Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Survarium jsem hral naposledy cca pred mesicem, do te doby jsme v nem utopil asi 12 hodin. Co bych vytknul jako nejvetsi plus tehle f2p je rozhodne atmosfera a feeling zony, na druhou stranu armosferu shazuje nedostatecna velikost map a mnoho hracu na ni, clovek z toho potom nema takovej pocit marnosti jako kdyz se ve stalkerovi potichu plazi kolem budov a snazi se nenadelat hluk. Hratelnost je dalo by se rict klasicka, ze strelby mam ale dobrej pocit, kazdej vystrel je "citit" a zbrane jen neplivou, pokud se povede mod s otevrenym svetem, kterej bude mit dostatecnou velikost a bude fungovat tak jak by mela, tak to bude parada, zatim to je jen poctiva online fps, kterych je tu ale spousta
  • Hanzik815
    Ano, Survarium je dnes "obyčejná" team deathmatch střílečka a do Stalkera má hodně daleko.

    Co je ale na hře úžasné a díky čemu je to to nejbližší Stalkerovi, co máme nyní k dispozici, jsou mapy a atmosféra. Herní prostředí je nádherné a přípomíná tělem i duší to, co známe ze Zóny. I hratelností je to trochu jiné než mainstreamové střílečky.

    Rozhodně to není špatná hra. Vývoj se sice táhne, ale hoši z Vostoku se za svojí práci rozhodně nemusí stydět. Rád si to občas zahraji.
  • Vojta_Ilavsky
    Počkám si na The Seed, za 34$ je to zadarmo.
  • alladjex
    Hmm, v diskuzi zase spoustu lidi, co nemá říct. Ale někdo kdo to hrál a něco smysluplného by k tomu napsal ... nikde.
    • Hrál jsem to a můžu říct - prostředí ano post-apo, ale hra je to o ničem je to obyčejná arénová střílečka. Ano získáváte nové věci. Oblečení munici, zbraně - kupujete si je buď za herní měnu nebo z účtu své banky. Mě to nezaujalo, protože jsou tu lepší hry než tato. Mé hodnocení hry je 5/10. Mají co dolaďovat. Málo zbraní. A když střelíš do prstu má to stejné účinky, jako do hlavy
      • alladjex
        Díky. I díky za smyslupný příspěvek ;]
        • Kinet1c
          ZATIAL je to iba pvp, tzn klasicka mmofps, zabijas, ziskavas lvl, davas bodiky do roznych dovednosti a pritom lvlujes aj frakcie, kde odomykas novu vybavu, ale okrem toho je to len ako pisal predchadzajuci, arenova strielacka. Zatial je to preto, ze sa uz nejaky cas chysta Free Play mode, ktory by mal odomknut to podstatne, tj survival rezim, prezit v divocine a urobit nejake ulohy, zozbierat nejaky loot, prizabit niekoho co si o to koleduje atd. Problem je v tom, ze to slubuju a slubuju a slubuju, naposledy dali vediet o sebe stym, ze keby vyzradili viac detailov o free play a kedy to vsetko naozaj bude, tak by prisli o moment prekvapenia apod. Uprimne, neviem comu verit co sa VG tyka, ale snad vedia co robia. Snad.
  • Krescz
    kolem stalkera to ani neprošlo, nechápu to přirovnání...."post-appo" je kde co
  • VaZqeZ_EU
    Výběr ze 4 "krásně vymodelovaných" obličejů v online hře? WOW.. *8* jsem ohromen!
    Jak že to dlouho vyvíjejí? 2 týdny?? *13*
  • Hra o ničem, naslibováno že to bude jako stalker a přitom je to prachobyčejnej arena deathmatch jakých jsou desítky.
    • Kinet1c
      Ano zatial to tak je, atmo Stalkerovskych map sa neda vytknut, ale je to stale iba PVP. Free Play by mal byt tento rok, ale iba slubuju a to je ten najvacsi problem VG. Bojim sa toho, ze tym Free Play iba nalakali ludi, aby sa niektory chytili na ich cash shop system a zostali u hry co najdlhsie a minuly co najviac. Velmi sa im to ale nedary, lebo vecsina hracov prave caka na Free Play, pvp skusily a teraz chcu uz to prave, kvoli comu vlastne na prvom mieste zacali hrat Survarium, totiz slubene nieco na sposob Stalkera a to sa uskutocnilo len z casti, tzn vybava, zbrane, armor a pod. a prostredie.
    • ne, nenaslibovano
  • Pokud to stále bude jen boj v arénách nemám zájem, vždyť už mrtě dlouho slibují otevřené MMO .. tak kde to pořád vázne.
    • Nikdo zadne otevrene mmo neslibuje
      • ahola
        Ale ano slibuje, už od doby vývoje.
        • Kinet1c
          Ne nie celkom otvorene, tzn budu jednotlive zony, ktore budu akoze velke otvorene mapy, ale mapa bude mat svoj limit, ktory nevies prekrocit a na mape budu vyhradene aj miesta kde sa da z mapy odist, v pripade ze uz si splnil co si mal. Na zaciatku by si mal mat takpovediac nejakeho questgivera, tzn nejakeho chlapika/zensku, co ti zada nejaku ulohu, ktoru asi sam, prip. v skupine splnite a pritom odolavate roznym nastraham a pod. Takze to nebude celkom ako klasicke MMO. Nakoniec su to len nejake popisy co sa da ocakavat, co z toho nakoniec bude a co sa zmeni, tazko povedat, lebo ako si pisal, iba slubuju a nejak to nevychadza. Drzia sa svojho planu co je pekne, ale maju brutalny sklz, co take pekne nie je.
  • Pánko vo videu rozpráva a má prednes ako Helmut, ktorý mi chce predať ten najnovší mixér s 1000 funkciami. Na záver zabudol dodať, že zavolajte teraz a budete mať ku alfa verzii aj prístup ku beta verzii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit