Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thesibep
    27hodin, 2 vecery a vikend. Z teto doby by se dalo odecist cca 4 hodiny bloudeni a 4 - 5 hodin, opakovani stejnych pasazi po padech hry, coz bylo opravdu frustrujici. Obtiznost je v porovnanim s DS cca o 30% niz. Grafika naopak zcela na jine urovni. Skoda, ze takto nevypadaji prave DS. Vadila mi mlecna mlha v exterierech tu si autori mohli odpustit. Jinak hru mohu doporucit az po opraveni stavajici verze dohrano 2.11.2014, tak je mozna uz nejaky patch, ktery to resi (i7, 16GB, SSD, GTX970 Strix). Mrzi me, ze je to opet nedodelany produkt podobne jako WatchDogs, ktere dodnes doskakuji pri jizde v aute. Za me hodnoceni 6/10 diky nekonecnym padum. Jinak me prijemne prekvapilo finale rozhovor s bohem, kde si uzijete kompletni statistiky sveho pocinani. Warrior LVL 54.
  • RPG a 12 hodin? Tak v tom případě to škrtám ze seznamu přání a přidávám do seznamu přání v případě slevy.
  • Další variace na Ultimateshit Souls sérii? Dělá se akční RPG i jinak v poslední době, nebo máme v následujících letech čekat takovouhle šablonu pro všechny akční RPG hry? *6*
    • Draken69CZ
      Další? Jmenuj mi jednu další.
  • dúfam že toto mi pôjde poriadne po tom sprasenom evil within !
  • Blondyr
    Pokaždé, když koukám na nějaké video z téhle hry, tak si říkám, jak kur***y dobře by mohl vypadat remake Gothica jedničky *4*
    • Malleth
      Pokud by ho dělali Piranha Bytes se svou současnou technologií a nadšením, tak zas tak úžasně ne.
      Krom toho Gothic má hodně odlišnej art style.
      • Alert - Ironie: Njn holt gothic je blizz style a ani zdaleka se to neblizi k DS-style, jak by nekteri podotkly.

        Pribeh a zpracovani Gothic 1 byl suprovej i kdyz by zase nekteri mohli rict, ze je to opet same klise. Ah nas hrdina ztratil pamet.
        Gothic byla vyborna hra, objevovani sveta a postupne zlepsovani se a to dle nekolika vyberu a zaroven mel pocit, ze jeho ciny opravdu meni svet. Gothic zustane prijemnou vzpominkou :)
        • Malleth
          Gothic je blizz style? Můžeš mi to vysvětlit? To mi nepřidje ani trochu podobný. Gothic se podle mě snažil o realismus ale s tím že maj svoje trochu víc fantasy designy brnění.

          Nicméně první Gothic byl hodně výjimečná hra. Na svou dobu krásná, atmosferická a zároveň těžká hra. Díky několika neobvyklým designovým rozhodnutím odlišná od všeho co přišlo před i po ní.

          Člověk tam byl neskutečně rád za každou lepší zbraň či zbroj. Bylo to víc o přežití v trestanecký kolonii, než o zachraňování světa před drakam, skřetama či jnou havětí.
          • To byla ironie na reakce nekterych.. pokud jsi to nepochopil. Ja gothic nekritizoval, naopak.. gothic 1 je jedna z mych nejoblibenejsich her. A to mi tehdy ani nevadilo tolik, ze se to hralo pouze na klavesnici, ta kamera mi celkem vyhovovala.

            PS: proto jsem pouzil za tou vetou, ", jak by nekteri podotkly". Pokud to z prispevku neni jasne, tak ted uz snad je.
    • Toho se nedockas, dnesni generace na to nema, hrat takovou hru.
  • Zatim to nevypadá zle, dost mi to ale kazí prednastaveny protagonista. Tím už to pro me ztrácí jakýkoliv roleplaying. Navíc mi přijde děsně nesympatický. Ale uvidíme, nakonec to možná překvapí :-)
    • Porad lepsi nez geralt *7*
    • Draken69CZ
      Ty se máš vžít do jeho role ne aby vypadal podle tvých nejtajnějších snů a představ *7*
      • No vytvorit si vlastni postavu by bylo urcite lepsi... A navic plesata korba uz tu byla 100x
  • MrSanta
    To jsme to dopracovali, když vývojář musí vysvětlovat hráčům/novinářům, že se postava v těžké zbroji hejbe kupodivu pomaleji než postava v lehké zbroji. A koho by napadlo, že úhybný kotoul plechovky nebude tak svižný jako úhybný kotoul tichošlápka. Kurnik, proč se vůbec kotrmelcovat, když má plechovka štít jako bejk?
  • Človek by naivne čakal, že tristokilové obojručné kladivo bude mať väčší damage, ako dýka *1*
    • MrSanta
      Tam hraje roli hodnota potřebného atributu. Kladivo potřebuje sílu, dýky agalitu. Když nemáš dostatečnou hodnotu, tak máš postih do damage. Když máš hodnotu vyšší, tak máš bonus do damage. U kladiva má +11 do damage, u dýky +30. Když tam pak později (11:33) kouká na Polesword Tyrany, tak nesplňuje požadavek na sílu a má v damage postih -30. Čím víc přesahuje potřebnou hodnotu, tím větší bonus do damage a naopak.
      Co jsem vysledoval v jiném videu, tak to vypadalo, že když neměl dostatečnou hodnotu, tak mu s danou zbraní nešly dělat komba.
      Podle mě je takový systém ideální.
  • TheGGG
    Tož, po technické stránce, po stránce lore, po stránce herních mechanismů atd. by to mohlo být supr. Bohužel vývojáži jdou cestou docela infantilního ala blizzard stylu. Asi si to zahraje, ale bloodborne je pořád no 1.
    • Ty tvoje prirovnani me vzdy dostanou do kolen, sry ale musim se tomu smat. Mas jine srovnani nez jen blizzard a tebou vychvalovane DS? Nedokazes hru popsat (nebo zkritizovat) jinymi slovy?
  • Milujem dark souls, je tam super atmosfera a lokacie su uzasne. Problemom pre mna ale bol maly progression pre kuzelnika... Mam modry soul arrow, mam vacsi soul arrow, mam najvacsi geysir co je vlastne velky soul arrow. Chyba tomu taky ten progression. Osobne si myslim ze kuzla nemaju vacsi magnitude kvoli tomu ze PVP tvori velku sucast hry a zrejme by to znevyhodnovalo ostatne styly ale pre single player by to mohli trosku upravit. Lords of the fallen vypada o trochu rozpravkovejsie ale lokacie su tiez krasne a hlavne mam pocit ze kuzla a magia dostanu vacsi priestor takze sa uz vcelku tesim. WAITING FOR DA REVIEW :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit