Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se tu nedávno chválilo a zmiňovalo rozdělení recenzí Steamu na celkové vs nedávné, tak se evidentně update moc nevydařil.

    Uživatelské recenze:
    NEDÁVNÉ: Smíšené (330 recenzí)
    SOUHRN: Spíše kladné (5,305 recenzí)
    • steam ohledně recenzí je dost velkej podvod.
      znám hry které lidi hodnotí na 80 % negativně ale v recenzích se ukazuje JEN POSITIVNÍ hodnocení a stále to ukazuje VELMI KLADNÉ, až NA VYJÍMKY KLADNÉ apod.
      prostě byznys.. tlačení na to že hra je "užasná a skvělá" jen aby jí mohli prodat
      • Může to být i jazykovým nastavením. Pokud tam máš Češtinu, tak ti to tam dává převážně "recenze" česky od dětí a parodie na angličtinu od čechů. Pod angličtinou to bývá o dost lepší.

        Ale i tak tam jsou ne úplně špatné hry odsouzené jen díky nepochopení nebo netrpělivosti zkoumat herní prvky do hloubky. Případně starší hry, které neumí zprovoznit a jsou líný věnovat 5 min. foru, kde jsou většinou návody - ještě připnuté nahoře. Oproti tomu jednoduché masovky se většinou líbí.
        • Pokud ta hra má technické problémy, tak to je jednoznačně chyba hry. Lidi si nekupují hry proto, aby hackovali svůj systém, aby to vůbec chodilo, takže to mi přijde jako legitimní důvod. Já bych takovou hru hned vrátil.

          Co je ale na steamu dost sranda jsou příznivci/odpůrci hry, kteří každou recenzi s opačným hodnocením napadají v komentářích a nahlašují jako závadnou. Děje se to hlavně u nově vydaných her.
      • Nesmysl a ignorance. Pokud hra ma více než 50 recenzní tak pásma pro "velmi kladně" "kladně" "smíšené" jsou pevně dané. Recenze jsou řazeny na základě hodonocení recenzí uživately (helpful). Žádná konspirace, žádná finta jen tvoje nechutná ignorance.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit