Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inak pre vsetky sragory, co tu nadavaju na prilozenu hru - momentalne stoji na steame 15€, takze sa kupa casaku rozhodne oplati. Je pravda, ze Giana Sisters by som si inak nekupil, ale to hlavne preto, lebo som doposial nevedel, aka je to hra. Takze vdaka novemu Levelu som sa dozvedel o fajn hre a hned som ju aj dostal ako bonus prakticky zadara. Ak budu v buducnosti vychadzat hry podla rovnakeho kluca - malo zname, ale kvalitne, tak beriem. Na drahe pecky tak ci tak nemam prachy a casak za 10 moze mat aj 10 prilozenych hier, no kym ma ani jedna z nich nezaujme (a som narocny), tak ho nekupim. Navyse SCORE je fakt pisane stylom pre decka, kym novy Level mi ako staremu hracovi pride daleko intelektualnejsi a distingvovanejsi, takze dalsie pluska navyse. Skor sa obzeram po kvalifikovanych informaciach o diani okolo hier, a v tomto posledny Level jednoznacne vyhrava.
  • Je super že jste se dostaly až k nezávislému vydávání nejlepšího časopisu o hrách v ČR. Díky za noví přístup k plným hrám. Hlavně že bude každý měsíc něco z nezávyslích her. Mainstrem mě už nějakej ten pátek unavuje a niní mám šanci objevit tak něco nového a s doporučením od vás zkušených :) . Hodně úspěchů Vám přeji a díky za snahu už šetřím na předplatný.
    Standa
  • Nebyla by špatná i elektronická podoba v PDF, když už tam stejně DVD není. Když už má člověk na čtení tablet (větší mobil) či čtečku, nemusel by se kupovat a tahat s papírovým časopisem.
  • gratulujem Level redakcia *3* lvl moj najstarsi lvl co vlastnim je este ked tam bola mega recenze Diablo II a iked si uz tento format casopisu nekupujem, tak ma zamrzelo, ze konci. Ale nakoniec doadlo vsetko ako ma a LVL je spet. Konecne aj cenovo je na prijatelnejsej hladine. Priklanam sa k nazoru ze plna hra mohla byt trochu rozumnejsie zvolena, nakolko sa jedna o dost velku udalost v sfere hernych casopisov. Osobne by som ale hry v casakoch zakazal. Este predtym ako sa cele boom okolo plnych hier v casopisoch strhol, mi prislo ze casopisi sa bili o svojho fanusika obsahom a nie plnou hrou. Takisto ma tesili plagaty, ktore sommal povesane po celej izbe a dodnes ich mam poodkladane. Zlate casy.
    Drzim palce, nech novy format LVLu bojuje o kupujicich obsahom a nie plnou hrou. *5*
  • Až na úvodní problém, kdy jsem obletěl asi 7 trafik a obchodů /Zlín/, je přede mnou nový LEVEL... Kluci, gratuluji Vám a jen tak dál! Tady zkrátka není, co vytknout. *7*
    • jestli v praze obcas neco takhle nemuzes sehnat tak je to kokain ale ze bych nepochodil v sedmi podnicich to bych musel mit opravdu den blbec.
    • nechtěl bych *1*
  • Přesně. Poslední Level jsem si koupil hodně dávno... možná ještě když vycházelo Mini. Od doby co mám kartu na nákup po netu jsem si kupoval plné hry na steamu za pár korun... Otevřu nový Level - ejhle - vybaví se mi hláška z Asterixe a slavného štítu "TO JE ON ! A ANI SE MOC NEZMĚNIL !!!" Nevím co bylo před tím... Nevím jaká tam byla grafika... Jaká redakce... a vůbec.... ale tohle je prostě LEVEL jak si ho pamatuji, je to časopis od starých pařanů pro staré pařany... Recenze si najdu třeba ZDE - ale tématické články... Hopsačka je pěkně vykutááálená, ovšem nejlepší je když zmáčknete čudl "D" tak jedno z děvčátek začne lítat jako ježek SONIIIIC. OK, chci džin se Sonicem... Já mám pocit že se to"DVAKENOVI" povedlo a myslím že si opět nějaké číslo koupím, ať mají klucí levelácký z toho aspoň něco... A ta vůně... Prostě - je to LEVEL. Super !
  • Big_Pete
    Hele, predplacel si to nekdo s tim trikem?Jestli jo, zajimalo by me, jestli je na vyber v ruznejch velikostech.Lko je pro me treba malo, potreboval bych neco volnejsiho.

    Kdyz sem to predplacel tak mi to nak nedocvaklo.Ted mi prisel casak se slozenkou bez trika, tak jestli je jeste moznost to nak vyresit, predpokladam, ze triko pride az s cislem 232.

    Jestli nekdo neco vi, byl bych rad za info, dik.
    • blixa
      Tricko prijde az pozdeji - a vsechny budeme predem obesilat mailem, aby si vybrali velikost..
      • Big_Pete
        Jo, parada, diky moc.

        btw, cekal sem na to predplatny a furt nic, tak sem si to koupil u vietnamce v jeho micro trafice a casak v klidu...28. to teda nakonec prislo, tak sem jen nakouknul a par stranek lehce natrhlejch, coz me docela pobavilo, ze charlie ma oproti SENDu top delivery.

        Kazdopadne dik za rychlou odpoved
  • Tak diky informaci ze vychazi Score . A za kilco ? Jasna volba . Nejak pravidelne jsem ho nekupoval ale ted nad tim hodne premyslim . Chvalim za cisty , elegantni design ,minimum reklam ( chapu ze Vas jakozto vydavatele zivi ale v minulych dilech nebyla stranka aby tam nebyla . Des . ) u mne spokojenost .
  • no stouto plnou hrou nešťastný to start.
    • smejki
      Počkej, až tam bude Starseed Pilgrim, to bude pieklo!
      • ucho
        a co teprve Monaco...
    • Pokud chceš hru, kup si hru. Pokud chceš časopis, kup si časopis. nevidím sebemenší důvod proč to mixovat. Podle mě by LEVEL udělal nejlíp, kdyby se na nějaké plné hry vykašlal. Jinak se mi nový LEVEL moc líbí, a uvažuju, že ho zase po víc jak deseti letech začnu kupvat :-)
    • Jsem pro zrušení nějakých plných her, aby si lidé nestěžovali.

      Edit: Ještě bych dodal, že mě osobně aktuální model (malé/nezávislé a ne moc známé hry) velice vyhovuje.
      • zrušíš hru- zrušíš časák.tak to je a asi i bude.hodně lidi kupuje level a score kvuli hrám.
        • Tak to je lituju.
          • cena dvou jediných hernich časáku v současné době 300kč?to mě přijde fér.
          • nemusíš krást se mne nechce .a každej měsíc vyhodit 2tis za hry na to nemám
            • Hry v časopisech mají cenu 2k? Myslím, že i kdyby byl někdo takový cvok, že by kupoval všechny ty časopisy, jen kvůli hrám a ještě měl zájem všechny ty hry hrát, tak by se stejně nedostal na 2k, kdyby si ty hry chtěl koupit normálně.
            • ucho
              chceš prozradit tajemství? většina her, co je v těch časopisech, už se dá sehnat jinde levněji (obzvlášť pokud ti jde jen o konkrétní hru), takže ve finále stejně dostaneš jen drahej časopis. toliko k rozumnýmu nakupování her v časopisech... došlo to do fáze, kdy je to hloupé vyhazování peněz, takže pokud se teď Level zaměří na časopis a dá jen jednu podle nich zajímavou hru, je to rozhodně rozumnější přístup...
      • Amylee.Anderson
        To bys musel zrušit lidi, aby si lidi nestěžovali :)
      • Keyz
        Mně taky. Velké hry každý zdá a většinou si je koupí anebo má prostě přehled.
        Podobné hry dost lidí nezná a mohou ho navíc nalákat danou scénu sledovat. Taky nejsou tak stejné jako velké hry.
        • GlaDOS
          Tak to už je nás víc. Stejně se ty velké hry prodávaly za pár šupů. Jeden by si řekl, že Alan Wake je super příloha, ale každý si ho mohl koupit už za dolar na Humble Bundle. Než více nezajímavých a průměrných titulů, jejichž jména mi od prvního pohledu vůbec nic neříkají (přesně ty ze Score), to raději něco menšího ale více kvalitního.
          • Aj ja som za menej zname hry - konkurencia mi tak ci tak ponuka len veci, ktore uz davno mam, a takto by to bolo vhodne upozornenie na menej znamu, ale peckovu hru. Na hopsacku sa uz tesim, ked domalujem, zahram si :)
  • nemate nekdo odkaz na PDF download?
    • Tilwaen
      Ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit