Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neuvěřitelné, Bethesda vytvoří pár střepů z materiálu, ze kterého se dá s trochou snahy vyrobit diamant.. Falloutí universum je natolik obsáhlé a tvárné, že se dá vytvořit hra se super poutavým příběhem a hratelností (viz např. Fallout Resurection) a Bethesda vypotí lunapark. Tragické. To je ještě horší, než ty blbiny ve Skyrimu typu "posel přinese dědictví 100 zlatých po osobě, se kterou hlavní postava prohodí 2 věty v okamžiku, kdy má v kapse 100 000 zlatých.". To by mě zajímalo, kdo za těmi hloupostmi v Bethesdě stojí. Nějaká tlačenka? Synáček ředitele, milenka, švagr?
    • Lukyz
      Naprostý souhlas, nikdy bych netušil, že budou ze značky Fallout dělat tycoon *7*

      Doufám, že se chytí za nos a vývoj dalšího dílu přenechají Obsidianu, stejně jako v případě NV.
  • Z videa to teda vypadá hodně slabě. Místo barevného a různorodého lunaparku je každá ukázaná lokace akorát kopírka ulicí a skladišť z normální hry, jen s Nuka World nápisy na každé budově a stěně.
  • Jasně že i vývojáři mají zpočátku hry problémy a několikrát umřou - vždyť to hrajou s ovladačem namísto pohodlné klávesnice s myší *1*
    • To by me zajimalo co je na klavesnici a mysi pohodlne, periferie zamyslena pro praci je na hrani krajne nepohodlna. To ze nekdo neumi z gamepadem hrat aje nesika je pak ovsem vec jina.
      (at ten trolling stoji za to:)
      • ovladac pouze nici hry... ta konzolovost je hrozna, davam prednost svobode pohybu s mysi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit