Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Článek se jmenuje "Videorozbor PC verze The Division" a máte tam video z XBOX :)
  • Já si myslím, že tohle mluví za vše. Video rozhovor je jinak velmi dobrý a je velmi dobře, že skutečně zaznělo varování před tím, co hra nabízí.

    http://s33.postimg.org/6qngto64u/tomclancy.jpg
  • Za me je hra dobraale uz chybi obsah... dlouho. Na PC maj problemy s cheatrama. Vsude s glitchema a bugama.
    Clovek by si rekl ze rok navic co si vzali na doladeni a ze zkusenosti z Assasinu Unity (sitovy kod), Watch dogs, Rainbow six ( multak, obsah, cheateri v MP) jim da pouceni do dalsich produktu.... a ono ani moc ne. Ty samy chyby, problemy a nedotazenosti.

    Problemy pred par tydny, kdy hraci mohly diky glitchi tocit tydeni event co hodinu a nahrabat si top end game sety nyni rozdavaj v DZ IKcka. Normal hrac co hraje podctive nema sanci ani ve skupine. Patch a nejaka kompenzace jeste v nedohlednu... pry az patch 1.3 hodi vysi itemlevel

    A dalsi obsah az na konci leta ...

    Budu si obcasne hrat dal, ale nepodleham uz zadnym hypum ze strany Ubisoftu.
  • Skoda ze sa neriesi aj flashing/flickering na amd kartach ktory nie je vyrieseny do dnes s problemom okolo crossfire a nepomohly ani ovladace tolko k tomu rozboru.
    • AMD, to se prodává v erotických shopech v sekci "pro masochisty" ne? *1*
  • Může mi někdo vysvěltlit, k čemu jsou tyhle "videorozbory"? To skutečně někoho zajímá, jakej vliv má jakej posuvník v nastavení grafiky?

    Místo tohoto nesmyslu dělejte radši zase videorecenze, kde se o té hře člověk dozví smysluplný informace, jako třeba, jaká ta hra vlastně je.
    • Naprostou pravdu máš! *16*
    • Videorecenzi je plna prde*
  • Mini mapa, objectives znacky, hp bary, cover system - kdyby tohle vsechno zmizelo, tak by ta hra mela mozna i na 4/10.
    • Suhlasim, hry robia ako pre retardo*. Treba len vsetko vysvietit aby si nezabludil a nadr*at tam autohealth aby si neskapal
      • Reta.d je hlavně ten kdo si to není schopný v menu vypnout když mu to tak hrozně vadí. *6*
        • Jasny, vypnu cover system, kterej je soucasti enginu, vypnu si hp bary, aby je enemy videl a ja ne, vypnu si minimapu, aby mi pak kazdej marcel v parte rikal, kam mam jit.
          Zkus pouzit mozek, nez tu zacnes hrat white knighta.
  • FansLunacy
    Neodsuzuji žádnou hru, protože každá má něco ... Ale musim se sám přiznat, že ještě žádná koupě mě neštvala tak, jako tahle ... Člověk tu má 30ku za týden, za další týden end-game gear, za další týden jsem se přistihnul jak hraju jednu a tu samou lokaci třeba 4x za sebou a okamžitě jsem to vypnul. Kdyby těch repetitivních lokací bylo víc, třeba jak v ESO, dalo by se to i takhle denně hrát, tady je toho tak strašně málo toho contentu, že se mi chtělo brečet. Na konci příběhu, kdy mě ten týpek nabádal vydat se rogue cestou, jsem si říkal super, tak třeba to bude ještě víc zajímavý, možná se oficiálně dá přidat na špatnou stranu, nějaká frakce rogue agentů přežívajících v kanalizačních systémech nebo přímo v DZ oblasti ... Nope ... Fádní hint, že můžeš jít do DZ a střílet tam agenty. Tak hlavně, že má hra nepřátelský frakce, jen všechno AI. Dnešní RPGčka by měly nabídnout víc, než pár lokací na repetitivní hraní do zblbnutí a jednu good-side frakci.
  • Nejraději mám odbornosti typu ta nebo ta funkce vám vezme 3 nebo 5 fps co to je ? možná na grafice která má rezervu a je za 20k, ale rozdíl třeba mezi ssao a hbao+ na kartě za 5-6 tisíc není 5 fps ale slušně nehratelná sekaná, ale to člověk neví, když si to nezkusí a začne s fleku dělat rozbory na pc za 50 tisíc,

    nedávno jsem četl (jinde) že hairworks v zaklínači si vezme 5-10 fps,,, mám GTX 970 a při ultra hraní +- 60 fps a při zapnutí vlasů propady až na 30-35 fps a to jsem nezapínal ani vyhlazovaní a tu další funkci hairworks co witcher má, takže k čemu takový rozbory ? pro mně osobně je nejlepší zadat do YT můj procák a grafiku a vyskočí ''milion'' videí jak to borci hrají na moji sestavě a mám představu lepší než někdo s hw webu co testuje na gtx 980ti, neříkám že je to zbytečné ale v praxi to neřekne běžnému člověku nic,,,

    ps : raději dělejte video recenze než tohle, měl jsem je tady rád Lukáš Grygar je best recenzent ...
  • Když již děláte tyhle videa, tak snad odborně aby to sdělení mělo smysl.

    Tady sledujeme menu hry, jde nám někdo říká k čemu dané nastavení je a zda na to stačí slabé cpu nebo silné. K čemu to je? I hloupější člověk tuší co k čemu je a hlavně se to tam většinou píše a navíc to je u každé hry stejné (jestliže se to stejně jmenuje) . To je k ničemu. A obecné rady "na to stačí slabé pc" nic neřekne. Co si podle toho má někdo představit?

    Když již, tak to zapnu s údaji jako fps,vram,ram,cpu na obrazovce aby lidi viděli co a jaký má dopad. A mrknu na benchmark abych věděl jak a při čem to jede a na čem to jede. Pak řeknu na gtx 960 a ne střední blabla...

    Tak jedině dobře pořadím a zjistím co na čem záleží, jak a kde to blbne. Nebo jestli tohle jsou videa pro lidi co vidí nastavení hry prvně, tak to stačí udělat jednou obecně.... Stejně je na tohle lepší článek s max kvalitou obrázků, než video s kompresí...
    • Ještě je dobré udělat jednu věc, vzhledem k tomu, že to vydáváte opožděně tak mrknou na steam debaty a na HW forum o hrách. Často tam zjistíte, že hra má nějaký problém a řeší to zatím nastavení někde v souboru apod. Typicky to má vždy TES apod.. Klidně se ten problém u Vás nemusí projevit ale u někoho ano.
      Tohle zabere málo času, je to většinou téma co má nejvíce shlédnutí.

      A když jíž máte super PC díky reklamám na webu :) tak proč to neudělat jako totalbiscuit? V 60FPS a hodí tam ty údaje o kterých jsem psal a jede: Zapne menu rychle řekne co je specifické a co je stejné rychle projede, protože to je všude stejné. A zaměřuje se na PC! Tedy, fov, akcelerace myši a další věci! To je důležité. Pak dělá více než pouhé čtení nastavení. SLI jede? O kolik % to přidá?

      A něco jede blbě? Ihned ukáže efekt. Třeba jako u Dragon age kde vyhlazovaní 2x vs 4x mělo velký dopad na HW ale minimální na vzhled. Vyhlazování se věnuje dost a zná rozdíly mezi různými typy a ví co je "konzolový" rozmazávač a pravé PC AA.

      Tohle je to něco navíc. Není tam nastavení fov nebo je ale nepíší se hodnoty? Blbě ihned - a jedem dál. Lze nastavit vše na všechny klávesy i speciální? A tak dále. Prostě klasické PC specifika na které jsou hráči zvyklí. Dík. Ale stejně je na tohle nejlepší článek. Zabere méně času na tvorbu a lze ukázat hru tak jak vypadá. Bez ztráty kvality. U videa je ztráta kvality pro YT a u vás také. Určitě to omezuje bitrate aby vám to nezabralo moc místo.
      A nahrávat frapsem který nahrává bezztrátově je náročné na HW a nahrávací katu asi nemáte. Ostatní nemá smysl, protože to neukáže věci jak jsou a to je pro PC rozbor to hlavní. Proto článek jak to mají dokonale u Nvdie: http://www.geforce.com/whats-new/guides/tom-clancys-the-division-graphics-and-performance-guide
  • Doskadování textůr, propady FPS a dohled to bych "vizuálu" vytknul. Občas se stane že vlezu do základny a tam je holá podlaha, tma a pár postav. Přímo před očima se mi zhmotňují regály, stoly, pes v části bezpečnosti až se mi nakonec načte celý prostor. V době kdy hra vyšla mi to tak dramatické nepřišlo. Dohled ve hře je vyloženě tristní, na to že zde dominují marksman rifle jsou možnosti využití takové zbraně zásadně omezené. Parametry optik se zóomem,8 x, 12x a 15x jsou vyloženě fejkový. A i kdyby nebyli nebylo by na co střílet protože nepřítel se vám většinou nezobrazí na větší vzdálenost než je "50" metrů. Není nic neobvyklého že se zhmotní skupinka ve vaší těsné blízkosti. Nejen že to nevypadá dobře ale zásadně to poznamenává samotnou hratelnost. Netuším nakolik na tohle májí vliv parametry mého PC nebo ovladač GK a nakolik je to problém enginu a hry samotné?!
    Sniperky jsou tu jako takové placebo, kdežto brokovnice nepřátel mají kolosální dostřel i přesnost ale to už je jiný příběh.
    Co se mi moc líbí jsou ty dynamické změny počasí, jen je škoda že vánice nedělá problémy také AI, ta má zřejmě stále azůro a neomezený výhled.
    • Hra je intenzivni na hdd. Zapni si monitorovani read ratu a uvidis sam. Dej si ji na ssd a doskakovani nemusis resit.
      • Dělá to i na SSD, já myslím že to není diskem v pc ale nějakým bugem ve hře, je to online hra a každý update něco zlepší a něco zhorší, mně to začalo dělat když vyšel update ztracený sokol, předtím to nedělalo ani na klasickým hdd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit