Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WoH byl fail už od začátku. Rádoby FtP variace na Warhammer online, na který se vývojáři vybodli cca 6 měsíců po jeho uvedení na trh, prostě nemohla dopadnou dobře. Když by vývojáři peníze, které jim každá měsíc posílali hráči Warhammeru online raději investovali do této hry, udělali by mnohokrát lépe. Zatímco WoH se tu neohřál snad ani rok a půl, Warhammer online stále přežívá, i když s minimem hráčů a velmi malou komunitou.
  • Tss podle Waru a W40k prostě nikdy žádná dobrá hra (která nebude RTS) nevznikla a nevznikne.
    • Podle mě byl a pořád je Warhammer online jednou z nejlepších onlinovek, která kdy vyšla ... jen škoda, že tam nebyl žádnej endgame v PvE jen čistej RR grind... *3*
  • Veskoslav
    Strasne se mi libi zdejsi minus boy, co dokaze ani ne za minutu naflakat 10 minusu.....Strasne dojemne, jak me nekdo tak miluje a dava si takovou praci ominusovat vsechny me prispevky.
    • Na druhou stranu se tu pluskují někdy takové kraviny, že se nestačím divit.. takže co. *3*

      Skoro bych řekl, že mínusko tady je plusko všude jinde.
    • Menttor
      Za to tvoje fňukání jsem ti hned poctivě taky všechny příspěvky omínuskoval *3*
    • A není to jedno? To je to poslední co by mě tu trápilo.
      • Veskoslav
        Jako me je to jedno, ale mnozi se podle toho orientuji. Za svymi nazory si stojim. A jestli plus nebo minus. Ale abych nekecal, tak me obas mrzi ci naopak tesi, kdyz mam ohlas na prispevek :-)
    • XorxoxTalarius
      To vis ... se stane.
      Ne ted vazne, kazdopadne v tom co jsi psal s tebou souhlasim. Ta rubanice ze sveta Warhammeru byla strasne spatna a ani se nedivim ze konci. Warhammer Online je taky spatnej a nez do toho investovat, tak si radsi kup pravidla pro RPG system od Games Workshopu a uzijte si s prateli perfektni "dracak". A War Z? K tomu se ani nema cenu vyjadrovat ...
  • už je warhammer online free2play?? nebo sjednotili servery do jednoho velkeho?....tu hru sem měl rád ale servery byli prázndé :-(
    • Já Warhammer hrál od začátku a vydržel jsem několik měsíců a podle mě důvod proč hra neuspěla byl, že zkrátka nebyla hotová.

      Pamatuju si, že na poslední chvíli zrušili 4 hlavní města a myslím tři třídy. Dál ve hře byly krásně udělané první lokace a zbytek stál za kulový (všude stejné modely, textury apod.).
      To svědčí o tom, že hru vydali předčasně a co je ještě horší, že na ni podle mě ani dál nepracovali a nevylepšovali ji. Na zkoušku jsem se připojil ještě tak cca rok a půl zpátky a všechny chyby, které se mi nelíbili na začátku tam byly pořád. Takže já si myslím, že to byla dobrá hra, jenom na ní než ji vydali měli ještě tak dva roky dělat.

      Docela rád bych se někdy z Warhammer universa dočkal třeba nějakého klasického RPG.
      • Protože to vycházelo ve stejnou dobu jako Wotlk, což byl podle mě jedinej důvod předčasného vydání. Nic to nemění na tom, že to bylo zábavnější, než si mohl Wotlk a další wow datadisky nechat jen zdát. (Jinak ty úžasný "revoluční" questy z te kraviny G2, kde dojdeš a automaticky seš zapojenej do questu byly už tady, jen na tom nestavěla celá hra *7* )
        • Ve Warhammeru je pravda jsem to viděl poprvé, ale ani zdaleka to tam nebylo dotažené k dokonalosti. Quest se skládal jestli si dobře pamatuju s třech fází a když nebyly lidi, tak si byl schopnej dát jen tu první. Oproti tomu v GW 2 nepřátelé škálují podle počtu lidí co quest plní, takže je možné ho dohrát i solo.
          Dál tam byly questy které plnily obě frakce proti sobě, skvělá věc, ale zase když nebyly lidi a že ve Warhammeru brzy nebyly, tak to bylo o ničem.
          To samé dobývání pevností, dobrá věc ale nedotažená jako většina věcí ve Warhammeru a oproti tomu GW 2 jsou několik kroků před Warhammerem. Je to ale určitě tim, že Arenanet na to měli daleko víc času než Mythic.

          Já nejsem žádnej velkej MMO hráč a hrál jsem jenom těch několik nejprofláklejších MMO RPG, ale mě se jednoznačně nejvíc líbil původní World of Warcraft a pak ještě s datadiskem BC no a pak právě GW 2.
    • je to uplne psycho, hrajou to uz jenom rusaci, nikdo jinej :( kdo neumi rusky, a cist ty jejich hieroglify ma celkem smulu :(
      • už před těmi x lety co jsem to hrál tak to bylo vybydlený....teď to musí bejt úplná tragedie *7*
        • na americkom serveri rusakov nenajdes, popripade komunikuju v angline
        • před x lety jsem si warhammer pořídil a bylo to pro mě zatím nejlepší MMORPG co jsem hrál. To že dětem (a pár HC hráčům) vydali WOTLK a přestali to lidi hrát, tak za to ta hra nemůže. Jen je škoda jak to s ní dopadlo, zábavná byla a to dost.
    • su spustene 2 servery, eu a us, mas tam moznost trialu - 10 level alebo mesacne platby
    • má to v rukou EA, a ti zatím neudělali nic dobrého ani pro svůj zbytečně rychle a špatně vydaný SWTOR, natožpak když vymysleli parodii na F2P model....nejsem si jist, jestli bych chtěl hrát osekané WHO s jedním quickbarem :)
  • Veskoslav
    Warhammer Online: Wrath of Heroes jsem před nějakou dobou zkoušel. Nechci brát autorovi iluze, ale graficky to vypadalo naprosto otřesně, jak z roku 2004, nudné mapy, nudné postavy a systém P2W. Kdy Vás rozsekal 1. level s bonusovou věcí a Vy jste si ani neškrtli. Ta hra byla celá divná a špatná.

    A jsou to spíše dvě "smutné" zprávy. Jedna hra horší jak druhá.
    • Jeste smutnejsi je jak dopadl Warhammer online:Age of Reckoning, ze ktereho si Wrath of Heroes bralo material.
      Jak ja se na WaR:AoR tesil (jsem fanda WH40K i Fantasy verze) a jak moc jsem byl zklamany nedodelkem,ktery vydavali za plnou hru :-(.
      • Veskoslav
        Já to jenom sledoval z povzdálí tu hru. Svět Warhammeru mám moc rád. Jsem si říkal, potkat třeba Gotreka, Felixe či Skaveny za to stojí, ale když jsem slyšel kámoše, jak to strhali, tak můj zájem postupně opadal, až upadl v zapomění. No snad někdy vyjde to Dark Millenium z W40k, to se mi podle videí moc líbilo. A klidně bych to uvítal i jako SP hru.
      • ja si Warhammer online uzivam, je to jedna z najlepsich rvr hier na trhu..pre mna
      • jj.. pritom prvnich 5mesicu mel naslapnuto.. no ted by udelali nejlepe, kdyby presel WAR na f2p nebo b2p a trosicku poladili ui aby odpovidalo dobe.. to by mozna jeste par lidi zavzpominalo.. ale uz to nejakej rok je no :(
  • Qub4_honor
    Nějak asi nechápu koncept free-to-play... neměla by WAR Z být v takovém případě zadarmo a ne za 12,99?
    • WarZ neni F2P ani náhodou (ve článku to maj chybně), koupíš hru, pak sice můžeš hrát bez dalšího placení, ale je to nanic. Takže končíš u toho, že pak platíš i za další věci ve hře. A co se nedávno zavedené možnosti hostovat vlastní servery, tak to je cenově dost pro všechny nevýhodné.

      Takhle, WarZ ztratila přízeň i u těch nejskalnějších fanatiků a i nejlepší featura WarZ (jejich fora) už se stává čím dál tím nudnější :D
      • Vrook
        A navíc (možná už to změnili, ale o tom nevim) ty věci co si koupíš, tak je ztratíš když umřeš, což je prej většinou brzo při nalogování a ta smrt je formou buďto hacku, nebo bugu. Takže fakt moc pěkný. *15*
        Já jsem to nehrál, ale koukal jsem na gameplay video od totalbiscuita a už jenom to sledovat bylo utrpení.. si nedovedu představit, že bych to měl dovopravdy hrát. To musí bejt hrozně bolestivý.. možná bych byl ochotnej i zaplatit abych to hrát nemusel, pokud by mě do toho někdo nutil.
    • Daniell605
      V tom případě koncept free-to-play nechápeš *7*
      • Veskoslav
        Chápe ho velmi dobře. Toto není F2P model. F2P model má PlanetSide2, LOTR, SW ToR atd.
        • SWTOR bych do modelu f2p radeji nezarazoval, jelikoz to co dokazalo udelat EA s tzv f2p modelem se jen tak nevidi a zadarmo muzes tak akorat slackovat po fleetu.
          • Veskoslav
            Furt je to lepsi jak model Aionu, co provozuje Gameforfe A sice se to nemusi libit, ale porad je to F2P u SW ToR.A tak dalsi priklady: Age of Conan, Hawken, WoT, Tribes Ascend, NFS World, Blacklight Retribution, Star Conflict, Patch of Exile, Star Trek online atd.
    • No vypadá to, že tím myslí asi něco jako je to u Guild Wars 2, kde koupíš a dále už hraješ bez jakýchkoliv poplatků. Mohli by ale udělat nějakou trial verzi.. Docela rád bych to zkusil, ale pokud to za to nestojí, platit za to nechci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit