Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem pravdoser a dobroser a dobroláskař a samozřejmě i havloid. Opravdu se bavím, že pod článkem na games.cz se objevují reakce jak pod článkem na novinky.cz. Politická korektnost, úsměvné. No nic.

    Na pokračování se moc těším, líbí se mi rozpracování soubojového systému, který v první hře začal být, po několika hodinách hrání, dost repetitivní. Mám tahové souboje moc rád a jsem moc zvědaví jestli z něj vymáčknou opravdu nějakou výzvu. Na druhou stranu první díl mě bavil i přes "otravné" souboje a šlo mi hlavně o příběh a lokace a narážky, které znám z televizní série.

    Mám pocit, že narážky a lokace se téměř beze zbytku vyčerpaly všechny v první hře. A proto se trochu obávám, že druhá hra bude tak trochu recyklace první, ne ve smyslu hratelnosti (proti tomu vývojáři dělají co se dá, například vývojem nového soubojového systému.), ale opakováním vtipů narážek a lokací.

    Ale hodně štěstí a dokažte, že se mýlím, prosím...
    • Obavu z recyklace obsahu bych nemel. Dyt jen serial ma 19. serii a porad je do ceho rejpat a z ceho si delat srandu.
      • Přesně tak, v seriálu je nápadů ja dalších 10 South Park her a chrlí furt nové, narozdíl od Simpsnů pořád lepší a lepší... tak jsme ti to dokázali, hezký den *4*
  • Tak snad uz tento dil bude mit poradnou 3d grafiku.
  • Jedna z mála her, co stojí za to si zahrát. Už jen proto, že není politicky korektní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit