testovaci text

Diskuse pro Článek Vizuální prohlídka ras v The Elder Scrolls: Skyrim

Lesní elfové, temní elfové, Nordové, orkové, Argoniané... a mnoho dalších najdete v nové sadě screenshotů (jež je snad konečně kompletní), které představují rasy, jež uvidíme v RPG The Elder Scrolls: Skyrim. Vypadají skutečně dobře, dalo by se říci působivě. Mimochodem,...
« Novější 1 2 3 Starší »
Nord vypadá jako správnej řízek, takže půjdu určitě do něj. Ti elfíci se mi nějak nepozdávaj.
16.8.2011
(nové) fista1 (anonym)
Mozno je to nasvietenim v screenshote, ale mne ten Nord(ak je to Nord) pripada ako nemrtvy. Ale nevidel som tu Imperial, Bretonca a niektore druhy Elfov, snad ich nevypustili.
Ale to co vidim a pocujem o tejto hre... skoda ze idem na VS *13*
16.8.2011
(nové) Kraah (anonym)
+1
Kooperativní hraní? Chlubit se předměty?
Proč proboha?
SP hry hraju kvůli silnému příběhu a atmosféře, což je u MMO dost zásadní problém. Plus v nich nepotkávám žádné ocásky, kteří by si honili ego nad tím, že hru hrají déle než já, a tak mají vyšší level a lepší itemy, což je dost zásadní plus.
Problém nastává, když se tihle ocásci chtějí vecpat i do posledních kvalitních SP titulů.
16.8.2011
(nové) A.A. (anonym)
Co je ten třetí od zdola? Našel někdo Bretonce?

Ti elfové se mi tu příliš nelíbí - jsou až moc odlišní od podoby ras z předchozích dílů a až příliš mi připomínají postavy z filmu Avatar. Doufám, že zase půjde si svého avatara upravit do nejmenších detailů a pak to bude vlastně jedno. Trochu se ale bojím, že to tak nebude - kdyby ano, už by se s tím vytáhli. Podle mě bude v tvorbě postavy velké zjednodušení. Ale uvidíme.
15.8.2011
(nové) deridon (anonym)
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/08/sky2.jpg Breton by měl být asi ten lučišník, ale já je nikdy od Imperiala na první pohled moc nerozeznal :) jinak.. oni si jsou odlišní všichni.. a řekl bych i k lepšímu, Khajiit se vrací k podobě kterou měl v Morrowindu, Orkové nevypadají jak obyčejný kedluben a nejvíc mě překvapil Argonian, ten je prostě parádní.. jinak u toho Bosmera je to hodně velká změna, když mrkneš na obrázek tak v Morru a Oblu si jsou celkem podobní a teď jsou prostě takový více "seversky" pojatí.. Dunmer je prostě Dunmer a podle mě pujde udělat k obrazu svému kdyžtak... holt kdyžtak počkat na nějáký plugin :)
15.8.2011
(nové) Princezna sofie (anonym)
tvorba vlastní postavy a vlastního vzhledu je už klasika... dnes je podrobná tvorba vzhledu postavy již běžná a nikdo se s tím moc nechlubí.. je to standard u takových tytulů... Nebál bych se že to nebude propracované.. A i když je někdy tvorba vzhledu postavy omezena v některých hrách tak jsou tam alespoň klíčové části obličeje, kterýmy se dá vykouzlit mnoho různých vzhledů...
16.8.2011
TES měla vždy jeden z nejpropracovanějších editorů postav, i vůči konkurenci, tady toho bych se nebál.
16.8.2011
(nové) High Warlord Morrg (anonym)
-17
kdy to vubec vyjde ? nechapu proč bych mel hrat takovouhle hru a treba jdu do mesta a jsou tam same NPC, když mužu mit jinou hru kde když jdu do mesta potkam skutečne lidi! Nebo tady jdete po svete a zabijite moby, v MMO muzete zabit skutecneho hrace a to je vetsi legrace když je treba o 40 levelu pod vama:)
Nrikejte mi zebyste nechteli mit alespon moznost kooperativniho multiplayeru abyste se novym brnenim treba mohli nekomu pochlubit.
15.8.2011
-8
stejne byste tohle chteli jako MMO nerikejte ze ne
15.8.2011
+5
40 lvl pod váma.. tfuj takový vážně miluju.. těm bych usekala ruce a vypíchla pravé oko.. Scum lol
15.8.2011
-5
ty seš nejakej pve noob, me taky zabijeli když jsem byl na nizkym levelu a to nebezpečí jsem miloval, porad se ohlizet, chodit mimo cesty.
15.8.2011
Běž se osprchovat studenou vodou, to pomáhá.
15.8.2011
+1
jo jasně určitě si to miloval.. to jsou jen výmluvy těhle scum... Opravdu mam ráda když chci splnit quest a na konci mě zabije nějakej takovej trotl... pak musim jet znovu.. nebo když chci splnit quest ale nějaká partička takovejch kluků s malejma ptákama se rozhodne že mě ten quest nenechaj dodělat a klidně mě zabijou 20x.. To je pak hrozná zábava... dělat ten quest pořád znovu a znovu... ale já zrovna v tu chvíli ten konkrétní quest potřebuji.. je to fakt na nic... dokáže to kolikrát dost otrávit hru.. Já jdu pvp pouze s levly které jsou stejné nebo vyšší.. a nebo pokud mě napadne 1-3 lvly nižší postava... Měl bys to někdy zkusit
15.8.2011
(nové) Freedom (anonym)
O tom to je - když už pvp, tak soupeření s podobným a nebo trošku vyšším lvl, kde má ještě člověk šanci vyhrát. Ne být taková sketa, že zaútočím na úplného nováčka a vyžvám se v tom jak umírá! Jak si to napsala? Uříznout ruce a vypíchnout oko? Takovým hráčům bych zabavil veškerý majetek ve hře. Sebral všechny lvl. Zabavil všechny postavy a nechal bych mu jen jednu, která by nikdy nepřekročila 10 lvl aby se mohl vyžívat jak ho zabíjejí ostatní, na kterých se vyžíval.
16.8.2011
(nové) Valbřuch (anonym)
Don't feed the Troll *1*
16.8.2011
11.11.11.
Eh no já jestli chci videt skutecne lidi tak jdu do mesta v realu a ne do nake mmorpg hry *1*
Aha chces mi rict, že v mmorpg nezabijiš moby ? Jeste ke vsemu je tam to zabijeni strasne nudne.
No strasná legrace zabít o 40lvl níž hráče na jednu ranu hahaha *11* ( to ti je 12? )
Kooperativni hraní dát do takéto hry je dost složity a mimoto tohle je proste ciste SP jako třeba Zaklínač a hrát to s dalšíma lidma nechci. Od toho tu je dalších milion her.
15.8.2011
v Zaklinačovi to chapu, to je hra založena na silnem pribehu. TES serie je o necem celkem jinem, tady by se to hodilo
15.8.2011
(nové) A.A. (anonym)
+3
TES je série, která je v mnoha věcem ještě dost podobná starým dobrým hrám, kde si vyhrají i ti s velkou představivostí a nepotřebují, aby je furt někdo vodil za ručičku vlezlým a všudypřítomným příběhem. V TES si příběhe píše sám hráč a to je právě ono! To je skutečné rpg. Samozřejmě chápu, že to všem nemusí padnout - pro ty jsou ty jiné hry.

Mimochodem, co jsem zatím poznal, drtivá většina MMORPG titulů je o neustálém žehlení mobů a plnění questů typu dones, najdi, prozkoumej a ještě k tomu to bývají questy až příliš jednoduché a boj o pouhém klikání na pane skilů.
15.8.2011
BG je snad hra nová? Co má dobrý příběh společného s voděním za ručičku? Proč srovnáváš dva odlišné žánry (příběhové RPG X openworld) a vnucuješ nám tady svůj bezhodnotový názor o tom, který z žánrů je lepší? Není to náhodou tak, že kvalitu určuje zpracování a nikoliv žánr? Píšeš si příběh sám? *1* Možná když si uděláš nějakej mód v editoru, zatím jsem žádnou hru, kde by sis psal vlastní příběh, neviděl. Kecáš blbosti.
(editováno v 10:08) 16.8.2011
(nové) huhi (anonym)
+2
Neverim ze to myslis vazne. Jen dalsi flamer bez napadu...
15.8.2011
Další troll, co neumí nic jiného, než jen plácat kraviny, a myslí si jak není zajímavej. *7*
15.8.2011
No jak se mi v oblivionu orkové nelíbili a rikal jsem si, že bych za ne nikdy nehral tak tady vypadaj opravdu skvěle až uvažuju, že se vyprdnu na sveho oblibeneho dark elfa a vemu si jeho.

Si to porovnejte jak vypadaj ted a jak v oblivionu cache.kotaku.com/images/2006/0 ... *1*
(editováno v 21:12) 15.8.2011
(nové) jaj (anonym)
jestli budou v týhle hře epicky vystupy na hory jako v morrowindu tak mě to bude bavit *4* nezapomenu na výstup nějaké sopky všude lítal prach, červená obloha prostě paráda *14*
15.8.2011
Prej nějaké sopky, *1* kolem Rudé hory se točil celý příběh. *1*
15.8.2011
(nové) Brumbal (anonym)
-3
Argonian, Khajiit, a ten 3 plaz je ??
15.8.2011
jiný argonian
15.8.2011
(nové) marty (anonym)
+3
Postavy konecne vypadaji k svetu, vzhled elfu (s vousama) se mi naopak libi a orkove?...nejen ze se na ne da bez ujmy podivat, oni dokonce nevypadaji vubec spatne...Takze zatim s rasami spokojenost, mozna bych jen ztencil nabidku elfu, kteri si jsou hrozne podobni a ten na 2. obrazku neni nic moc..jinak hezky :)
15.8.2011
(nové) stans (anonym)
neni ten na 2. obrazku redguard?
15.8.2011
(nové) marty (anonym)
No mozny to je ale i na nej se mi zda hrozne cernej a taky nevypada vubec "cernossky" jako treba v Oblivionu..
15.8.2011
A sakra, teď vůbec nevim za koho budu hrát. V Oblivionu mi vyhovoval elf (zloděj), ale tady ty elfové vypadaj jak úplný pitomci. A za lidi přece hrát nebudu :D. Tak to vypadá že budu hrát za Argoniána (snad zloděje), ti vypadaj mnohem zajímavějš (a líp) než v Oblivionu!
15.8.2011
« Novější 1 2 3 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se