je vzápětí vykompenzováno směšně malým rozsahem páčky v zatáčkách *7*
      • Pravda je ze arkadu si na ovladaci zahrajes lepe a i horsi auta v GT jsem s ovladacem zvladal v celku bez problemu jak ale doslo na neco silnejsiho a prisnejsiho tak s ovladacem nemas sanci.

        Muzes nedat plnej plyn ale o nejaky jemny praci s plynem nemuze byt rec. Na jakoukoliv arkadu je to ale opravdu super.
      • není na rozsah šipek *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

        Pořád nevím, jestli jsi konzolista a schválně trolíš PCMR nebo jsi prostě trotl...
        • šipky nemají rozsah, to bys už mohl vědět experte, šipky mají jen zapnuto a vbypnuto, což ti ovšem dává plnou kontrolu nad tím, v jakém stavu se zrovna nachází, to v určitých situacích vede k větší přesnosti, ostatně, moderní počítače také jaksi jedou na binárních systémech jedniček a nul, protože potřebují být přesné a kupodivu ne na tisíci malých páček uvnitř HW *1*
          • takže trotl *15*
            • Hanzales
              ABC: na klavesnici si zahrajes dobre akorat driver SF, na gamepadu je cokoli zavodniho vzdycky lepsi a simulatory hrajou lidi i na gamepadu a parkrat jsou i rychlesi nez ti s volantem. Sice se mi to jako volantovi nelíbí, ale jsou to holá fakta ;o)
            • Jj, to přesně jsi, ale i pomalejším lidem většinou fakta nakonec dojdou, když se opakují dostatečně dlouho a zřetelně, ačkoliv zrovna u tebe to asi zabere dost času

              Jak píše Drasťa, arkádový závody si zahraješ jak na klávesnici, tak na gamepadu, simulátor si nezahraješ ani na jednom
  • Prodam Venoma, plne funkční, v případě zájmu, pisnete.
  • Dobrá recenze HW. Já zkoušel kdysy dvě podobný periferie, jedno bylo fragfx a u druhýho si nevzpomenu ani na název, ale ani jedno nebylo pořádně použitelný. Dost nepřijemný lag v odezvě. Tohle podle popisu už vypadá o něco líp. Škoda jen toho kostrbatého nastavování. Divim se, že sony neudělá vlastní alternativu tohohle ovládání. Být to kvalitně zpracované a třeba mít v PSN appku na nastavení by podle mě prodalo docela dost kusů. Na závody si taky člověk zapojí volant, pokud mu teda třeba nezruší podporu jako pro G25!!!!!, nebo na letadla páku a nebere to využití joypadům. S tou myší je problém, že člověk musí řešit umístění podložky ke křeslu nebo sedačce na který je zvyklý se válet:).
    • Tilwaen
      U čeho je zrušená G25 podpora?
      • U ps4 obecně. Nefunguje g25, g27 ani gt. Logitech prostě se Sony nezvládli kompatibilitu. Thrustmastery fungují.
        • Tilwaen
          Heh, tak to je celkem fail, to jsem ani nevěděla. Zajímavé, že kolem toho nebyl žádný rage jak by se slušelo, když vynechají podporu jedněch z nejrozšířenějších volantů vůbec.
          • No asi komunita virtualních závodníků s volantem není u PSka tak silná...,ale mě to tenkrát naštvalo hodně. Nejvíc to může mrzet autory her jako project cars, dirt rallye apod..Ty prijdou o lidi.
  • jinak navážu na ten stealth. Pan C-BEAM to samozřejmě řekl naprosto správně, u Stealthu je potřeba regulovat chůzi a nic ti nedá lepší ovládání u stealthu než analog, zkuste si to u MGSV.
    • Zrovna prechod mezi chozenim a behem je u ovladace vec ktera mi neprijde o moc funkcnejsi.... U 99% stealth her pouzivas beh/chuze a plizeni/neplizeni a na to ti staci dve klavesy.
      • Hanzales
        Ono jde taky o dojem z pohybu té postavy myslim ;o) Vždycky když hraju nějakou FPS na konzoli, tak mimo to, že z headshotu mám mnohem větší radost, protože větší výzva (v reálu se taky netrefíš v milisekundě o 120 stupňů do terče na 50 metrů...), tak mám hlavně lepší pocit z chůze a práve že plynulého přecházení z plížení do běhu třeba.
        Pak to hrani působí (pokud to nehraje páčkotrdlo) i docela koukatelněji. Na kompu právě že jak člověk škubne vlevo dolu, vpravo o 180 nahoru, jde, nejde, jde, působí to zvláštně. Samozřejmě teď nemyslím Q3,UT,CS což je naopak o skilu v pohybu tou myší a v reakcích a tak. Myslím atmosférická fpska, kde to má docela dobře například vyřešené Alien Isolation. Tam i při pohybu myši ten pohyb rozhlížení postavy působí krapet věrohodněji.
        Koukám na to doufám nezaujatě, pač jsem srdcem pcčkář, ale i na konzolích mám odehráno tuny a tuny a nelituju ani hodiny :) A užil jsem si vždycky všechno a na gamepadu hraju i hodně her na pc, TombRaidery, Dark Souls, Batmany, prostě third person zaměřené na komba a souboje s lockem na oponenty např. nebo úplně arkádové závody, ale na takový Wolfenstein, nebo Fallout4 bych si gamepad nevzal ani omylem, to dá rozum ;o)
      • používáš tří možnosti pohybu a to pomalé chození/chození/sprint. Proč používat další klávesu na relugaci obyčejné chůze, když to můžeš udělat analogem
        • test
        • Protoze je to alespon pro me pohodlnejsi nemuze se ti stat ze si treba pri otaceni popobehnes. U ovladace je moment kdy prechazis z pomale chuze do rychle chuze prakticky bez odezvy.
          Na sprint pouzivas stejne tlacitko i na ovladaci.
          • Slušná blbost gratuluju nic tak hloupého jsem dlouho nečetl dík
          • Timhle postem si jen potvrdil, ze vubec netusis ocem mluvis ... hraju K+M , ale prechody chuze/behu, plynule zataceni v zavodnich hrach ma gamepad jednoznacne lepsi a "prirozenejsi" , ale to clovek kterej vidi jen cernobile asi nikdy nepochopi
            • Dark Souls jsem na K+M hral protoze mi to na K+M slo mnohem lepe (taky jsem to tak dohral). Xbox controller jsem si kupoval hlavne kvuli rizeni v Mafii 2 (kratce po tom co vysla) protoze na klavesnici to proste nebylo ono takze s controllerem uz nejakej ten patek hraju a navic vlastnim i PS3 na ktere jsem par titulu taky dohral (Red Dead Redemption, God of War - vsechny dily, The Last of us, GTA V, Gran Turismo a dalsi slavnyPS3 tituly). V posledni dobe jsem si navic poridil jeste Steam controller na kterym jsem chvili hral a porad jeste obcas hraju (napr. Dark Souls 2).
              Jinak abychom si to jeste jednou ujasnili ja proti ovladaci nic nemam ale fakt myslim jakoukoliv stealth hru dohrajes na klavesnici a mysi bez nejmensich potizi i s dedikovanou klavesou pro zmenu rychlosti pohybu chuze.
            • Píše člověk bez znalosti mateřské gramatiky *7*

              Jinak mám pocit, že jsi tu kdysi psal, že jsi hrál Dark Souls na K+M.

              Z toho se dá usoudit tohle: Buď nemáš gamepad a vedeš tuhle diskuzi bez znalosti nebo jsi fanatik, který vede tuhle diskuzi na základě neznalosti a fanatismu. Vyber si...
            • Skoda ze nemas dlouholete zkusenosti i s elektrosoky, lobotomii a silnou medikaci protoze to je to co ti ocividne v zivote dost schazi.
            • já ti říkám, že není a mám dlouholeté zkušenosti hraním jenom na K+M...
            • Je to uplne stejne rychly jako kdyz to udelas na ovladaci ale ano uznavam musis kvuli tomu zmacknout klavesu navic coz na ovladaci nemusis.
              Tlacitko na prepnuti rychlosti pro rychlou a pomalou chuzi je ale opravdu vetsinou to posledni co resis protoze to v 99,999999999% vubec nepotrebujes.
            • I kdyby to bylo 0,00001 MS, tak je to pomalejší. Potřebuješ mít prsty na WSAD, na R, na sprint, další na interakci, takže tlačítko na přepnutí rychlosti je to poslední, co řešíš, takže je to samozřejmě pomalejší. Ovladačem ovládáš vše naráz a intuitivněji. Žádné kvedlaní páčky se samozřejmě nejedná, jde jen o ladný pohyb palcem, samozřejmě člověk co hrál MGS IV na PS3, to musí vědět, ne? Vlastně ne, to sis vymýšlel ty fanatiku *3*
            • To jako, že zmáčknout tlačítko na mechanické klávesnici s 1ms odezvou je podle tebe pomalejší, než kvedlat páčkou? Občas jsi docela vtipný to musím uznat *1*
            • A ty pořád nechápeš, že je to naprostá zbytečnost a krok navíc v ovládaní. Navíc většina her je desingovaná na K+M tak, že ovládaní regulace pohybu má přepínaní, takže pokud chceš chůzi, zmáčkneš klávesu, pokud chceš běh, zase musíš zmáčknout klávesu, to jsou dvě naprosto zbytečné kliknutí, jelikož na analogu jenom posuneš páčku, nejen že je to rychlejší, ale ve stealth hrách i důležité, jelikož změna pohybuje je často důležitá, aby byla provedena rychle. Nikdy přepnutím nedokážeš simulovat rychlost analogu.
            • V cem je ten fanatismus? Ja se porad ptam v cem je problem zmacknout ctrl a vysvetluju vyody zmacknuti crtl ty mi odpovidas strilenim do nohy :D Ja nerikam ze hrani na klavesnici a mysi je jedina cesta. Ja jen rikam ze analog stick pro plynuly prechod mezi behem a chuzi neni rozhodne neco co musi clovek mit pro to aby mohl hrat stealth hry a zmacknuti klavesy navic ti udela uplne stejnou sluzbu.
              Zmacknout crtl neni nepohodlne, neni nepresne, neni pomale a neni nijak omezujici.
              Rozhodne to neni jako se strelit do nohy, pit teple pivo nebo hrat FPS na volantu.
            • fanatici. Spláchněte se, jelikož fanatismu je vždy ke škodě...
            • těžko to může být horší *7*
            • ty máš v hlavě taky duto. Co ještě z tebe vyleze, že jsi hrál Dark Souls na klávesnici a je to lepší?
            • přesně tak, protože máš přesnou kontrolu, kdy postava přejde z chůze do běhu a ne tak nějak přibližně až bude páčka v nějaké poloze
            • Zmacknuti klavesy navic pri chuzi je strileni do vlastni nohy? Dik je to neco co clovek udela aniz by na to musel pomyslet.
              Mit to ovladani takhle oddelene pro me neni hendikep ale naopak vyhoda.
            • já pořád nechápu, proč bys jako chtěl mačkat klávesu při změně pohybu. Dyť je to střílení do vlastní nohy. Zmáčknuti samozřejmě omezuje už v tom, že to musíš zmáčknout. Proč to jako dělat, když nemusíš?
            • Omezuje te zmacknuti crtl v necem? Mas pocit ze mackani ctrl je proti pouziti analog sticku mene presne? Ja porad nedokazu pochopit proc si myslis ze pouzivat analog stick je v tomhle lepsi?
              Pro me osobne je menit smer pri chuzi a zaroven ten stick drzet nekde v pozici chuze je mnohem mene pohodlne a presne nez to mit oddelene. Dokazu pochopit ze kdyz si na to zvyknes tak se s tim da zit ale proc mas pocit ze to je lepsi a ze stealth hry se daji hrat spravne jenom takhle?
            • ano, lidi jsou divní, v tom máš pravdu.
            • protože spoustě lidí teplé pivo chutná? byl jsi někdy v Anglii? *1*
            • samozřejmě a není blbost mačkat ctrl, když to dělat nemusíš a můžeš regulovat pohyb analogem? Proč si dávat teplé pivo, když si můžeš dát studené...
            • Plynulej prechod chuze beh na gamepadu funguje jen je uplne bez odezvy a musi si clovek zvyknout kde presne je ten prechod ale neni to ani rychlejsi ani lepsi je to proste a jenom jiny.

              Vsimni si ze o zavodnich hrach jsem nic nepsal a sam je casto na ovladaci hraju ale ze by stealth hra byla na controlloru lepsi protoze muzes pomoci analog sticku prejit "plynule" z behu do chuze a pomale chuze to je proste blbost :D
          • samozřejmě, že by to mělo být bez odezvy, jenom krátký pocit že končíš, o tom to je panebože, ne že budeš jak jelito mačkat ctrl, aby ti postava začala chodit. V reálu taky bez odezvy zpomalíš kroky a nemačkáš ctrl. Sprint je třeba v MGS na analogu, který zmáčkneš, takže další krok k lepšímu ovládaní postavy. MGSV je krásný příklad, jak dokonale jsou pohyby, animace zvládnuty a propojeny s gamepadem, Snake udělá vždy, to co chceš.

            Tady není potřeba debata. Mám najetý stealth hry komplet snad všechny, co vyšly a mám jich spoustu najeto i na K+M, ale v pohybu se nic nevyrovná analogu.
            • Ja vim ze nerikas ze stealth hru nedohrajes ale rikas ze na K+M je to horsi a ja s tim proste nesouhlasim a myslim ze je naopak K+M na stealth hru uplne stejne vhodna jako ovladac.
              Ve 3rd person je mozna pochyb na ovladaci o fous lepsi protoze klavesnice je v tomhle omezena tim ze to je v podstate osmi smerovy ovladac ale na druhou stranu rychlejsi a intuitivnejsi prace s kamerou na mysi a rychlejsi mireni bohate ten drobny nedostatek dorovna.
            • nikde jsem nepsal, že na K+M nedohraješ stealth hru. Ono i Dark Soul dohraješ na kytaře. Jenom říkám, že stealth se hrají prostě lépe na gamepadu a obecně všechny TPS jsou lepší na gamepadu.

              Jinak s klávesnici těžko můžeš v DS vlézt třeba do arény, tam by tě sežrali.

              reakce úplně dolů...
    • Krom kolečka na myši např
      • nespletl jsi si žánr? Tohle není debata u RTS *15*
        • Na plynulou regulaci rychlosti chuze kdyz to hra vyzaduje (jedina u ktere si neco takoveho vzpomenu je stejne snad jenom Hidden and Dangerous 2) to bylo perfektni.
          • Hanzales
            To já mám zase na G13 takový malý joystick a aby se dala chůze plynule regulovat to fungovalo jen v DeadSpace3 a tuším ještě v něčem. Ona ta hra musí umožňovat nastavit pro chůzi analog a tech na PC moc není :/ Jinak je to klasicky jako wsad (on/off)
            Myš se dá v křesle pořešit připnutou podložkou na stehni, ale v gauči je gamepad prostě gamepad :) Když už se chcu ale válet a hrát nějakou tu FPS, tak se s tou myší a G13 dá v pohodě....
            Jinak ten FragFX se mi tu taky někde válí... nebylo to pravda ono, jen chabší emulace pohybu tou páčkou, kdy byl člověk ve hře zase limitován maximálním nastavením citlivosti těch os...
  • CBeam: Plynulý pohyb s gamepadem? :D To je akorát tak zpomalený pohyb jak v nějakém deliriu. Ty v realu chodíš zpomaleně ? Větší troling jsem snad ještě neviděl *1* *15*
    • myslím, že když budeš vytahovat další a další anonymní nicky nic to nevyřeší, jen se budeš střílet do své vlastní nohy..
      • Ještě že se nebude střílet do nohy za pomoci gamepadu,to by taky mohlo být dávno po diskusi, než by tou neohrabanou páčkou zamířil *1*
        • nevím jak ty, ale já hraju MGS bez pomocníku a mám skoro všechny mise na S-rank :) Chtěl bych tě vidět, jak jsi na tom ty :)
          • Já poslední MGS nehrál, ale jestli lze soudit podle předchozích 4 dílů, je ovládání na páčkovači doslova porod
            • ok, hoď jsem svůj PSN profil ty *4*
            • jasně, že jsi zapomněl, jak jinak *15*
            • I kdybych si vzpomněl na jméno profilu, ty budeš poslední, komu ho ukážu, hrál jsem dokonce i jedničku, dvojku a trojku, skvělé hry, ale zrovna ovládání dost hrůza
            • Tak ukažaž PSN trophy s MGS IV :) Ty hrdino
            • Proč bych to jako nevěděl, playstation za pár tisíc si snad může dovolit každý, nebo si mysliš, že kritizuju něco o čem nevim, na konzoli jsem hrál dost, proto mohu posoudit, o kolik je ovládání na gamepadu horším a méně přesné
            • Jak vlastně můžeš vědět, jak se ovládala taková čtverka? *3*
  • Bij se LV, bij, ty to vybojuješ! Není důležitější světové téma, než jediný správný hardware!
    • na tom, źe K+M je nelepší ovládání snad neni co řešit *7*
      • říká kdo? Ty? Já říkám, že nejlepší ovládání je gamepad! A kdo má jako pravdu? Nikdo! Přesně je to subjektivní...
        • To nikdo nemusí říkat, tak to prostě je, objektivitu lze snadno dokázat měřením výsledků, skóre a času splnění misí v různých hrách
          • Psychotic
            Pokud by zábavnost hry byla závislá na "výsledcích", možná by tenhle argument dával smysl. Takhle nedává.
            • Nebo si snad vy konzolisti namlouváte, že je zábava prát se s nepřesnym nepohodlnym ovladačem?? *7*
            • Lepšì výsledek = vyšší efektivita, tedy lepší, na tom není co řešit, o tom že je zábavnější vyhrávat snad diskutovat nemusíme
          • Draken69CZ
            pCARS vyber trať auto zajeď to na klávesnici nebo myši jak chceš a pak porovnáme čas *15*
            • Ok, ale nechám to zajet dva lidi, co hru nikdy nehráli a trať vidí poprvé, jednoho na padu, druhého na K+M, jinak by to těžko bylo objektivní, pak to zkusím minimálně v 10 dalších hrách různých žánrů, pokud bude mít K+M lepší výsledky ve většině her, znamená to, že je to objektivně lepší ovládání *1*
        • A koho zajímá nějaká noob socka s ktopinkovačem, která vůbec netuší o tom jaké to je hrát na pořádném pc s klm.
          • cože? Nikde jsem nepsal, že jsem konzolista. Ty ten svět vidíš moc černobíle. Oni existují jedinci, kteří mají PC a k tomu gamepad. A ano, vymezuji se proti fanatikům jako jsi ty nebo ti ostatní na druhé straně.
  • Jack1947
    Zdá se že jsem nnic nenapsal ale tak nějak nevím co napsat noo... *7* Nemám tak nějak slov a sílu se k tomuhle komediantskému předraženému náčiní vyjadřovat.
    • Nech ho být, on už je tim internetem uplně degenerovanej. Píše, a to jak sám tvrdí, nemá co psát.
    • Mam pro tebe kamaradskou radu ktera zvysi kvalitu zivota vsech na games.cz vcetne tebe.
      Kdyz nemas co napsat nebo se v danem tematu vubec neorientujes tak NIC NEPIS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit