Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lukas.tabak
    Mám sice X360, ale s konzolemi jsem začal na PSX, takže nostalgická slza ukápla. Povedený klip.
  • No jo, nostalgie. Nejdřív na PS1 a PS2 odfláklé PAL konverze, pravidelné několikaměsíční zpoždění oproti US/JP a na PS3 nám to evropská pobočka SCE zakončila nesmazatelným urážlivým karaoke. Ale jinak je Sony opravdu, ale opravdu fajn společnost. Bohužel s PS4 už raději zkoušet štěstí nebudu. Je smutné, jak všichni rychle zapomenou.
  • Skvele video na nostalgiu. Mam vsetky tie zariadenia - bohuzial pri PS1 som bol asi este prilis mlady a nevedel ani houby po anglicky, takze som tie hry (Suikoden, FF hry etc) poriadne nedocenil. Zato veci, ktore ma teraz uz nejak neberu (Tekken, Crash, Fifa apod) - vsetko v coope s kamaratmi a bolo to super.

    Na PS2 mam asi najlepsie vzpomienky, uzasne hry - Devil May Cry (hlavne 3), FFX, FFXII, Rogue Galaxy, SMT: Nocturne, Persona 3/4, Disgaea, Secrets of Mana, Xenosaga..... bolo toho strasne moc. Hravam na nej doteraz, dokonca prave v tomto momente mam na TV zapauzovanu Personu 4 (asi 3242352ty playthrough, ta hra je proste bozia).

    PS3 uz na tom bola trochu horsie, velke JRPG pomaly prestavaju vychadzat (resp. sa presuvaju na handheldy), velke zapadne RPG sice na konzoly prisly z pocitacov ale popritom stratili svoje kuzlo (preto sa strasne tesim na veci ako Wasteland, Torment ci ten projekt od Obsidianu). Final Fantasy 13 bolo velke sklamanie...Samozrejme aj tu bola velka kopa skvelych hier, ci uz Souls seria, Valkyria Chronicles, Vanquish, Nier, Walking Dead atd.

    Dufam, ze PS4 znova prinesie nieco zo starych dobrych casov - velke hry od japonskych ale aj zapadnych vyvojarov a k tomu aj tie male, indie zalezitosti ku ktorym zda sa smeruje vela hypu. Hlavne nech je to vela zabavy :)

    Kazdopadne uvidime, ja osobne sa na PS4 tesim, aj ked ju neplanujem kupit pri launchi - kupim az ked vyjde bud Witcher 3 alebo Destiny. To su asi prve velke hry na PS4, na ktore sa tesim.
  • Pamatuju si, jak jsem hrál s bratránkem na PSX Hogs of War a přiběhl brácha, že "je válka a v americe bouchly nějaký mrakodrapy", ať tam dáme televizi....pařili jsme dál *4*
  • ringmancz
    na PSP tam hrají, ale Vita se jenom válí na zemi
  • LuckyBaal
    ač PSko nemusím, tak za tohle video si Sony zaslouží obrovskou pochvalu.
  • Na to video jsem se moc těšil (jako člověk, co dětství strávil u PSX), ale nakonec mě dost zklamalo - pro mě nemastné, neslané; dalo se z toho vytěžit MNOHEM více. Ostatně jako veškerý současný marketing PlayStation. :-(
  • Nikdy sem nemel kamarady takze by to v me verzi vypadalo tak ze bych tam sedel sam a misto konzole by byl pocitac, a misto toho bordelu by bylo pekne uklizeno.
  • PravyMonty
    Zlaté vzpomínky. Připadá mi to jako by to bylo teprve nedávno co jsem poprvé po půl roce hraní FFIX porazil Kuju, začal se radovat když tu najednou, začala hrát ta pekelná hudba( http://www.youtube.com/watch?v=bahMeycMihw) , a po zmatené, hrůzyplné konverzaci se objevil...

    ...Nejtrapnější finální boss v herní historii.
  • coze? za mp se u her na xoboxu a ps plati ? to jako si zaplatim originalku nejake hry ktera ma regulerni sp a mp..ale abych ten mp mohl hrat tak musim platit za nejakou sluzbu jinak to nejde? no tyvole :((((
    • Já teda za MP u PS platit nemusim. U Xboxu ano.
    • mdkGT
      Je jeden osvedceny a jednoduchy navod jak obejit poplatky za mp. Polej se 3-mi litry okeny a skrtni sirkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit