Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak receno, vydavateli vadi, ze moderi gratis umi udelat narozdil od nich zaprachy fungujici online ....
    • firebug
      A víš něco bližšího o těch modech? FiveM umožňoval hrát online s modama a modely vytvořenými hráči, což se jednoduše mohlo celkem dobře zvrhnout. Mody vhánějí vítr do plachet cheaterům a modely třeba porušovat autorská práva (reálné značky aut, postavy z filmů od Marvelu atp.), či zamávat s věkovým ratingem hře už dávno uděleným (nude modely/mody). Pokud by to všechno bylo právně v pořádku, stále by to mohlo poškodit "dobré jméno" GTA, protože modely by třeba kolidovaly s prostředím, nebo glitchovaly při animačkách.
      Jako je fajn, že se všichni zastávají "těch slabších" oproti "zlé, bohaté společnosti", ale není od věci se nad tím lehce zamyslet. Nikdo tu zatím nenapsal, o čem přesně FiveM vlastně je/bylo a stejně se ho tu většina lidí zastává...
  • JC2 bylo mnohem lepší než GTA4 a to samé očekavám od JC3. Hlavně je to hra na stovky hodin s mnohem větším potenciálem a možností jak se vyblbnout než nějaké GTA.
  • hmm.... vyhozených 1500,- pořád toho strašně lituju, jak jsem naletěl na jeden blbý hype... Ano grafika pěkná, město živé(na první pohled), charaktery dobré(Trevor, Michael), ale po čase člověk zjistí, že to je zase bez duše a hloubky. Rozjížděl jsem to 2x, ale vždy jsem skončil zhruba v polovině kampaně bez špetky nutkání pokračovat... Navíc ani ten debilní rockstar social club neumí dávat save do cloudu, takže když si přeinstalujete počítač a nezazálohujete save, tak je to v p.... no a online je vlastně jen sandbox, kde se pár hodin vyblbnete a pak zas nic... loupit obchody a plnit vedlejšáky a ujíždět policii to neudrží u hry věčně a moc hráčů taky nepotkáte a když potkáte tak to nemá ani hlavu ani patu.... S odstupem času GTA V hodnotím 5/10 a lituji vyhozených peněz. Víc jsem se vyblbnul v Just Cause 2 a ten stál pakatela nezabíral 60 GB na disku:-)
    • Že si neumíš zazálohovat save vypovídá pouze o tvojí debilitě...
  • A to jsem si chtěl k vánocům to GTA konečně koupit, doteď jsem bral že je GTA Online zdarma součástí GTA V a pak tu čtu o nějakých kartách. To ze mě zase budou chtít vytáhnout prachy?
    • Ale je to zadarmo...shark karty jsou jenom virtuální peníze za reálné peníze, což vůbec není potřeba
  • Rockstar/potažmo vydavatel udělal milióny a teď je ještě nenasytný. Závislí na prodeji kartiček do GTA Online. Jediný důvod proč Rockstar udělal LowRider Update byl ten, že chtěli aby hráči utratili, co nejvíc peněz, aby si mohli koupit tuning. Pro ty co neví, tak LowRidery jsou dostupné jen a pouze v Multiplayeru. Všechny ty díly na tuning jsou už od začátku strašně a nereálně předražené (myslím v MP). Hlavně, že lidi se radují, že je Rockstar tak laskaví, že vydává updaty zadarmo, ale on je v podstatě zadarmo nevydává... A teď ještě ničí celou komunitu a ničí povedené Multiplayer mody. Jsem jediný komu příjde GTA Online plné děcek a takové bez chuti? Zlatá SA:MP, kde jste dělali pomalu nemožné a kde jste si mohli vybrat v klidu server a bez hodinového loadingu. Teď z jistých zájmů se takový povedený komunitní Multiplayer nebude opakovat.
    • Shaker
      Ty ceny jsou fakt moc, me lowrider stal asi 1 400 000$, coz bych si ve hre, kde je hlavni moznost ziskani prachu hrat s retardama Heisty normalne nevydelal (jak rika Lubos pri oprave traktoru: "Ani za ko*ot, v*le"). Mel jsem stesti, ze jsem potkal par cheateru, co zrovna nebyli v killing spree a naspamovali mi par mega hernich $ primo pod nohy.
  • Co dál? Zažalují zpětně vývojáře SA-MP a VC-MP?
  • Musim autora pocastovat hlaskou moji stary cestinarky: "Honzo, ty ses fakt prase, tohle kdyby napsal muj syn tak mu zlamu obe ruce."
  • gta v multiplayer nema an ito co malo SA:MP roky dozadu. tych par hracov na mape len tazko zabavi
    • Nemuzes prece srovnavat projekt nekolika desitek nadsencu pro hru, ktera puvodne ani multiplayer mit nemela, s pokracovanim od male nezavisle spolecnosti, ktera na to nema dost lidi ani penez, aby tam zahrnula funkcni multiplayer. =D
  • firebug
    Zajímavé... ještě by se hodila informace, v čem přesně se mody FiveM a GTA: Multiplayer lišily od původní verze.
    Co jsem tak narychlo koukal, tak FiveM umožňovalo hrát GTA Online s modama a modely od komunity, což mohl být slušněj maglajz a ráj pro cheatery (ale nevím, jen se domnívám). O GTA: Multiplayer jsem nenašel pro změnu nic.
    Máte někdo osobní zkušenost?
    • Raj pro cheatery je ale i ofiko Online, ted uz tam skoro nejde zadneho nepotkat do par minut *15*
      • firebug
        Pár desítek hodin mám nahráno (level 58) a cheatera jsem potkal 1x. Tím nechci říct že nutně přeháníš a zveličuješ, ale jen že mám jinou zkušenost.
        Nefunguje v GTA online jen tak mimochodem systém, který odhalené cheatery hází do stejného lobby? Vím že to tak funguje s hráči s maniakálním mentálním statusem (lidi co útočí na jiné hráče a NPC), ale těmi cheatery jsi nejsem jistý...
        • Shaker
          Tak to mas docela kliku, ja se z poslednich asi 5i pokusu nedostal do zadnyho lobby, kde by nebyl cheater a bylo to fakt 5 ruznych lobby. K tomu vsemu jeste po poslednim velkym updatu, kdyz nekdo naspamuje trupy letadel po celym Los Santos, tak mi v klientu zustanou do uplnyho restartu hry (odzkouseno na 3 ruznych pocitacich 3ma ruznyma lidma). To samy, kdyz okolo tebe cheater naspamuje ohromnej vanocni strom nebo jinou blbost... A vzhledem k tomu, ze vypnuti a zapnuti GTA Online je zhruba na 5 minut, tak GG.
    • Na to taky čekám:) *9*
  • Tento postup se dá pochopit. Ovšem Take Two by se mělo zamyslet, proč vůbec byla potřeba takovýchto módů. Takže zakomponovat to co lidi bavilo na FiveM do Gta Online, starat se o to a nebude důvod někoho buzerovat, že moduje hru.
    • Počkej 5 let a určitě to tam přidají *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit