Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když jsme u těch Eldarů, bylo by neskutečně cool kdyby Webway nebyla jen fast travel teleport ale tunely skrz který by se dalo procházet a třeba tam i bojovat
  • Hmm Eldari, vesmirni usaci. Artwork vypada asi jako prvni k svetu, informaci malo, ale lepsi nez nic. Rovnez se zde rozhorela diskuze na tema SM a tenke nozky. SM modely od GWS maj skutecne ve vetsine pripadu nerealne tenke nozky. Space Marine hra tohle pomerne slusne opravila a je videt, ze autori MMO soudnost nemaji a spejle opet marinakum nadelili - ala DOW. Ohledne produkcni pipeliny mi prijde divne vytvorit set dif,ao,spec,norm,glow map kdyz potrebuji pouze placeholder texturu abych si udelal predstavu jako vypada rig,animace a charakter ve hre. Budto maji autori dost penez a casu na to delat nekolik full setu map, nebo je tohle max co dodaji. Pokud je to varianta 2, pak je to hnus.
    • XorxoxTalarius
      Pokud odbiras periodikum, tak je proto aby na tom mohli testovat zaroven obsazovani pevnosti, tudiz mas jakys takys model ve kterem zkousis co a jak funguje, pripadne nefunguje. Navic chteli ukazat aspon neco a kdyby to udelali hole, tak je jasne ze by schytali strasny flame.
      A casu maji dosti. Skoro dva roky.
      • Musim se podivat co tedy vse noveho predstavili. Jak pises zabirani pevnosti a celkova teritorialni valka, kde skutecne co zaberes muzes zvelebovat a opevnovat v akcnim duchu je neco co me skutecne hodne zajima. Pokud se jim to podvede zrealizovat a ubalanocovat tak to bude neco co se jeste nikomu nepovedlo a nikdo se o to nepokusil. Rozhodne jim davam + za to, ze se na rozdil od spousty jinych teamu v prubehu vyroby neboji jit s konceptem pred fanousky.
        • XorxoxTalarius
          No s tim balancem bych moc nepocital, jelikoz uz tedka rikaji ze svet W40k proste neni fer. Takze tam asi bude zalezet co si pod nim predstavujes ty a co oni.
          • Mne by nevadilo kdyby jedna strana mela vic jak druha, to jak rikas je 40k. Problemem, ktery oni budou muset resit urcite je to, ze se muze snadno stat situace kdy jedna strana ovladne vse mimo startovacich lokaci stran jinych. To je v takovem EVE stylu klidne mozne. Pak za tyhle oblezene rasy nikdo hrat nebude a to je velky problem. Nasledne nebude moc zabava hrat za tu jednu, dve majoritni.
            • XorxoxTalarius
              No to si myslim resi dva faktory. Prvni jsou Tyranidi, kteri holt budou nicit zasobovani a dalsi je to ze by meli byt vsechny rasy primarne na orbite a pokud by nastala takova situace ze by nekdo jednu stranu zatlacil do uzkych tak mohou udelat vysadek do tylu.
              Ale prece jenom je to vec designu a necham se prekvapit.
  • Black_Hand
    hrat v davu banshee, ktere prekvapi na cetu space marinaku by mohl byt zajimavy zazitek :D.

    steven lumpkin se docela stava tvari eternal crusade. asi tomu i pomahaji i ty pen&paper rpg serie na youtube, ve kterych dela game mastera. docela to umi.
  • Lawliet
    Četl jsem. „Eldaři budou zakomplexování." *15*
    • Veskoslav
      Jsou. Vůči všem ostatním rasám *5*
      • Ten příběh je trochu delší a vlastně Eldaři chtěli Imperiu pomoct, ale něco se polkazilo.
        • Magister_Peditum
          Nech mě hádat. Horovo kacířství. *15* *3*
      • to jo, klasický komplex bývalých vládců galaxie *1*
        • Měli by si vzít příklad od Cronů. Ti nebrečí nad rozlitým lékem a prostě vzali do rukou gauss pušky a začali ten otravný hmyz "vymetat" ze svého území :DD
          • Jo, jenomže v 99% jde o nemyslící chodící toustovače.
        • Lawliet
          Být BÝVALEJ vládce galaxie mám ho taky. *1*
  • Estophelen
    Počkat. Počkat, počkat, počkat. Jak jediná možnost jak hrát za ženu?!

    Adepta Sororitas tedy nebudou mít své místo po boku válečníků Impéria? I sense heresy.
    • Veskoslav
      Stejně jediný důvod proč by jsi za ni hrál, aby ses díval, jak ji narvaly kozy do brnění *5*
      • Estophelen
        Na kozatý brnění mám 30 trilionů jiných her a 60 gazilionů obrázků na internetu. Ale obrněná pěst Ecclesiarchy do Warhammer 40k her patří. Stejně jako Orkové. Stejně jako Eldaři. A stejně jako... ano... Kapitula Šmoulí Vesnice.
        • Veskoslav
          Je tolik věcí, co mají patřit a nepatří. Zrovna toto považuji za něco, co mi nějak nebude chybět a zásadně neovlivní mou touhu udělat z nepřátel jeden velký guláš pro Nurgleho.
          • Veskoslav
            Inkvizice tam má být, ale ne jako hratelná strana. Pouze NPC.
          • Estophelen
            Tak jasně, každý má svoje hrdiny, které chce vidět jak se brodí krví, kostmi, mimozemským slizem či robotickým šrotem. Ne, že bych začal držet hladovku, když opomenou Sestry, ale rád bych viděl náboženskou stranu Impéria, ať už ve formě Ecclesiarchy nebo Inkvizice.

            Rozjíždět orky Banebladem ale bude sranda tak jako tak. *1*
            • počkej horda ti dá za vyučenou WAAAAGH! *1*
          • mi přijde že už teď si nabrali tak velký sousto že bude hustý jestli to všechno zvládnou.. přidat tam ještě všechny rasy z 40k do úvodního releasu by byla sebevražda.. stejně tak říkali že třeba vesmírný bitvy budou až ve formě datadisku nebo DLC, protože by to tam nezvládli dodělat...
  • Davídek se ptá Honzíka, spolužáka z první třídy základní školy: "Nevíš co to jsou ti éldři?" A Honzík nadšeně odpovídá: "Hehe, to nejsou eldři, to sou eldaři, což jsou elfové. Ve vesmíru." A oba se hihňají až se za břicha popadají. Asi takhle na mě působí tento článek. Ale nutno podotknout, že autor správně rozlišuje mezi jump packem a jetpackem.
    • náhodou, od té doby co začal Aleš Smutný sbírat stolní Warhammer se jeho články na tohle téma hned zvedly o několik úrovní *4*
      • Vzhledem k tomu že jsou těžce podprůmerné, tak to asi ty dávnější opravdu musely stát za to.
  • Janun
    OT: "Remake Tomb Raidera vyjde v lednu" Nejsem jedinej komu to tam už druhej den straší, ale stránka je nedostupná?
  • no vzhledem k tomu co ukazali v prvnim videu tak je uplne jedno kterou rasu pridaji.. vypada to na obyc mlaticku.. coz je trosku malo.. :(
    • 2 Mike: V tom případě se s tebou nemá smysl bavit, já o voze ty koze. Takže znova, když prezentují video kde je model otexturovanej, co to má společného s efektama? Já mluvim o tom, že model zůstane tak jak je, to že se mu bude třeba lesknout brnění je věc uplně jiná. Já mluvím o tom že model se mi nelíbí a stehna jsou tenký na to abych si pod nima představil ohromnýho hromotluka, což jak se opakuji se povedlo hře Space Marine, kde SM vypadá jak SM. Specielně kvůli tobě hledám jeden obrázek: http://images.plurk.com/Bdm1-LJjyNjlLwOAY4rfQnebZP.jpg Pane doktore a 3D grafiku v jednom...
      • 2 Q: Tak samozřejmě, ten obrázek sem postoval aby konečně pochopil co mám na mysli, vim že je přehnanej. A klasika proporce absolutně na SM neplatí, když ten má nad 400 kilo na Adama.
        • XorxoxTalarius
          Nerad ti to rikam, ale ten obrazek je mimo, to brneni je daleko vetsi nez je samotnej clovek v nem. V rukavici nema zadne prsty.
          Pokud nechapes o cem mluvim tak si najdi video ze Starcraft 2 ve kterym oblekaji marinaka. Jo a dalsi vec. Marinaci jsou sice namakani, ale nejsou to hrany, spis jsou do atleticke postavy a jejich velkou silu zajistuji augmentace ;)
          • SC2 s tim nema nic spolecneho. Power Armour ma rukavice, ktere funguji skutecne jako normalni rukavice a jsou v nich tedy i prsty marinaka. Dalsim omylem je myslet si ze jsou marinaci namakani a nejsou to hrany. Jsou to hrany, namakane a geneticky vymakane hrany. Obvykly art SM nerespektuje vetsinou zadne proporce popsane v lore (povsimnete si malicke hlavy napr.) a to pouze z toho duvodu, ze heroicka poza SM je lepe prodatelna jako idealizovana predstava heroickych proporci (cca do latexu obleceny superman) nez kdyz kolem nej naplacate metry armoru. Pak bude vypadat jako tank a presne tak je v lore a v Codexech SM vyobrazen. Figurky od GWS jsou mimo uplne protoze maji zhruba proporce 5 let stareho ditete nez standartniho dospeleho cloveka. Opet to neni nahoda, ale rozhodnuti behem designu. Profesionalove co figurky navrhuji naprosto presne vi, ze vysledkem nebude realisticky vypadajici marinak ale idealizovany skulpt.
            • Veskoslav
              Ale ne všechny kapitoly jsou geneticky pozměněné, takový Blood Angels mají spoustu vojáků, co mají předělané zbroje na menší velikost, protože nechtěli své tělo ve jménu Císaře, pozměnit a chtějí mu sloužit tak, jak je bůh, Císař stvořil. A ani se nedožívají vysokého věku, nějakých 300 let jenom.
            • XorxoxTalarius
              No ja netvrdim ze to ma neco spolecneho s SC (Chaos chran). Jen jsem daval to video jako priklad.
              A je pravda ze figurky z roku 96 meli ruce dlouhe jako opice, takze to co jsem napsal k tomu sedi docela dobre.
              Ovsem to nic nemeni na faktu ze rozcilovat se nad realnosti proporci je jako se rozcilovat nad tim ze kdyz v RPG pridam bod do sily, tak unesu o 5 Kg vic nakladu a mam bezedny batoh do ktereho narvu princeznu i s drakem :)
            • souhlas, přesně jak píšeš
          • XorxoxTalarius
            Warhammer 40k sbiram uz od roku 1996. Adeptus Astartes je vybaven tremi plicemi, nahradnim srdcem a svalovou augmentaci a dalsimi vecmi. Najdi si to na wiki kdyz mi neveris.
          • A ty si vylezl z jakého vesmíru? Promiň, ale to se opravdu nedá, umírám tu smíchy.
      • to je jednoduchý, nemaj ještě hotový ani ty modely, to video je tak dva měsíce starý, minulej tejden mi přišel mail kde psali

        "About the pre-production we are still advancing fast. We are finalizing the base model of the Space Marine and Chaos Space Marine (excluding lighting and texturing) while building the customization pipelines for the Imperium of Man and the forces of Chaos."

        to znamená že ty modely furt dodělávaj, to co jsi viděl byl nějakej placeholder nebo "praocvní" verze
        • kromě toho, 40k je známý tím že modely nemají zrovna "lidské" proporce.. tvá nezdravá fascinace stehny vesmírných svalovců tedy snad ani neni na místě, jestli ti vadí, najdi si jinou hru
          • Moc mě mrzí že jsem s tebou ztrácel čas. S člověkem nechápavým, urážejícím, který by chtěl ještě radit co mám a nemám hrát. Pro příště jsem poučen.
            • takže jsi konečně pochopil co ti píšu od začátku? Že to co ukazují není to jak to bude nakonec ve skutečnosti vypadat. Ale že to trvalo!
      • Našel jsem si obrázky z DoW a musím souhlasit, že tam tu štíhlost stehen přehnali. Ovšem ty ve Space Marine mi taky nepřijdou moc košér :/ Jsou až moc macatá. A ten obrázek na nějž odkazuješ je taky mimo. Zbroj rozhodně nemá tloušťku v milimetrech. Jak je vydno v některých partiích. Takže ani "nadsamec" předkládaný autorem obrázku není vhodný etalon. Schválně se koukni na fotky Usaina Bolta. Netvrdím, že má párátka, ale ty klády na obrázku jsou vážně moc.
        • Pardon, samozřejmě tam má být vIdno.
          • Odpověď viz dole + naopak u SM jsou celkové proporce nejlepší při srovnání s jakoukoli W40k hrou, pokud tedy někdo nemá raději proporce 1:1 tt.
    • XorxoxTalarius
      No a jak by jsi si to predstavoval? Jako WoW? Ja jsem rad ze vydali akcni cestou, jelikoz tagovat nepratele a klikat na milion skillu by mne velice nastvalo *16*
      • hlavně před tim videem zdůrazňujou že to ještě ani neni pre alhpa, jen ukázká combat systému na kousku placeholder terénu, ale nemaj ještě všechny animace, hotový modely mariňáků a teprv dodělávaj systém krytí.. a stejně se vždycky najde někdo kdo napíse "to je ono? fakt slabý!" *1*
        • No ale hlavně že to maj otexturovaný co? Takže to co si viděl na videu na 99% zůstane tak jak je, min. co se vzhledu týče - tedy stehýnka jak muří nožky. Defekt, který nezná jediná hra a tou je Space Marine, kde tito vypadají konečně realisticky s pořádnýma stehnama.

          Mimochodem: http://www.youtube.com/watch?v=FGbjveo981k - trapné až to bolí.
          • trapný až to bolí jsi ty, modely mařiňáků byliy v pohodě, asi máš něco s očima (a mozkem evidenně)

            nemaj to "otexturovaný", maj na to jen hozenou základní texturu, na kterou se pak přidá hromada další efektů, jako jsou odlesky, bump mapy, tesselace, alpha vrstva a na co si ještě vzpomenou, omg
            • XorxoxTalarius
              No zrovna DoW ma prevedeny modely v pomeru 1:1 ke stolnimu WH a SM je to same.
              Schvalne si ty DoW zapni a postav vedle sebe gardistu a marinaka (kdyz nemas figurky)
            • Nechápu co tím chtěl pán říct. Reálně působící stehna má hra Space Marine, kde si lze představit že pod tím armourem je pořádný geneticky modifikovaný nabušenec a ne jako třeba v DoW, kde by musel mít stehýnka jen kost a kůže aby se mu vlezli pod armour. A dle videa má EC stehna min. o třetinu menší jak SM (hra) a to už je hodně znát. A já právě zrovna tenhle nešvar W40k u SM (nikoli hry) naprosto nesnášim.
            • tak znova, máš texturu, na tu pak přidáváš další efekty, který jsou ale její součástí, ne něco co je zvlášť, prostě jen upravuješ vlastnosti tý textury a tim děláš většinu efektů co vidíš v dnešních hrách.

              nožičky jak 12 ti letá holčička? to myslíš ty obří sloní neproporční stehna Space Mariňálů? Vidím že proporcím a anatomii rozumíš asi tak jako těm texturám *1*
            • XorxoxTalarius
              Ne tak si vem model a postav vedle sebe gardistu a marinaka, to ze tobe to prijde ze maji muri nozky je mozna proto ze nevidis rozdil v meritku a velikosti ;)
            • Efektů můžou přidat kolik chtěj, textura tam je a muří nožky zůstanou, jestli ti to tak přijde v pohodě a jako ty to vidí většina, tak pak chápu proč neustále dělají SM se stehýnkama 12ti letý holčičky.

              Urážky si schovej pro svoje rodiče.
  • Veskoslav
    No já hlavně doufám, že konečně budou Eldaři to, co jsou. Technologicky nejvyspělejší rasa, která je v mizivém počtu a může za vznik 4. boha Chaosu Slaaneshe - Bůh perverzností a přání. Tudíž doufám, že to bude nějak promítnuto do linky v příběhu, když za ně budeme hrát. A doufám, že tam bude i rozdíl mezi Temnými eldary a Eldary. Temní Eldeři totiž nemají tzv. Kameny, které chrání jejich duše před Chaosem a proto jsou to nejkrutější otrokáři známého vesmíru, protože Slaanesh chce nějaké duše a proto Temní hledají za sebe náhradu.

    P.S: Ulthwé jsou nejvíce nenáviděným craftworldem Elderů, nejmocnější, ale také nejvíce náchylní k nákaze Chaosu a ostatní eldeři je buď nenávidí, pohrdají či přímo loví pro očištění hříchů své rasy.
    • To o Ulthwé neni pravda, nejsou náchylnější k nákaze Chaosu, jen k jejich neustálým útokům, protože orbitují kolem Eye of Terror, ostaní Eldaři si jich naopak váží, protože díky obrovskému množství Walocků a Farseerů vidí daleko do budoucnosti a tak ostatní Craftworldy varují před nebezpečím a vůbec fungují jako hlavní Eldarská síla pro boj s Chaosem a takový magnet, Eldrad zničil Abbadonovu Blackstone fortress například. Třeba Saim-Hann jsou nenáviděnější mnohem míň důvěryhodní, protože mají divokou povahu a často válčí s ostatními Craftworldy i mezi sebou
      • Veskoslav
        Tak co já zase vím, tak Ulthwé jsou nejvíce podezírání s paktováním s Chaosem právě proto, že mají nejvíce Warlocků a Farseerů a často je právě využívají nejenom k ochraně, ale i proti vlastním lidem. A jinak máš pravdu, že jsou hlavní síla proti Chaosu, ale aspoň podle mě a toho, co jsem četl, tak v lásce je skutečně moc nemají už jenom kvůli tomu, že mají takovou výhodu oproti ostatní Craftworldům.
        • žádný Eldaři se dobrovolně nepaktujou s Chaosem, maj z něj smrtelnou hrůzu protože vědi že po smrti by se Slaanesh zmocnil(a) jejich duše a do konce věčnosti na ní páchal neskutečný prasárny, žádný Eldar ani Dark Eldar tomuhle nepůjde dobrovolně naproti. Jejich psykeři kvůli tomu ani nepřistupujou k warpu přímo jako ostatní rasy, ale přes runy, když se něco podělá, runa shoří ale neshoří psyker *4*

          Zrovna Utlhwe, díky tomu že jsou tak blízko EoT, si tohle nejvíc hlídaj, maj na Craftworldu všelijaký bariéry jak udržet Chaos na druhý straně a poznat že něco neni v pořádku. Ovšem Eldaři který nechtěj postupovat "eldar path" a trochu si užívat jsou vyhoštěni z Craftworldu jako outcasts se stanou potravou pro Chaos snadno, ale ani z těh se nestanou "|Chaos Eldaři" ale Slaanesh je rovnou slupne
          • Veskoslav
            Jsou obviňováni, ne že to dělají. Přeci jenom kvůli pohlcení svým "vlastním bohem" vytvořili síť Kamenů, aby jejich duše nikdy nepropadli Chaosu a Temní pro změnu loví otroky pro to, aby jejich duše mohla žít svobodně.
            • ale jo, pomluvy že pokud se něco tak dlouho pohybuje blízko Chaosu tak tím musí být ovlivněno se objevují, ale přesto po Ulthwe žádný Chaos Eldaři neběhaj

              ze stejnýho důvodu maj i tu "eldar path" aby se pořád něčím zaměstnávali a nelákalo je to k nějakému užívání slastí což vedlo z zániku jejich civilizace
        • XorxoxTalarius
          Mne je to jedno kdo umre pod moji sekerou ... clovek, eldar nebo ork. V bitve vsichni poctime Khorna.
          • Veskoslav
            Slanshee!!! Nějaký krvavý bůh mi může být ukradený!
            • Black_Hand
              az na to, ze jsem taky za moroveho tatika. plague sword!
            • Veskoslav
              Směj se a Nurgle se ti odmění *10*
            • Black_Hand
              stihly? a jakou odtucnovaci kuru aplikujes? lepru?
            • Veskoslav
              Já budu štíhlý Nurgleho šampión *1*
            • XorxoxTalarius
              Toz jsem to preeditoval .... grrr

              :)
            • Veskoslav
              Morový vojáci nemají pupek! Vím ne *1*
            • Noha jako žužu je ještě OK. Ovšem ty pivní pupky co se rvou ven zpod zbroje jsou značně neestetické :D
            • XorxoxTalarius
              No Nurgle dava pekny bonusy, ale nerad bych vypadal jako nakazenej malarii, tyfem a tumorem dohromady :D
            • Veskoslav
              To mi bude jedno, když se moje noha bude natahovat jako žužu, navíc to budu mít narvané v těžké zbroji *1*
            • Veskoslav: Jenže utratíš majlant za přívravky proti akné a bradavicím :D
            • Veskoslav
              Nurgle a smrt se ti vyhne obloukem *1*
            • XorxoxTalarius
              No ja si zvolim spradatele cest, prece jenom, ve vedeni je sila.
    • Nesouhlasím s tou technologicky nejvyspělejší rasou. Necrontyr je ještě o kus dál.
      • Veskoslav
        Nemyslím si, že jsou dál než Eldaři. Nekroni jedou vše po staru, navíc v jedné z knížel dokázali Eldaři vyvinou paprskové štíty pro Nekronským zbraním. Jako neříkám, že jsou nějak diametrálně zastaralý, ale přece jenom poslední velký úspěch je to, že se zmechanizovali, od té doby nic moc. Jejich největší výhodou je jejich recyklace a prakticky neomezená životnost. Problém druhý je ten, že jim všichni utečou, když mají tu možnost a málokdo jde s nima do přímého střetu. A to ani fanatičtí blázni z řad Inkvizice.
        • Eldaři vyvinuli štíty proti gauss zbraním? Fíha, to jsem netušil. Nevzpomeneš si co to bylo za knížku? Otázka je, jestli mají Necroni důvod inovovat? Sice se dál neposouvají, ale stejně jim většina galaxie pořád nesahá ani po kotníky. To utíkání bych nebral jako problém. Šetří zdroje a fakticky dosáhnout vítězství bez boje ;) To bych viděl spíš jako plus.
          • Veskoslav
            Budu se snažit. Ale je to knížka, co pojednává o nějaké zapomenuté gardě, co propadla Chaosu a našla zmínku o těch štítech, víc tam myslím nebylo. Zkusím si vzpomenout.
            • Veskoslav
              Jo to by asi mohlo:) Je to knížka z roku 2012, co u nás ještě nevyšla česky, tudíž jsem to louskal skoro dva týdny v angličtině. Na přebalu je padlý Gardista a v pozadí jednotky Alpha legie. Ale název a autor, to si ksakru nedokážu vzpomenout.
            • Pokud je to jen zmínka, tak to nehledej. Ale díky za snahu a informaci. Předpokládám, že Lexicanum by o tom mohlo něco vědět.
      • XorxoxTalarius
        No nerekl bych ze zrovna Necroni jsou technologicky na vysi, prece jenom zatimco Eldari meli 60 milionu let na vyvoj, tak Necroni chrupkali.
        Navic nemuzou cestovat Warpem ani Branama. Takze hezky postaru a pomalu.
        • Zase na druhou stranu, oni nikam nepospíchají, času mají dost *1* Mám za to, že zrovna Tyranidi je docela trápí (podle nového fluffu). Navíc, pokud mi něco neuniklo, neexistuje proti jejich zbraním žádná ochrana. Leda tak sedět v kokpitu Titána *1*
          • Veskoslav
            Eldaři vyvinuli paprskové štíty proti zbraním Nekronů, žel bohu loď, co převážela prototyp potkala Tyranidskou flotilu, nikdo neví, co se stalo *1*
            • Veskoslav
              No tak asi budu Tyranid se vším všudy a půjdu absorbovat nějakého toho Vlčáka na výdrž *1*
            • XorxoxTalarius
              Tyranidi sice neumeji vstrebavat technologie, ale dokazi uzitecne technologicke poznatky prevest na biotechnologii. Pokud je to samozrejme mozne. Prece jenom chemicke i fyzikalni reakce je mozne provadet i jinak nez za pomoci klasickych nastroju.
              Na druhou stranu treba bude mit Imperium stesti a pokusi se vyzkouset prvni bio jadernou reakci a pojdou na rakovinu :D :D :D :D
            • Přiznám se, že jsem to plácnul jen tak. Nemám moc ponětí o tom jak a jestli vůbec Nidi vstřebávají technologie. Vím, že pokud najdou druh s nějakou zajímavou vlastností (výdrž, síla...) tak ji dokážou využít při tvorbě nových organismů, ale jak je to u technologií nevím. Z čehož plyne otázka, zda jim jen eldaří pohon nepřijde zbytečný a zůstávají u svého současného?

              OT: Teprve teď jsem si vzpomněl. Nemají náhodou nově u Cronů zajišťovat vývoj dle potřeby Cryptekové? Pokud se nepletu v Anvil & Hammer byl místní Cryptek zabrán do nějakého vývoje.
            • Veskoslav
              Já jsem si myslel, že moc neumí vstřebávat eldarské technologie, jinak by podle mě už měli vyspělejší pohony svých úlů, ne?
            • Tak to můžeme jen doufat, že Nidi nezjistili co se jim dostalo do rukou. V opačném případě už je nezastaví vůbec nic. Necroni jsou asi poslední jiskřičkou naděje proti tomuto nenažranému společenství.
        • Nejrychleji asi pokročili Tau...co se týče délky bytí a technologické dovednosti. Jinak jsem stejného názoru Nekroni jsou ve stagnaci oni ani nepotřebují se rozvíjet :)
          • Veskoslav
            No tak Tau zase neumí lítat Warpem a specializace na boj zblízka je něco, co je silně minulo *1*
            • Veskoslav
              Ale i tak raději potkat tak na blízko než se nechat sundat od jejich elity:)
            • Jenže na rozdíl od ostatních ras se poučili a tento nedostatek vyřešili "spojenectvím" s druhy orientovanými na boj z blízka.
          • XorxoxTalarius
            No nejakej FTL pohon a rozvoj by urcite snesly, prece jenom melta a psy zbrane jsou velmi ucine, popripadne tyranidske korozivni by jim udelali caru pres rozpocet. Ovsem vzhledem k tomu ze namaji maso, tak si myslim ze Tyranidi je trapit nemusi.
    • XorxoxTalarius
      Musim te zklamat. Temni Eldari tam nebudou. Budes tam mit jen klasicke Eldary.
      • Veskoslav
        No co, pustíme Soulstorme a jdeme si nějakou tu rasu zotročit *14*
        • XorxoxTalarius
          Ja se ted rozhodl konecne dohrat kampan pro prvni DoW ...
  • "Kromě toho budou Eldaři prý jedinou možností, jak si v rámci ras, které budou u vydání hry, zahrát za ženu. Co se týče vizuálních úprav „stále to zhodnocujeme, ale hráči mohou čekat standardní prvky Eldarů jako jsou obrovské přilby, runy a soulstony.“"


    Hmm takže Sigmarové sestry, inkvizice nebo garda v ženském podání tam nebude ? :-(
    • XorxoxTalarius
      Do zacatku bude pet ras, dalsi se budou pridavat podle prani komunity (ale az bude hra hotova!!!!!), tedy hlasovani. A v IG opravdu moc zenskejch nenajdes ;)
    • Veskoslav
      Tak Inkvizice má žen málo, v Gardě ženy jneom rozptylují muže od jejich poviností a bitevní kapituly sester vyhladí naprosto všechno. Jak se říká je lepší zničit celý svět nevinných než nechat uprchnout jediného kacíře *1*
      • OK uznávám že u Inkvizice jich je málo ale třeba sestry jich mají spoustu a Garda taky :-) Jinak touhle tou myšlenkou tipu raději svět nevinných než jeden kacíř mají i některé kapituly space marine ( teda co jsem četl hrál jsem klasiku za Bretonku nikdy né 40k)
        • Veskoslav
          No Garda jich moc opravdu nemá:) Vím asi jenom o 4. regimentech, co je mají. A jedni z nich jsou Tahitští první a jediní, kdy tam mají ženy z Veyrunského úlu. Sestry jsou sestry, ty tam zase mají tolik chlapů, kolik je ročně Vánoc.
          • LE Lady Commissar
            Warrior Woman from Last Chancers
            Rocket girl from Last Chancers
            Catachan Grenadier
            Criid/ generic Tanith trooper

            Co tohle ? (dotaz)
            • Veskoslav
              Jo to máš, třeba v sérii Gauntovi Duchové je jich spousty, ale pořád je to nevýznamná promile v celkovém počtu. A jenom ženské kapitoly snad ani neexistují, protože i bitevní sestry mají mužské členy.
            • Řek bych že jich je hodně více jen nejsou v pravidlech protože na spoustě obalů máš ženské ui jako pilotky i jako kapitánky, ale i jako řadové vojačky.
            • 6 holek ze stovek bilionů přislušníků gardy? to se podle mě vejde do "nemaj moc ženskejch"
            • Veskoslav
              No ženský komisař je politický vůdce a jednotlivé regimenty střídá dle rozkazů, pokud není natrvalo přidělen či na svou vlastní žádost. (komisař Hank například)a ten zbytek potvrdil má slova, že vím jenom o těch 4. včetně Tanitských Prvních a jediných, vedené Gauntem, který má jak politickou hodnost Komisař, tak vojenskou plukovník.

              P.S: A regiment Poslední šance bych ani nebral jako Gardu, to jsou nejhorší trestanci a jak je ta série zakončena, tak jsem nasraný doteď.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit