Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Good bye console.
    Hello PC!
    • co,je na tom,presedlat na pc,vzdyt to hw se meni casteji,nez u konzole *1* ,A steam je peknej hnus,zadny demace,jen indie hnus,to konzole jsou na tom lepe.Tak jsem si myslel,ze vyskousim pc,na nekterych demo hrach,a vono kulovi,jen indie kase,na tom vasem best steamu.
  • Tak je to na 100proocent,viz konzolista.cz.ja jdu doni,mam sve skusenosti s konzolema,jak s ps2 tak ps3.zadna nevydrzela celou dekadu,protoze prvni typy se vzdy uskvarili.ps2 21tis po 2 letech umrela dvd mechanika,nebo tak,pak druha ps2 za 8tis ta vydrzela az do konce,takze si to spocitejte.To sami ps3 16500kc po dvou letech se uskvarila,pak jsem kupoval ps3 slimku s uncharted2 a ta vydrzela az do ted.pak jsem koupil ps4 s Killzone za 11590,a jestli vydrzi tak ji prodam za naky peniz,nebo si ji necham,a koupim i neo ps4,kazdopadne natom vydelam,a jeste dostanu vykon navic.Furt lepsi a levnejsi nez kupovat 4 grafarny za 6 lety ciklus konzoli.Proste jako pro fandu pska je to supr,protoze jedna konzole nikdy celi zivotni ciklus nevidrzela.aspon me ne.
    • Hele nic proti PS4, ale ty bys udelal lepe, kdyby sis zaplatil nejake doucovani cestiny.
    • Tak si tech PS4 kup aspoň 5, vyděláš ještě víc.
    • "4 grafárny za 6 let"

      Tenhle člověk je placenej troll?
      • Co znam lidi v okoli,tak urcite ano,hold s mysi je hnus hrat v
        30fps.a pocitam to do vydani gta5 pro pc,takze 4grafarny.prome gta5 minula generace ps3 skoncila.Jinak kdyz vysla minula generace konzoli ps3,tak v te dobe 2006 byla nej gtx8600myslim *3* .
      • ne, pouze ul je zkratkou unbelievable *5*
  • A já to říkal. :)) Zpětná kompatibilita je zaručena (pokud to Sony úmyslně nesabotuje). Hry na PS4.5 půjdou maximálně ve vyšším rozlišení(1080p)/FPS(60) oproti hře na PS4. Žádné detaily tam přidávat nebudou, takže to jde velice jednoduše. Ti blbouni co tu prskají kuli "jiné grafice" a že to bude pro programátory složité. Ale prdlajs. Ta grafika je GCN stejně jako ta v PS4, procesor je stejný jen na vyšších taktech a celé to bude žrát míň protože je grafika na novém procesu (14nm vs 28nm). Takže Vám žilky praskat nemusí. Kdo chce, koupí PS4.5, ale úplně to samé mu půjde i na PS4. Jen v mnoha případech na nižším rozlišení a s menším počtem snímků za sekundu. A klidně můžou udělat i to, že i na PS4.5 pojedou hry ve stejném rozlišení/fps jako na PS4 a výkon navíc si nechají opravdu jen pro VR.
    • A kdo mi neveri,ze sony adroid tv dokaze u ps4 udelat z 30fps obraz v 60fps.tak se stavte v sony centru,nechte si tam pustit treba drive club.Nechte si tam dat obraz na standart a hlavne nastavit funkci MOTION FLOW na jemny,a pozorujte obekty u trate,stromi,znacky,baraky,vlaky,uvidite tu plinulost obektu,jak pri60fps.A pak si MOTION FLOW nechte vypnout,A pak uvidite ten rozdi jak u obic tv.Verim,ze si ji hned koupite.I trba tu moji 50w808c,kterou velmi k ps4 dporucuji.
      • Nejdrive si prectete co funkce u MOTION FLOW u sony bravia dokaze,a pak se hadejte.proste jedu vse u ps4 vpodstate v 60fps.Prave diky funkci xreality pro,a MOTION FLOW.Je to proste supr technologie.
        • 60fps z 30fps televize zcela jiste neudela. Pouze tech 30fps vypada o neco plynuleji a input lag vzroste (v pripade tve televize) skoro na 60ms, coz je pro seriozni hrani zcela nepouzitelne. Opravdu nejde nahradit nedostatek vykonu dobrou televizi (coz ta tva navic neni). A to rikam jako konzolista.
          • jinak se koukni na heurece na recenze me tv,nebo na alze,co se tyce obrazu,tak ji srovnavaji k plazme.jinak co se lidem nelibi,je,ze nejsou v cene 3D brile,a dotykovi ovladac.jinak co krytizovali ohledne prehravani medii atd,uz je minulost,vse je uz ok,a ted minulipatek byl update,a je to jeste lepsi.A hrat android hry,jako real racing3 s dualshockem4 je parada.
            • Bohuzel vubec netusis co znamena input lag. To nema s plynulosti obrazu vubec zadnou souvislost. A narazku na nekvalitu tve TV si neber nijak osobne, jiste je pouzitelna, ale opravdu dobre TV v danem rozmeru zacinaji nekde na trojnasobku jeji ceny.
            • Protoze dual shock4 je primo podporovan v menu TV. *14*
          • prave si to rek,udela plynuli obraz,a lagu jsem si nevsimnul,vsimam si prave lagu kdyz vypnu prave motion flow,Tomu se rika lagy,jak kdyz koukaj clapi na tenis na staricke pixle za 10tis v hospode.Cukanice jako krava.tohle je funkce pro rychli obraz a sceny,fodbal,formule,tenis.A prome jednoznacne pro hry.
          • Ha ha ha ha ha ha *1* *1* *1* *1* *1* .ani nahodo,jsi slepec slepcu.zadny lagy.to mazna u samsungu.
  • Tak já nevím, před nedávnem tu bylo oznámení nějaké té extra krabičky kvůli VR, protože krabička by to neutáhla. Teď je tu "neoficiální" oznámení upgrade HW (paradoxně žádná spojistost s VR). Mě z toho vychází pouze jediné. PS4 totálně nestíhá a snaží se to zachránit. Já se jim teda trochu divím za tyhle čáry a kouzla co pořád vymýšlí. Nebylo by lepší oznámit novou řadu konzolí? Vždyť tímhle krokem popírají tu jedinou přednost konzole, kterou má, tj. všechno jede bez nustnosti dokupovat a upgradovat. Nechápu to. Pro majitele PS4 trochu podpásovka.
    Co se týče ceny, samozřejmě krabička stojí méně než herní PC, ale zase v průměru každá hra je dražší o cca 500kč, takže po nákupu 20ti her se nám to poněkud srovnává.
    • Nesrovna se to nikdy, protoze na konzolich kvete bazarovy prodej, ktery ne na PC nemozny, takze hry vychazi paradoxne znacne levneji. Pokud clovek koupi novinku a dohraje ji relativne rychle a opet proda, tak ho to vyjde tak na 300-400kc, pricemz stejna hra na PC stoji 2x tolik a prodat se neda.
      • A pak se naváží do PC hráčů, že jsou piráti a nemají na hru...
    • Existuje mnoho bazarů nejen s PS4 hrami, jejichž majitelé je prodávají za 50% ceny po prvním dohrání. Jelikož u většiny titulů není nutné hru registrovat k účtům na steam,origin a podobně, jejich prodej je tedy o mnoho snažší. To asi tak k ceně her na ps4.
      Chtěl jsem si koupit ps4, ale nyní už počkám na ps4,5.
  • Mart9
    Ať je to jak chce, mně tohle prostě vadí. Je to začátek konce naší základní PS4. Očekávám, že s rostoucím počtem uživatelů té nové verze budou na PS4 vycházet hůř a hůř optimalizované hry. A já si nekupoval PS4 kvůli tomu, abych ji za 2 roky měnil.
  • Proste je to ciste herni system,nebudou se crtat s hernimi nastavenimy, jako u pc ,kvuli ruznorodosti grafickych karet, a proto vetsinou ty efekty dodava domaci firma[nvidia],a ne vyvojari.Coz jak jsem psal,je to mod,ten bude nastaven primo v nove ps4,bude to fungovat v podstate jako mod v ps vita na zlepseni obrazu psp her,nebo ps1 her,jako vyhlazovani atd.Nic vic nic min.
  • Vzdyt to zkouseli,uz u her in famous,nebo the last of us,tam si to taky muzete prepinat.Nebo jste otom nevedeli?Jinak ten neo mod se stahnee formou patche.Do starsi verze se nestahne.Kvuli standartnim patchum.Pujde jen o predem nastavitelne predmery,jako vyhlazovani,stiny.Neco jako,kdyz hrajete na ps vita hry z psp.Bud origo,nebo lepsi vyhlazovani.To uz ta nova ps4bude mit v sobe jako ps vita.Jinak,jestli to udelaj ,jsem pro.Ikdyz 30fps vubec na sve 50w808c tv nepocituji,kdyz je 30fps plinulich,tak zapnu moutionflow na jemny,a obraz standart,a jak se Ratchet a Clank hybou.Jak v60.Schvalne skuste to na teto tv s nastavenim co jsem napsal,a pc ckar si bude myslet,ze to je v 60fps.Zadny cukani obrazu,proste parada.
    • Zapomel jsi pridat tu pohadku o tom, ze tvoje televize ma 300 Hz. *15*
      • Bohuzel moutionflow je funkce,ktera muze behat nad 200hz,a jde o dopocitavani snimku,a zabranuje rozmazavani nebo cukani obrazu.Hokej,tenis,fodbal.Nebo v mem pripade hry v 30fps ,a je to opravdu znat.
        • Pro kompromis,1000hz maj sonky 4k,kolem50tis,bohuzel ty levny 4k maj jen kolem 200hz coz je na hanici cukani obrazu,jak pri sportu.A tedy radsi full hd 1000hz ,bez moutionflow uz zadnou hru na ps4 nehraju. *14*
          • K této diskusi můžu jen poznamenat, že záleží z jaké vzdálenosti se na televizi díváte. Ze vzdálenosti 0,5- 1,5 metru je rozdíl mezi 1080p a 4K patrný. Od 2,5 metrů pozná rozdíl jen člověk s opravdu dobrým zrakem a od 3metrů rozdíl nepozná téměř nikdo. Jelikož mám od televize k sedací soupravě 3,2 metrů je pro mne 4K naprostý nesmysl a tudíž je lepší zainvestovat do lépe vybavené televize s 1080p než do levné 4K. a ano udávaných 200hz(většinou na 50hz panelu) je už za hranicí cukání. Lépe 100hz(400-600hz) panely a vůbec nejlépe 200hz panely(800-1000hz).
            • takze ke konzoli za par korun si dokoupim televizi za bambilion, abych mel navic nejakou pochybnou interpolaci, proc si rovnou nekoupit poradnej hw, kterej zvladne generovat skutecnej obraz?
            • S těma tvýma metrama si zapomněl si na jeden detail. Uhlopříčku...
            • Na funkcich jako moutionflow,nebo jak se to jmenuje,je to kurna znat,jinak bych to nepsal.sporty,a hry v 30fps,to dokaze co doplinulosti obrazu krasne dopocitat.A konec tecka.Mam to nastaveny na obraz standart a moution flow na jemny,a je to proste paradat.Jinak se ta funkce jmenuje motion flow.
          • Ty se proboha uz probud. Zadny tv panel na svete nema vice nez 200Hz. A u 4K televizi je soucasne maximum pouze 100Hz. Cokoliv vyssiho nez 200Hz je ciste marketingove cislo vycucane z prstu.
            • A jak chces asi na 100Hz panelu zobrazit tech tvych 1000 dopocitanych snimku? To je trosku nesmysl nemyslis. Ta tisicovka je ciste marketingove cislo nemajici vubec nic spolecneho s realitou. Proste to jen vypada malinko plynuleji a lepe na ukor znacne zvyseneho input lagu (v pripade tve tv vice nez dvojnasobneho). Proto ma kazda tv game mode, kde jsou vsechny tyto "zlepsovaci" funkce vypnute, aby na tom bylo mozno seriozne hrat. Samozrejme jsou i hry, kde input lag nevadi a pak se to muze hodit.
            • Treba ukazky trate pred zavodem v driveclubu je bez moutionflow takova sekanice,jako by neplinuli prechod,a chybejci snimky,s touto funkci je to bez chyb.I pri jizde si vsimnes plinulost obektu kolem trate.Ale to se musis poradne divat.vypnout tuto funkci,a pak zapnout.
            • Ty se probud,psal jsem ze ma 100hz panel,ale pro pohyb obrazu a dopocitavani snimku ma 1000hz,coz pustit hru v 30fps na teto tv je uplne onecem jiny,nez na tv za 15tis,kdybych mohl,tak ti to predvedu,hlavne v driveclubu a treba zaklinaci,bys cumel jako puk.
      • 1000hz,jinak 100hz panel.Sice full hd,ale porad vykon,je nekde jinde,kde pisi,treba u lg 4k,za25,ze neni vpodsate 4k ale 3k.A nehodi se na hry,ani na vykresy.Proc?Viz technet.cz,skoro novej clanek *1*
        • no však víme, že televize nejsou vůbec na hry, na to jsou monitory
          • Hele podivej,sony bravia,i ta moje 50w808c ma 100hz panel,ale diky funkci X reality PRO,a motion flow,a tyto funkce bezi v 1000hz,proste u her s 30fps to umi udelat divi.Obraz mam na standart,a motion flow na jemny,a rikam ti,ze hry jedou jak pri 60fps,obekty maj paradni vykreslovani,a zadna cukanice.treba u drive clubu to poznas,kdyz jedes,a podel trati,jsou obekty bez cukani,stromi,znacky,vlajky,vse je plinule.horsi kdyz to vypnu. *1*
            • hele, ta funkce je dobrá na sport, ale na hry.. ne-e *4*
            • Kurňa ty tě v tom obchodě dobře zmasírovali.
    • Kvuli opravnejm patchum,to jinak ani nejde zaridit,nez takto.Ps4 i nova ps4 musi mit standardem 30fps ,U pc je to sumak.Tam klidne 10fps.Musi mit vsobe uz zabudovany program,jako treba ps vita.Na vyhlazovani,na to hdr,upscaling na 4katd.
  • nejvetsi facka to bude pro toho, kdo koupi v doprodeji tu proslou verzi

    sice se v tom snazi krasobruslit, ale stejne bude zajimavej ten vystup pri recenzovani her

    na prosly verzi dostanete mazanici trhanici, na predelany jen mazanici (nebo trhanici) *1*
    • Bože ty žvaníš takový nesmysly že běž za roh a tam si nafackuj...
  • Dnes jsem v JRC hrál 2 tratě z dema Drive Club na PS4. Počkám si ale na PS4 +, nevadí mě, že bude o něco dražší, obzvláště pokud bude výkonnější. Nebráním se Full HD a více než 30 FPS. Počkám až v Prosinci vyjde GT Sport.
  • MickeyMutant
    Kde je Agent Smith, když ho lidi nejvíc potřebujou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit