Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Nord vypadá jako správnej řízek, takže půjdu určitě do něj. Ti elfíci se mi nějak nepozdávaj.
  • Mozno je to nasvietenim v screenshote, ale mne ten Nord(ak je to Nord) pripada ako nemrtvy. Ale nevidel som tu Imperial, Bretonca a niektore druhy Elfov, snad ich nevypustili.
    Ale to co vidim a pocujem o tejto hre... skoda ze idem na VS *13*
  • Kooperativní hraní? Chlubit se předměty?
    Proč proboha?
    SP hry hraju kvůli silnému příběhu a atmosféře, což je u MMO dost zásadní problém. Plus v nich nepotkávám žádné ocásky, kteří by si honili ego nad tím, že hru hrají déle než já, a tak mají vyšší level a lepší itemy, což je dost zásadní plus.
    Problém nastává, když se tihle ocásci chtějí vecpat i do posledních kvalitních SP titulů.
  • Co je ten třetí od zdola? Našel někdo Bretonce?

    Ti elfové se mi tu příliš nelíbí - jsou až moc odlišní od podoby ras z předchozích dílů a až příliš mi připomínají postavy z filmu Avatar. Doufám, že zase půjde si svého avatara upravit do nejmenších detailů a pak to bude vlastně jedno. Trochu se ale bojím, že to tak nebude - kdyby ano, už by se s tím vytáhli. Podle mě bude v tvorbě postavy velké zjednodušení. Ale uvidíme.
    • http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/08/sky2.jpg Breton by měl být asi ten lučišník, ale já je nikdy od Imperiala na první pohled moc nerozeznal :) jinak.. oni si jsou odlišní všichni.. a řekl bych i k lepšímu, Khajiit se vrací k podobě kterou měl v Morrowindu, Orkové nevypadají jak obyčejný kedluben a nejvíc mě překvapil Argonian, ten je prostě parádní.. jinak u toho Bosmera je to hodně velká změna, když mrkneš na obrázek tak v Morru a Oblu si jsou celkem podobní a teď jsou prostě takový více "seversky" pojatí.. Dunmer je prostě Dunmer a podle mě pujde udělat k obrazu svému kdyžtak... holt kdyžtak počkat na nějáký plugin :)
      • tvorba vlastní postavy a vlastního vzhledu je už klasika... dnes je podrobná tvorba vzhledu postavy již běžná a nikdo se s tím moc nechlubí.. je to standard u takových tytulů... Nebál bych se že to nebude propracované.. A i když je někdy tvorba vzhledu postavy omezena v některých hrách tak jsou tam alespoň klíčové části obličeje, kterýmy se dá vykouzlit mnoho různých vzhledů...
        • Hairy_Ass
          TES měla vždy jeden z nejpropracovanějších editorů postav, i vůči konkurenci, tady toho bych se nebál.
  • kdy to vubec vyjde ? nechapu proč bych mel hrat takovouhle hru a treba jdu do mesta a jsou tam same NPC, když mužu mit jinou hru kde když jdu do mesta potkam skutečne lidi! Nebo tady jdete po svete a zabijite moby, v MMO muzete zabit skutecneho hrace a to je vetsi legrace když je treba o 40 levelu pod vama:)
    Nrikejte mi zebyste nechteli mit alespon moznost kooperativniho multiplayeru abyste se novym brnenim treba mohli nekomu pochlubit.
    • Hairy_Ass
      Další troll, co neumí nic jiného, než jen plácat kraviny, a myslí si jak není zajímavej. *7*
    • Neverim ze to myslis vazne. Jen dalsi flamer bez napadu...
    • 11.11.11.
      Eh no já jestli chci videt skutecne lidi tak jdu do mesta v realu a ne do nake mmorpg hry *1*
      Aha chces mi rict, že v mmorpg nezabijiš moby ? Jeste ke vsemu je tam to zabijeni strasne nudne.
      No strasná legrace zabít o 40lvl níž hráče na jednu ranu hahaha *11* ( to ti je 12? )
      Kooperativni hraní dát do takéto hry je dost složity a mimoto tohle je proste ciste SP jako třeba Zaklínač a hrát to s dalšíma lidma nechci. Od toho tu je dalších milion her.
      • v Zaklinačovi to chapu, to je hra založena na silnem pribehu. TES serie je o necem celkem jinem, tady by se to hodilo
        • TES je série, která je v mnoha věcem ještě dost podobná starým dobrým hrám, kde si vyhrají i ti s velkou představivostí a nepotřebují, aby je furt někdo vodil za ručičku vlezlým a všudypřítomným příběhem. V TES si příběhe píše sám hráč a to je právě ono! To je skutečné rpg. Samozřejmě chápu, že to všem nemusí padnout - pro ty jsou ty jiné hry.

          Mimochodem, co jsem zatím poznal, drtivá většina MMORPG titulů je o neustálém žehlení mobů a plnění questů typu dones, najdi, prozkoumej a ještě k tomu to bývají questy až příliš jednoduché a boj o pouhém klikání na pane skilů.
          • Cahir
            BG je snad hra nová? Co má dobrý příběh společného s voděním za ručičku? Proč srovnáváš dva odlišné žánry (příběhové RPG X openworld) a vnucuješ nám tady svůj bezhodnotový názor o tom, který z žánrů je lepší? Není to náhodou tak, že kvalitu určuje zpracování a nikoliv žánr? Píšeš si příběh sám? *1* Možná když si uděláš nějakej mód v editoru, zatím jsem žádnou hru, kde by sis psal vlastní příběh, neviděl. Kecáš blbosti.
    • 40 lvl pod váma.. tfuj takový vážně miluju.. těm bych usekala ruce a vypíchla pravé oko.. Scum lol
      • Don't feed the Troll *1*
      • ty seš nejakej pve noob, me taky zabijeli když jsem byl na nizkym levelu a to nebezpečí jsem miloval, porad se ohlizet, chodit mimo cesty.
        • christianus
          Yare yare http://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI
        • jo jasně určitě si to miloval.. to jsou jen výmluvy těhle scum... Opravdu mam ráda když chci splnit quest a na konci mě zabije nějakej takovej trotl... pak musim jet znovu.. nebo když chci splnit quest ale nějaká partička takovejch kluků s malejma ptákama se rozhodne že mě ten quest nenechaj dodělat a klidně mě zabijou 20x.. To je pak hrozná zábava... dělat ten quest pořád znovu a znovu... ale já zrovna v tu chvíli ten konkrétní quest potřebuji.. je to fakt na nic... dokáže to kolikrát dost otrávit hru.. Já jdu pvp pouze s levly které jsou stejné nebo vyšší.. a nebo pokud mě napadne 1-3 lvly nižší postava... Měl bys to někdy zkusit
          • O tom to je - když už pvp, tak soupeření s podobným a nebo trošku vyšším lvl, kde má ještě člověk šanci vyhrát. Ne být taková sketa, že zaútočím na úplného nováčka a vyžvám se v tom jak umírá! Jak si to napsala? Uříznout ruce a vypíchnout oko? Takovým hráčům bych zabavil veškerý majetek ve hře. Sebral všechny lvl. Zabavil všechny postavy a nechal bych mu jen jednu, která by nikdy nepřekročila 10 lvl aby se mohl vyžívat jak ho zabíjejí ostatní, na kterých se vyžíval.
        • Hairy_Ass
          Běž se osprchovat studenou vodou, to pomáhá.
    • stejne byste tohle chteli jako MMO nerikejte ze ne
  • No jak se mi v oblivionu orkové nelíbili a rikal jsem si, že bych za ne nikdy nehral tak tady vypadaj opravdu skvěle až uvažuju, že se vyprdnu na sveho oblibeneho dark elfa a vemu si jeho.

    Si to porovnejte jak vypadaj ted a jak v oblivionu http://cache.kotaku.com/images/2006/04/1145592572_mazoga_001_.jpg *1*
  • jestli budou v týhle hře epicky vystupy na hory jako v morrowindu tak mě to bude bavit *4* nezapomenu na výstup nějaké sopky všude lítal prach, červená obloha prostě paráda *14*
    • Hairy_Ass
      Prej nějaké sopky, *1* kolem Rudé hory se točil celý příběh. *1*
  • Argonian, Khajiit, a ten 3 plaz je ??
    • smejki
      jiný argonian
  • Postavy konecne vypadaji k svetu, vzhled elfu (s vousama) se mi naopak libi a orkove?...nejen ze se na ne da bez ujmy podivat, oni dokonce nevypadaji vubec spatne...Takze zatim s rasami spokojenost, mozna bych jen ztencil nabidku elfu, kteri si jsou hrozne podobni a ten na 2. obrazku neni nic moc..jinak hezky :)
    • neni ten na 2. obrazku redguard?
      • No mozny to je ale i na nej se mi zda hrozne cernej a taky nevypada vubec "cernossky" jako treba v Oblivionu..
  • rancor1223
    A sakra, teď vůbec nevim za koho budu hrát. V Oblivionu mi vyhovoval elf (zloděj), ale tady ty elfové vypadaj jak úplný pitomci. A za lidi přece hrát nebudu :D. Tak to vypadá že budu hrát za Argoniána (snad zloděje), ti vypadaj mnohem zajímavějš (a líp) než v Oblivionu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit