Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohu se tu nějakého vlastníka zeptat, zda je v této verzi něco nového?

    Modifikaci jsem hrál hned po prvním uvedení v roce 2012, byla super, ale nějak nevidím důvod k zakoupení téhož, co jsem mohl před lety hrát zdarma...
    • Nový je zatím Multiplayer, Workshop, modding tools, achievy, karty, remasterovaný singl, voiceover.
      Stejný je engine, struktura složek, xen pořád není.

      Navíc jak už tu zaznělo, mod nebude nadále podporován (ačkoliv jak sem postnul dá se stále oficiálně stáhnout).
      • Díky *4*
  • Náš milý Číňan 3DM naštěstí crackuje i early access verze her, tahle je ode dneška také ke stažení.
  • kdyz uz se tu bavite nekdo o Xenu, povedlo se nekdy nekomu z vas v Opposing Force dobehnout Morgana Freemana a skocit za nim do teleportu? Mne asi na desatej loading se to povedlo a opravdu se hra presunula na Xen, kde byl nehybnej model Morgana Freemana a zadni nepratele a nemoznost vratit se zpet
    • je to paráda a k zamyšlení, architekture Half lifu bude asi supr.
    • Morgana Freemana? Si hral asi jinou verzi ...
      • Skvělý postřeh, pobavil jsem se. Možná ale měl nainstalovaný skin toho herce...
        • :D gordona, ok :D
    • Inquisitor
      Jo taky se mi povedlo a bylo to přesně jak píšeš.
  • smejki
    Jako, jo. Ale modifikace v Early Access, to už je na mě vážně moc. Ještě na to dát slevu a placenej steamworkshop a je to kompletní.
    • smejki
      ještě jsem zapomněl karty
  • Mimochodem:
    http://www.blackmesasource.com/pages/download_manager.html

    Mod se dá oficiálně stáhnout přes množství mirrorů včetně již zmíněného moddb ;-)
    • To je ale legacy verze, která už se nebude vyvíjet.
      • Thanks Mr.Obvious :)
        To je pro ty co tady mají plnou hubu keců o tom, že "free mod" už není :D
    • Přesně, i u nás je to už strašně dlouho: Black Mesa i s návodem k instalaci:)
  • To ty vis, nebo jen cucas z prstu?
    Nacasovani ciste nahodne ze? Par dni po fiasku? Mi chces tvrdit ze tvurci toho modu kdyz se podivali co se minulej tyden delo, ze si nerekli ze asi je to blbe vydavat ted?
  • Tohle uz je trolling od Valve. Po tom fiasku s placenim modu se rozhodli ze naschval tam ted slehnou asi nejoblibenejsi mod za 20€. By tam byl dodelanej xen a podobne tak to prominu mozna, delali natom dlouho tak proc si nezaslouzit nake penize, ale tohle je proste valve trolling.

    Aneb temna doba pred nama, po placeni za patche (dlc), hrani "zadarmo" (pay2win), ted budeme platit i za mody.

    Jeste ze me ty hry nebavej tak jak pred 20ti lety, stejne sou to vsechno uz same konzolove hlouposti dneska.
    • Co do toho taháte pořád Valve? Tohle je věc vývojářů. Valve jim dalo možnost mod prodat, ale rozhodně jim nekecaji do toho, jak, kdy, co a za kolik to maji vydat...
      • Tak určitě do toho Valve vývojářům nekecalo. Zvlášť když je to mod na hru od Valve. A určitě jim nechává i celejch 20 éček. Protože tak to Valve dělá, to ví všichni.
        • A ano, představ si, že Valve si bere nějaký podíl. To sou ale hnusáci! Budu prodávat hru, založenou na jejich IP, přes jejich službu, která má X milionů úživatelů a oni po mě ještě budou chtít nějaký podíl?!!!

          Ukaž mi prosím jednu firmu, která by tohle udělala. Lepší nabídku dostat nemůžeš...
          • A ještě jak jsou Valve zlý, dávaji ti engine zadarmo. Hrůůůza. Jediný, komu musíš zaplatit, je hamižnej HAVOK, kterej naštěstí v Source 2 neni a proto ho Valve dává taky zadarmo... Prostě, pojďme Valve zakázat...
            • Valve samotnou částku nedoporučilo (aspoň ne nám). Když se jich zeptáme, co si třeba myslíš o naší ceně nebo o tom, jestli vydat zároveň i verzi zdarma, tak třeba řeknou "jo, to je pěkný", nebo "tohle už nám přijde moc, ale je to Vaše rozhodnutí". Tomuhle rozhodně nemůžeš říkat, že Valve někomu do něčeho kecá. Dost často Valve řekne, že to prostě máš udělat, jak to cítíš. Early access ano nebo ne? To je na Vás, jak to cítíte. Navíc iniciativa musí přijí ze strany vývojáře. Valve k nám nikdy nepřišlo s doporučením, pokud jsme si samy o něj neřekli.
            • si to špatně pochopil.. Proti Valve nic nemám, Steam sem si za ty léta oblíbil a to, že je Gabča kapitalista co se snaží vydělávat mi nevadí. Svým příspěvkem sem chtěl podotknout, že upřímě pochybuju o tom, že Valve alespoň "nedoporučilo" co, kdy, kde a zakolik...
        • Pracuju na Operation Black Mesa, taktéž budeme hru prodávat a dostali jsme pravděpodobně identickou nabídku jako BM team. Hra patří Valve a Gearboxu, jelikož je to remake HL: Opposing Force. Nikdo nám do toho ale nekecá, asi máme oproti BM týmu privilegium...
  • Fakt netusim, co sa tu furt ohanate s tym obrazkom, ze Black Mesa je free mod. Neni snad free furt? Otvorim ModDB, vyhladam Black Mesa a stiahnem zdarma. Co viac este chcete?

    Ja som to kupil na Steme v momente, kedy to vyslo, a nelutujem jedinej koruny. Chalani, co to tie roky tvoria si zasluzia za svoju profesionalne odvedenu pracu nejaku odmenu, mile rad im ju za seba dam.

    A pre vas ostatnych, co napriek tomu, ze ten mod zostava zdarma mate furt blbe reci, fakt dufam, ze si to tvorciavia podobnych modov nevezmu k srdcu. Ja bych sa po hentakych blbych kecoch na celu komunitu zvysoka vykaslal, lebo si evidentne nedokazu vazit nic, co pre nich par obetavych ludi tvori vo volnom case, a zdarma.
    • Kde žiješ ?
      Je pekne že tvorcovia pracujú na Black Mesa ale 20€ to neje ich cena, ale STEAM cena. Je to banda zlodejov čo vytvárajú kraviny jak items, cards a pod sra*ky aby zarobili.
      Su niečo podobne ako naša vlada...
      Okradaju Nas/Vas a smeju sa Vam do ksichtu...

      Deti kričia "Ja mam item, ja mam item" tak vieš kam si ho môžu šturiť.
      Proste STEAM je banda zlodejov. *16*

      Keby sa dalo tak pošlem peniaze osobne tej firme čo pracovali na BM *2*
      • mx0r
        To je tak... mozes si to stiahnut z moddb, ale tam predpokladam nebudes mat automated updates. Taktiez by asi neboli automated updates, ak by si autori povedali, ze to idu distribuovat sami. Nepredpokladam, ze ich Valve nutil vydat sa cestou Steamu, ale spocitali si, ze im to vyjde v konecnom dosledku lacnejsie a zarobia viac (kedze ja si to taktiez kupim radsej pohodlnejsie cez Steam, nez hladat to kde-tade a potom riesit updates -- a to nie, ze by som to nevedel, len sa mi proste nechce a radsej si priplatim za pohodlnost).
      • BTW nebejt Steamu tak už žádný pc hraní dávno neni. Je spousta lidí co na steam nedaj dopustit a spusta lidí co ho nenáviděj, každý má svůj názor. Protože před Stamem se pirátilo takovim stylem, že už nikdo na pc hry dělat ani nechtěl. Progres jel hlavně PS a poté Xbox a pc hry skoro nikoho nezajímali (myslim tim vývojáře). Pak vylezlo valve s HL2 kterej šel hrát jen přes steam. Pamatuju si moc dobře těch keců všade jaký to sou idi*ti, blbá protipirátská ochrata, to nebude fungovat takovej portál a bla bla atd... Ruku na srdce, steam nijak nechci obhajovat, ani jeho politiku a sám si z něj na prd*l nesedam. Ale věc která se Steamu musí přiznat je, že zachránil pc jako herní platformu. A na tomdle názoru jsem se shodl s hodně lidma.
      • Jako nevim, ale osobně se necítím nijak nucen do ničeho. Kartičky a podobný ptákoviny prostě ignoruju a rozhodně se necítím ochuzen... Valve chce, jako každá firma, vydělat, což je normální a tak prostě hledá způsoby, jak to udělat. Co z toho ale využiješ je už opravdu tvoje věc.
  • Tu verzi co byla vypuštěná zdarma jsem hrál několikrát, opravdu mě nadchla. Bylo tam vidět nadšení a radost z původního díla, které je dodnes sakra zábavné.
    Pokud se autorům povede dotáhnout remake dokonce a multiplayer bude funkční a stejně živelný jako u starého "Halfa" tak je rád podpořím, ale rád bych tak učinil dobrovolně a ne aby na to sami nalepili cenovku...
    • Vždyť to je dobrovolný, prostě si stáhní free verzi, tohle je komerční varianta, kterou tvůrcům přispěješ a dostaneš za to něco navíc. Fair enough
    • Tak ako vravíš vodca, ak tá finálna verzia bude mať plne funkčný multiplayer s prerábkami klasických hl deathmatch máp tak sem s tým, kľudne im vtedy aj prispejem ale v tomto nedokončenom štádiu im nemienim dať ani cent...
  • ja jsem si ten mod stáhnul když byl zadara, čímž jsem podporil vývojáre, takže tohle už s klidnym svedomim mužu stahnout na torrentu až to dodelají. jen nevim jestli pujde MP ale to zas takova pecka nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit