Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Men of War je najlepsia RTS ako som kedy hral a uz sa nemozem dockat pokracovania. Podla poslednych sprav bude mat Vietnam co-op pre 4 hracov.
  • Hell yeah, pokračování zdaleka nejtěžší a nejnepřístupnější realtime strategie a ještě k tomu z Vietnamu.

    Tohle je hra která donutí casual hráče skočit z okna. Hra ze které by konzolista dostal infarkt. Hra ve které spousta lidí(dle fór) na easy nedá ani druhou misi kampaní...
    Jinými slovy oáza naděje v kalných vodách herní branže. Nemůžu se dočkat.
  • To je presne to o co si serie Man of War proste rika! Super!
  • Tak onicom spraveny trailer som dlho nevidel... hra je super ale tak ju prezentovat...dalo sa to kajsie spravit skoda :(
  • ani já tam ten napalm nějak nevidím, no možná zoufalej autor myslel ty plamenomety a nemohl si vzpomenout na to slovo...
    • ales.smutny
      Autor se snažil připomenout klasický citát z Apocalypse Now, které mu hra evokuje...nepovedlo se, příště se polepšíme :)
      • I love the smell of napalm in the morning!
        • ales.smutny
          Děkuji znalci klasiky!:)
  • Gah, nedávno jsem si koupil první Men of War a byla to naprosto nehratelná slátanina (S prominutím, já vím, že to lidi baví.)
    Doufám, že něco udělají s vyvážeností obtížnosti a AI jak vašich jednotek, tak i nepřátel, protože to, co předvedli s prvním dílem, se jim 2x moc nepovedlo. Ale potenciál to má obrovský.
    • No, s prominutím, když jsi lemra, nekupuj hru pro hardcore hráče.
      • Promiň, odeslal jsem to před dopsáním... Hra, která mě přivítá na easy obtížnost a první mapě podmínkami, které by v reálné situaci byly nepřekonatelné - a to ve hře, co se snaží být realistická - tak je to prostě zbytečně frustrující. Hele, autoři evidentně kompenzovali množstvím nepřátel jejich AI: A přesně tak to dopadlo. Bylo jich tolik, že když se jim tak všeobecně chtělo, tak hráče okamžitě rozdupali, ale když byli zrovna líní, hráč měl šanci. Tady nejde o to, že bych netaktizoval, tady jde de fakto o to, že než jsem zabil půlku přibíhajících nepřátel, tak můj tank/vojáci museli přebít a v procesu je ta druhá půlka zadupala do země... Prostě nene, první mapa na easy má být lehká, tohle ne. A to nemluvím o tom, že AI tvých jednotek je fakt blbá: Tank dokonce ani není schopný postavit se tak, aby byl schopný natočit hlaveň na nepřítele. Vůbec nebere v potaz sklon terénu!
        • Nezlob se na mě, ale ta hra je hratelná víc než dobře. První mise u rusů(myslím že je to ona, ovládáš KV-1) je tam prakticky čistě k tomu aby se člověk seznámil s, přiznávám, hodně náročným ovládáním a potom se pustil do hry. Lidi se tu hru jen pokouší hrát jako C&C a to je jistá cesta k porážce. Navíc si spousta lidí neuvědomuje že je hodně důležité na tancích a podobně používat direct control(a nastavit si kameru) pro precizní palbu.

          Časy přebíjení jsou úplně mimo mísu, krom raketometů (kaťuše, sturmtiger, calliope a ty britské králíkárny) které se přebíjí opravdu hodně dlouho je problém pouze u těžké artilerie.
          Pokud ti u někoho dojde munice, je to tvoje chyba, podcenit logistiku je jistá porážka i v reálu. Pokud nemáš ve squadu žádné kulometčíky, tak se nediv že tě nepřítel vyrushuje... Když někam pošleš tank bez pěchoty, nediv se že tě AI oběhne s pechotou a hodí ti na motor AT granát ....

          Prostě kolem dokola, je to velice těžká hra a ne každý má na to aby ji hrál. Já si svoje užil v multiplayeru, kde mě kamarád neustále válcoval :) .
          • Ahoj Zayl hravas aj MP? Hladam nejakych dobrych cz-sk hracov na pohodovu hru. Ak by si mal niekedy chut zahrat ozvy sa na 305160016
          • No proč si asi myslíš, že jsem zmínil commandos, to by C'n'C přístup mohlo celkem vyloučit, ne?

            Ale direct control bych prostě raději nepoužíval než používal, a munice nedošla, prostě mi tank přebíjel, přičemž k němu nasprintovala přeživší pěchota. A jasně, že ho podporuju pěchotou, rozdělil jsem si svoje 4 zbylé chlapíky na 2 skupiny, jeden s lehkým kulometem a jeden se samopalem na každou pro přesuny i pro podporu, s tím, že jeden kryl druhý tým a druhý tým kryl tank. Pak se tam obvykle warpovalo 15 nepřátel, rozprášili první tým, a sundali tank. Když jsem to udělal tak, že jsem oba týmy poslal dopředu, takže byli schopní pokrýt větší prostor vepředu, obvykle se někdo dostal kolem a zase mě sundal. Vlastně, dopadlo to přesně, jak to mělo dopadnout: Reálná šance přežití 4 chlapů a jednoho tanku proti 50ti chlapům a hromadě vozidel je celkem nulová.
            • Ok, máš recht: S direct control jsem kolem rambil s tankem v procesu ničení konvoje, dokud mi neodpravili pás. Tak jsem rambil dál, už z nepřátel moc nezbývalo, jen jsem měl panickou hrůzu z pěchoty. Když jsem pozabíjel tu, a nepřátelský tank ne a ne trefit, tak jsem vypadnul ven s řidičem, obešel ho a zlikvidoval jej zezadu. Nj, asi ta hra fakt má nakonec něco do sebe. Teda, sice jsem to hrál na easy, ale aspoň je to sranda a mám důvod hrát vícekrát.
            • No to je právě problém, direct control je nutnost. Když tank přebíjí, stále můžeš pálit kulometem.... Nepřátelé nikam newarpují. Objevují se v rozích mapy.

              Jen ti říkám že něco holt děláš špatně. Spousta lidí tu hru dohrálo na hard "bez problémů". Je škoda že se ti nedaří, ta hra je totiž skvělá zábava. Poslední mise za němce je například naprostá nirvána. Bránit se proti totální přesile pouze s hrstkou jednotek, z nichž ti některé prostě nesmí zemřít, zatímco na tebe najíždí tanky, nabíhá pěchota, dopadá minometná palba, dopadají bomby.... A ty víš že pokud prorazí, zajmou celé vrchní velení oblasti...
        • Typicky priklad hraca ktory nepochopil princip hry :) (nic v zlom) Nehovorim ze v prvej misii som nemal problemi a zvyknuty na CoH som bol dost prekvapeny ale ked som si prvu misiu presiel par krat zacal som si to fakt uzivat. Ostatne misie uz boli brnkacka a problemi som mal az v poslednej americkej misii a bonusovych misiach. Dohrane aj na hard. Je trocha chyba autorov ze pre lenive decka nepripravili nejake vyukove misie kde by sa naucili ovladat hru ale je zase pravda ze hra je urcena pre hardcore hracou. AI jednotiek je podla mna dobra. Jasne dala by sa este zlepsit ale v ktorej hre nie? Ale celkovo MoW singl povazujem za najlepsi rts singl aky kedy bol. A multy keby mal lepsiu podporu nez ten chaos ktory tam nastal tak nic ine nehram.
          • A jaký je princip hry? Ne, vážně, pokud mi budeš schopný popsat, co dělám špatně a přesně myslíš slovy 'princip hry,' možná budu schopný tu zatracenou misi přejít. Ale hrál jsem ji už 3x, nakonec dokonce na easy, a neměl jsem šanci.

            Osobně považuju AI, která potřebuje neustálý dohled, za špatnou AI. Už jen to, že vojáci nejsou schopni využívat krytí za běhu, nebo to s tím tankem... Umí ta hra aspoň rozkazy při pauze? Protože na to jsem nebyl schopný přijít
            • Už vím, co jsem udělal špatně: Podcenil jsem FoV přátelských jednotek. A vojáků jsem měl 8: 4 v tanku a 4 kolem. Víc se mi jich nabrat nepovedlo; asi jsem něco dělal špatně i u tohodle.
            • Prepac ale takto nie som schopny povedat co robys zle. Skus nahrat na youtube svoju hru a mozem ti pomoct. Ako pisal Zayl toto je naozaj rozbehova misia a az neskor zacina skutocne peklo. Mas aj nejak podozrivo malo vojakov. Kazdy dostojnik si v prvej misi moze v zakopoch vybrat vlastnych vojakov. Tak ako pechota kryje tank tak aj tank musi kryt pechotu. Treba vyuzivat krytie. Za tehlovym plotom je pechota vs pechota skoro nesmrtelna. Ze je hra nehratelna nemozes povedat ved vela ludi ju preslo v pohode a ani ja som nemal problemi. A co sa tyka nerealnosti ze co sa tyka poctov vojakov tak ti musim prezradit ze vsetky misie su spravene podla skutocnych historickych udalosti. Je jasne ze nie su uplne presne to sa ani neda ale napr. pomer vojakov sa snazi hra dodrzat tak ako aj pouzite vozidla zbrane atd. Ak ta trocha bavy historia tak si mozes aj na nete najst nespocet dokazov kedy mala utocna skupinka dokazala robit v radoch nepriatelov skazu. Ci uz sa jednalo o sovietov wermacht amikov alebo britov. Pocet nerozhoduje ale taktika. Este na zaver par trikov. Tank ma dva druhy municie. Jednu modru prieraznu proti vozidlam a druhu cervenu vybusnu proti pechote AT delam budovam atd. V priamom ovladani sa da hodit granat tak ze si nacasujes kedy vybuchne. Skryvaj sa v krykoch budes nevyditelny. Strel tankom vybusnym granatom do zeme a do krateru sa vojak moze schovat. Pechota striela presnejsie ak lezi a zaroven je tasie zasazitelna atd. atd.je toho hrozne vela.
      • Hardcore je jedna věc, špatný design je věc druhá. Dohrál jsem commandos pro boha živýho.
    • Jedna z mala her co jsem nebyl schopnej dohrat ale stejne jsem se o to rad snazil. Skoda tech stealth misi no :o))
  • Moc pěkný video, ale ten napalm tam nějak nemůžu najít.. asi jsem slepej ;)
  • moc pěkně provedené, pěkné detaily a krásná práce ze stíny. První díl hodně nabídnul uvidíme jestli druhý bude opět takový skvost :)
  • Pete.palis
    gameplay video:

    http://www.youtube.com/watch?v=G_n1kjvEsTQ
    • Trošku při tom vzpomínám na Jagged II -:)
    • sleepless
      Diky, doplnili jsme do clanku
  • Dufam, ze bude aj kampan za "rakosnikov", nech tym "nadutym" Amikom a Frantikom trocha vyprasim "kozuch" *4*
    • Jasně že bude ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit