Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To je dobre, ze nespi na vavrinech. Bezplatne DLC hmm jsou to teda machry. *4*
  • MickeyMutant
    "Fullbright momentálně ve střednědobém horizontu neplánuje udělat Gone Home 2, titul se stejnou hratelností, akorát přesazený do jiného baráku."

    Neplánují to v žádném horizontu, v rozhovoru to přímo a doslova vylučuje. Byl by to nesmysl jak z tvůrčího, tak komerčního hlediska.

    "Život stojí za prd, a pak umřete – zhruba takhle lze také vnímat pointu rozhovoru RPS s vývojářem ze studia Fullbright"

    WTF? Tahle pointa asi přistála z jiné záložky*4*
  • Lezbonuuuuuuda to byla... *7*
  • Paul_cz
    Steve Gaynor je hroznej sympaťák, si pamatuju když jsem objevil jeho blog před nějakými 7 lety kdy ještě dělal fan levely do FEARu, pak se dostal přes 2K Marin (kde udělal BS2 Minervu a pár levelů) do Irrational na Bioshock Infinite, aby se nakonec odtrhnul a jel na sebe. Plus jeho přítomnost v Idle Thumbs podcastu byla vždycky sranda.
    Mimochodem z toho rozhovoru mi nepřijde že by byli na vážkách jestli ta hra vydělá. Mluvil spíš hypoteticky. Ona už dávno vydělala, za první měsíc prodali jen na PC 50 000 kopií za plnou cenu (která je dost vysoká). To dělá nějakých 50000*14 dolarů = 700 000, děleno 4 = 175 000 dolarů na jednoho, což dělá skoro 10 000 dolarů měsíčně, to není špatná vejplata. A až budou mít Steam sales tak prodají dalších pár (set) tisíc...
    • Zayl
      Není to náhodou ten titul co jde dohrát za minutu, když člověk ví, kde jsou klíče?

      Já bych byl opravdu opatrný s vřelým přijetím podobných titulů. Na co je hra, která má menší trvanlivost než directors cut letního blockbusteru?

      Nevytrácí se nám z her to, co je dělá hrami? Gameplay?
      • smejki
        Morrowind jde dohrát asi za 7 minut. Když víš jak.

        Náklaďák hnijících mršin je lepší než dostačující porce kvalitního jídla?

        Koncept Gone Home ohrožuje podobu, dejme tomu, realtimových strategií?
        • Zayl
          To je pěkné. Ale řekni mi co budeš dělat v Gone Home podruhé? Dyť to nemá žádný replay value.

          Většina Gone Home je trajdání po baráku a čtení dopisů a poznámek. Pokud to považujete za dostatečný obsah hry, pak teda potěš. Já netvrdím že samotný příběh či atmosféra jsou špatné... ale pokud je atmosféra a čtení to, co vás baví, doporučuju navštívit knihovnu. Pukne vám z té hory textu a atmosféry hlava.
          • smejki
            >Dyť to nemá žádný replay value.
            A co jako?
          • já to nechápu, proč mají pořád všichni potřebu hrát nějakou hru desetkrát :D vždyť je takovejch her všude kolem, tak prostě jednu pustíš, hraješ, dohraješ a pokračuješ s další, ne?

            no a pokud ti připadá čtení knížky a hraní hry jako stejná zábava, tak to teda taky potěš :)
          • GlaDOS
            Já Gone Home plánuji zahrát podruhé. Určitě mi něco uniklo a osvěžím si trochu příběh (vážně to není jen o vztahu dvou osob). Stejně tak dobře se můžeš zeptat, co budeš dělat v Bioshock Infinite podruhé. Stříleček je mnoho, dokonce i lepších (v ohledu pocitu ze střelby) a přesto jsem v BI strávil přes 50 hodin.

            Kniha je ale něco jiného. V ní nemůžeš konzumovat obsah, jak chceš. Nelze skočit do poloviny a pořád dobře sledovat děj. Gone Home ale můžeš prolézat jak chceš a na příběh to vliv nemá. Z knihy taky nedostaneš onen pocit přítomnosti. Hry mají na mnohem víc, než jen být svazovány striktními systémy. Rád si zahraji pořádné RPG, rád čtu knihy, ale přesto doufám, že podobně laděných explorativních her sázejících na příběh a atmosféru bude vznikat více. A nikomu to přece nesebere jeho oblíbený žánr.
  • smejki
    Designově to zpracování trochu kulhalo (a že je tenhle koncept na jakýkoliv drobný nedotaženosti extra citlivej), ale fakt jsem si tuhle věc příjemně užil.
  • To se mi ani nechce věřit že je tak málo Janchorů kteří rozumí skutečnému hernímu umění a tohle kupují. *4*
    • Tohle nejsou zadny babovresky
    • Robotron3
      Pár jich je. Už to mám v merku a svrbí mě těch 17€ v peněžence, jen si najít čas. Snad o víkendu :)
  • Gone Home byla super příjemná věc, která tu dlouho nebyla, a prachů nelituju... šup šup vyrábět další neotřelý námět :)
  • Přesně tak, život stojí za prd a pak umřete, hipsteřina na druhou. (2:18) http://www.youtube.com/watch?v=q2uRSm4P7xw

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit