testovaci text

Diskuse pro Článek Vyjde Diablo III už 1. února? US prodejce s tím počítá!

Update: Menší update k celé věci od komunitního manažera Diablo III Bashioka (Micah Whiple), podle něhož je to planý poplach. Obchodníci se o datu vydání hry dozví až z tiskové zprávy a na otázku, proč si tedy Blizzard obchodníky nehlídá, aby se nepouštěli do podobných akcí,...
« Novější 1 2 3 4 Starší »
(nové) zekinth (anonym)
+1
Mně osobně nevadí ani tak termín vydání jako spíše strach co se z mé oblíbené herní série vyklube. Těch herních inovací jsem za posledních pár let viděl opravdu dost, ne všechny byly nakonec shledány přínosnými a mně osobně se taky ne všechny líbily. Takový Sacred 2 se s přechodem do 3D podle mně vůbec nepovedl, ve Two Worlds 2 zase uplně zbytečně překombinovali co se dalo a Dungeon Siege 3 snad raději nebudu ani komentovat. Jak to dopadne s Diablem?
12.1.2012
(nové) Jenda (anonym)
Myslím, že D3 vyjde přesně 21.12.2012 v 21:12 GMT *2*
10.1.2012
(nové) Dan (anonym)
Ja na tom plakatu nevidim rok 2012 mozna je to, uz par let starej plakat *1* , nebo je nachystanej na unor 2013 *1* *1*
9.1.2012
(nové) Jan (anonym)
jo to bude ono Blizzard zacal delat betatest odpocitavani na plakatu, tak to by za rok vyjit mohlo
9.1.2012
(nové) Jarek (anonym)
+3
Už mi celá situace kolem Diabla 3 příjde k smíchu. Máme tu Diablo 3 myši, podložky, trička atd. atd., ale hra je pořád v nedohlednu..... Osobně myslím, že Diablo 3 beta testing je jen zástěrka pro z poloviny nehotový produkt, který světlo světa spatří nejdříve v roce 2014. V roce 2008 Blizzard oznámil, že od roku 2006 je Diablo 3 ve vývoji. Máme rok 2012 a kde nic tu nic. Diablo 2 trvalo 4 roky, Torchlight trval dva roky. 6 let na vývoj RPG Hack n slash mlátičky je podlě víc než dost. Ono od oznámení čekat jeden či dva roky se ještě dá. My už ale čekáme roky 4! Diablo 3 produkty předstihly hru samotnou a Blizzard nám neustále vesele prdí do obličeje.
9.1.2012
(nové) Aoyagi (skrytá identita)
+1
Nejspíš pořád ladí tu aukci, aby se nedalo pořádně hrát bez jejího používání.
9.1.2012
(nové) Dan (anonym)
neco na tom bude, porad premeslej jak z toho udelat dojnou kravu misto chcipajiciho wowka, snad je nenapadne zpusob jak to zaonacit aby jim prosli mesicni poplatky
9.1.2012
(nové) ehm (anonym)
Uzasne jak se pozastavujete nad zahranicnimi obchody, ale ze ty ceske to nabizeji taktez to uz se tu nepise. XZONE mel napriklad jeste rijnu datum ze to bude v listopadu, ted maji unor. To same i dalsi ceske obchody.
9.1.2012
(nové) xxx (anonym)
-5
Ono Diablo 3 vůbec někoho zajímá? Je to shitovní série... *10*
9.1.2012
(nové) J (anonym)
+2
Tak asi jo...by ses divil cece *1*
9.1.2012
(nové) 111111 (anonym)
A ty proc nepises cesky slovaku? a
9.1.2012
Těším se. Nyní smažím Darkspore, což je vzálený bratříček Diabla a nemůžu si ho vynachválit a kooperace 4 hráčů je skvělá. A mimoto i úprava hrdinů, sice v omezené míře, ale postačující:) Nevýhodou je, že za každou "frakci" jsou pouze 3 různé typy hrdinů:)
9.1.2012
(nové) FT (anonym)
+1
Já už to vidím, bude to mít naprosto stejný průběh jako DNF *1*
9.1.2012
(nové) Jarek (anonym)
Doba vývoje i prozatimní vývoj událostí tomu nasvědčuje:-))
9.1.2012
(nové) DejSemMozek (anonym)
Takove JRC Diablo 3 ma v predprodeji uz asi 5 let (resp. prakticky od doby, kdy Blizzard prisel s prvnima informacema o D3). Vzdy s predpokladanym datem vydani zhruba +3 mesice. Zrovna ted maji "unor 2012".
9.1.2012
Jedna vec je vymyslet si datum vydani v eshopu a druha je spustit odpocitavani do pulnocniho predprodeje. Ale verim, ze to 1. unora nevyjde. Pokud to neni hoax a melo to vyjit 1. 2., Blizzard to posune jenom aby Best Buy s podobnyma akcema priste pockal na oficialni datum vydani.
(editováno v 11:40) 9.1.2012
« Novější 1 2 3 4 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Související diskuse:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se