To se blbě popisuje, navíc kdybych tady něco napsal (například, že to EVE co já hraju je absolutně neakční hra), určitě hned přiběhne někdo a spustí na mě, že lžu. *4*
Myslím, že se dá říct, že to je ten nejsandboxovatější sandbox co znám - není tam (pokud vím) žádnej konkrétní příběh, takže na nějakej progress děláním questů a levelování obecně můžeš úplně zapomenout. Vůbec se tam nehraje na žádný zkušenosti a levely - dovednosti získáváš tréninkem a kdybys měl teoreticky někoho, kdo ti bude posílat "učebnice", v podstatě se můžeš naučit úplně všechny skilly aniž bys vůbec vyletěl do vesmíru, zabil jedinýho drona, vytěžil jedinej asteroid, nebo jakkoliv ovlivnil herní svět. Motorem tý hry a monitorem "úspěchu" jsou čistě jenom peníze.
Hele, asi se na to vykašlu, to fakt nemá smysl vysvětlovat :-). Zkus si free trial. Každopádně ale zapomeň na jakýkoliv MMO co jsi kdy hrál, je to prostě něco úplně jinýho a určitě to nesedne každýmu. Já to třeba rozehrával asi pětkrát, než jsem se opravdu chytil.
(editováno v 16:17)
1.12.2011