Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady se pozná hráčská elita, pokud neproběhne alespoň 10 headshotů za minutu, nejedná se o hru. V knihách nejlépe nepopisovat vůbec prostředí, ani postavy, jen to, jak létají střeva.. a filmy? víc než jednu hlavní postavu a jednoho hlavního padoucha to mít nemůže, jinak divákovi začne téct krev z nosu při tom všem přemýšlení.

    Hráčská komunita se v prdeI obrací, a už začíná být trochu ke studu bývat tak značen. Dříve lidi prostě rádi hráli hry, dnes je to banda ufňukaných děcek, z kterých mají v okolí srandu tak se jdou vybečet sem.

    Neříkám že ta hra bude dobrá, ale nikoho nezajímá, že to není váš šálek čaje. Někdo rád nad věcmi přemýšlí a když se sejde banda talentovaných lidí, kteří chtějí skrz hru odvyprávět svou vizi, rád se toho zúčastním. A názor napíšu po dohrání.
    • Zas bych to tak nehrotil... Sem do diskusí chodí především póvl, který se potřebuje nějak "vyřvat"
      • Taky tu napíšu tak jednou za měsíc. Boj s větrnými mlýny. Mě nevadí, když se někomu hra líbí/nelíbí. Za sebe dokážu přiznat, když se mi líbí hloupost. Každému se přece někdy líbí hloupost. Ale ten uřvaný póvl jak povídáš....

        Vadí mi hlavě označení herní komunita. Je ke studu vidět, jak ta komunita dnes vypadá. Nula názorů ve stovce slov pod 60 vteřin! :D
    • Nechces udelat taky nejakou takovou hru? Hloupych kecu mas na to dost.
      • Nechci, práci mám dobrou a baví mě.
  • nakonci ta SONY hláška: "This is for the peasants".. no lol, to sem nečekal, dobře oni :D
  • Další broskvovina, která bude o ničem. Nebylo Rapture náhodou v tom Bioshocku? To taky má už milión dílů. *6*
  • Další chodička relativně o ničem.

    V dnešní ONA Dnes je článek o tom, jak se dnešní ženy stále více obrací ke sprititualitě v podobě návštěv kartářek, různých seminářů sebepoznání, meditace, jógy a dalších podobných věcí. Chodičky jako tato lze označit za herní ekvivalent takového hledání spirituality. Odpočinek od těch všech AAA her jako přes kopírák. Ale díky rozšířenosti Steamu jsou bohužel i ty chodičky jedna jako druhá.
    • Náklonost k ezoteric není doménou pouze žen. A srovnání s walking simulátory dle mého soudu pokulhává minimálně na jednu nohu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit