Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trailer na hru nám představuje partičku hodných negrů, která je zákeřně zrazena bílými gaunery. Jde o obraz tolikrát předkládaný mainstreamovými médiemi (chudáčci negři); zároveň však jde o obraz zkreslený.

    Populace bílých ve spojených státech převyšuje tamní populaci negrů asi šestinásobně (proto se bílí, v absolutních číslech, dopouštějí o něco více kriminálních činů než negři). Pokud však normalizujeme tyto populace (bílí:negři v relativním poměru 1:1), činí negři cca čtyř až šestinásobek kriminálních deliktů bílých.

    Co se týče států, kde demograficky dominují negři (např. Kongo, Rwanda, Haiti, JAR), po pobytu v tamních krajích se stává rasistou i ten nejnaivnější turista. Průměrná délka života se zde pohybuje okolo 40-50 let.

    Říkám ti, DLCčko za Ku-Klux klan bych si zahrál také. Potřebovali bychom těch DLCček ale aspoň pět, aby se to "vyrovnalo".

    Zdroj: https://infogr.am/Black-34991937313
  • Nevim jestli to tu bylo:
    Mafia III | Vito Scaletta - The Throwback | Lieutenant Character Profile
    https://www.youtube.com/watch?v=NW6767-W7fk
  • Tedy další GTA styl hra navíc v gangsta stylu. S mafií 1-2 to má společné jen jméno..

    Ale snad budou mít koule na DLC Ku-klux-klan. Aby to bylo korektně vyrovnáno. *3*
    • Ku-klux-klan v traileru je
  • cumpi3
    Jeste, ze san andreas nevychazi v dnesni dobe...a vubec, co vam vadi na cernochovi a strileni bilych? Kdyby takhle reagovali cernosi po vydani mafie 2, tak byste se jim asi hodne smali...asi jako ja vam ted
    • Je to uz hodne dlouho co jsem hral Mafii2 a priznam se, ze si nejak nemuzu vybavit ty cernochy, ktere jsem tam pozabijel. Muzes mi osvezit pamet prosim ? Nebo slo o nejaky specialni rasisticky DLC? To nevim, necham se poddat, hra me dost zklamala a DLC jsem uz ignoroval. *15*
      • cumpi3
        Tak treba super mise skoro na zacatku, kdyz clovek sel krast auto, pozabijel par cernochu a cedtou tam joe hlaskoval o spinavych zasr negrech?
        • Meow
          No taky že měl Joe pravdu.
          • cumpi3
            Ptal se misi, tak jsem mu ji rekl ;) a ja s tim nemam problem, proste dobova hra...ale nejsem prizdisrc a nemam problem s tim samym z druhe strany
  • frag.ment
    Čenichám skvělou hru a kupuju hned v den vydání. Co bylo zatím vidět ve videích, tak má hra skvělou atmosféru, časové zasazení nemá chybu a s tím souvisí i gameplay, který nemůže být stejný jako v Mafii I (zas tak unikátní hra to není, když se odprostíte od nostalgie).
    • Doporučuji propláchnout nos. Máš ho ucpaný.
    • Rád se oprostím od nostalgie ohledně M1:

      ->
      Palné zbraně v M1 simulují zpětný ráz, takže je potřeba reálně něco během střelby dělat (kompenzovat ráz pohybem myši), ne jenom namířit kurzorem a držet tlačítko. Za život jsem měl v rukou a střílel sice jenom z 9mm CZ75, ale pokud is představím, že pistole .45 ACP M1911 má ještě větší prachovou náplň, tak to opravdu chce fyzicky držet zbraň pod kontrolou, nestačí jako s airsoftkou namířit a mačkat spoušť. A to mluvíme o pistolích, co teprve samopaly a brokovnice.

      ->
      Automobily v M1 zprotředkovávají v rámci možností opravdu zážitek z jízdy v historických vozech, včetně spotřeby paliva (dojde palivo=motor nepracuje) a volitelné možnosti manuálního řazení. Manuální řazení osobně považuji sice za drobnost, ale zato za výbornou a atmosféru doplňující drobnost.

      ->
      Střelba do objektů zanechává stopy, nábojnice a zásobníky zůstávají na zemi (nepropadávají podlahou), při přebíjení je zahozena zbývající munice v zásobníku. Dodnes hledám podobnou hru z pohledu třetí osoby. Dodnes žádná jiná taková není (mody na jiné hry nepočítám).
      • ->
        Příběh si sice vypůjčuje klasická gangsterská klišé a rozhodně má své logické díry (taxikář Tommy má ihned takovou důvěru, že se může osobně setkat s hlavou mafie???), ale na herní poměry a na poměry roku 2002 se jednotlivá herní zadání celkem drží při zemi a i když dojde na klasicky herně nerealistické přestřelky (ne, jeden proti deseti ozbrojeným opravdu reálně téměř nemá šanci), tak stále za sebou Tommy nenechává naprosté masakry, ale řekněme středně velké nepořádky.

        ->
        Překvapivé a naprosto přízemně originální možnosti řešení některých úkolů dodnes postrádám v jiných hrách - například profláknutou bedýnkou zapřitelné dveře Morellova baru nebo volitelná možnost požádat kasaře Salvatora (experta přes zámky), aby pro hráče odemknul auto, které Tommy zatím ukrást neumí.

        Ano, Mafia 1 není žádný nedostižný grál a věčný skvost. Ale je to pro mne osobně hra, která i bez nostalgie dodnes některými mechanikami převyšuje současné tituly. A ano, např. v oblasti boje na blízko zoufale kulhá, stejně tak to se týče rozmanitosti NPC na ulici nebo činností, které jde ve městě dělat. O tom žádná, v těchto ohledech se jedná o pouhou prázdnou kulisu.
    • MARTASLJ19
      Súhlasím s tebou. A za to všetko môžeme poďakovať, že na hre nerobí už namyslený a hlavne hlúpy Vávra, ktorý všade bol a všetko vie a pritom Kingdom Come nevie dať dokopy. Mafia 3 sa mi páči od začiatku. Je tam všetko čo nasľubovali pred 6 rokmi v dvojke...
  • deathfish
    Musím uznat, že od prvního představení to vypadá mnohem líp a jak jsem byl prvně velmi skeptický, tak teď bych tomu i šanci dal *4* Plus ty animace obličejů mají moc hezké
  • Ja tipuju, ze to zustane u te jednoduche linky jakou nam serviruji. Multikulti team neohrozene likviduje zradne bile padouchy. Proc to americkymu publiku komplikovat? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit