Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je reakce na jeden komentář, ve kterém jeho autor tvrdí, že DA II má lepší příběh než DA I. Já na to jen: "Cože?". Je fakt asi znalec. Každej totiž kdo hrál DA I i DA II tak ví, že jednička měla mnohem lepší a propracovanější příběh i co se týče okolních příběhů např. společníků. Dvojka měla totálně zanedbatelný příběh, který se úplně ztratil a stal skoro nepodstatným. Zatím co si DA I zakládala na příběhovosti a vtažením hráče co nejlépe do příběhu DA světa, tak DA II má příběh pouze jako něco co by u RPG nemělo chybět, ale během řezání zplozenců a jiné havěti se úplně vypaří. Jediná dobrá část příběhu začíná v DA II u dění okolo Qunarijské komunity a tam to i končí. Jediné co měla lepší bylo grafické zpracování a bojový systém, ale jinak byla oproti DA I totálně odfláknutá a to ještě nemluvím o věčně se opakujících oblastech v DA II. Vždyť v jedné a té samé oblasti se odehrávalo několik úkolů. Vývojáři DA II si dali tolik práce, že na jednu oblast připadá 5 hlavních a 6 vedlejších úkolů. Ku příkladu, když jsi zapomněl v jedné lokaci vybrat mrtvolu s dobrým itemem tak "no stress" za 15minut jsi tam byl totiž znova a do konce jsi se tam ještě párkrát podíval. Takže tolik k příběhu a kvalitě DA II.
  • Malé varování předem: Moc se s Dorianem nekamaraďte a nepokecávejte neboť za chvíli z něho vyleze (ne)chtěný gay romance.
  • Magister_Peditum
    Uvidím a podle ohlasů si ji možná koupím. DA1 byla dobrá hra, DA2 byla o něco horší (nicméně měla lepší příběh než jednička), takže uvidím, jak to bude s trojkou.
    • Krescz
      no sh*t Sherlock! captain obvious!
  • Pevně věřím, že se ve hre objeví i TInky Winky v roli drsného Inquisitora veterána.
  • XorxoxTalarius
    No tak nic, ja se tesil ze povedu Inkvizici ne bandu homosexualu ... jako uprimne to vypada hur a hur. Opravdu by mne zajimalo proti cemu jsem inkvizice, kdyz mam ve svem siku carodeje, pak i Elfy a nakonec i chodici voly.
    Skoda, predstavoval bych si inkizici ve stylu Warhammeru (jedno jestli Fantasy nebo 40k), tohle je takove ... zvlastni. Inkvizice je, byla a vzdy bude organizace ktera se zbavovala nepohodlnych a pouzivala k tomu vsechny prostredky. No tak nic, treba vyjde nejaka opravdu pekna inkvizicni hra.
    • Termín Inkvizice znamená v předkladu vyšetřování, dotazování.
      Inkvizitor je osoba, která ono vyšetřování provádí.
    • Prosím tebe a ostatní co si tady z toho pojmu "Inkvizice" v DAI dělaj srandu, aby jsi o tý hře něco zjistili. Jako vůdce Inkvizice budeš mít možnost lidi soudit, popravovat, věznit, dělat si z nich společníky, např. osobní vrahy, nebo třeba i dvorní šašky. Podle toho co vím, tak tyhle soudy by neměli být black and white a vždy by mělo být k dispozici několik možností. Celkově se Invizice v DAI pokusí vystopovat toho hajzla, co otevřel díru do Fade. Pointa v příběhu je pochopitelně zahalena. Inkvizice v DAI je nestraší organizací. A jako snad každá Inkvizice sloužila "vyššímu" řádu aby potlačovala odpor, kacířství a lovily mágy.
    • To je v dnešní době jako nějaký hustý bejt skeptickej ke všemu? Ale pokud tě to dělá šťastným, tak kdo jsem já, abych tě soudil že.. a ještě jednu věc ... Dragon Age je fantasy hra, která bere v potaz že ji hrajou i sexuální menšiny a pojímá svět po svym .. nikdo tě nenutí to hrát, tak přestaň pindat a jdi hrát pohodlného Zaklínače, kterého budeš mít i v češtině .. a kdybys věděl lore Dragone Age budeš vědět že Inkvizice byla organizace která lovila mágy, nakonec se spojila s Oltářem a stali se z nich Templáři a Hledači pravdy, ale jelikož se svět začal hroutit nejvyšší hlava Oltáře nechala založit znovu Inkvizici s jediným prostým a novým úkolem .. a to zachránit svět než zničí sám sebe ... ale chápu že mít kecy na něco co si ještě ani nehrál, nezkusil a nezajímal se o to je jednodušší :) ..
      • Dovolím si poznamenat, že podle (potenciálních) spoilerů to nemusí být s vytvořením nové Inkvizice úplně stejně jako jsi napsal.

        Jinak však zcela správně.
  • Mně to připadne jako taková ta klasická, nevkusná, americká, umělohmotná fantasy, ze které si tak rádi (a právem) dělají srandu v Big Bangu a všude možně jinde. Super, teď máme i Taureny. Líbili se ve wowku, líbili se v Guild Wars 2, budou se líbit i tady. Cože, že to nejsou kraví lidi? A jak se to pozná? Vizuálně hnus. S hratelností uvidíme.
  • Krescz
    a v pristim dile se dozvime: proc se Dorian rozesel s pritelem, kdo hrdinum dela ucesy a kdo kou** Redbulla *3*
  • připravte ušák a nadýchané polštáře!
  • ten voiceacting je zatiaľ príšerný, možno ten hlas svedčil Vegovi, ale od Ironbulla respektíve Quannarijca by ste čakali rozhodne hrubší a hlbší hlas.
  • del0
    AAA marketing v praxi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit