Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsechna negativa vyjmenovana v recenzi skutecne ve hre jsou.
    Jelikoz jsem si hru zakoupil v pre-release verzi a hral neco jako open betu, tak ciste pro zajimavost, prvni verze (jiz placena) nemela vubec moznost limitace poctu mest vypnout... taky se kvuli tomu na foru paradoxu strhla dost intenzivni valka.
    Autori limit mest zduvodnuji zmensenim micromanagementu pri sprave mest v pozdejsich fazich hry, ktery pry v jednicce byl otravny. (kdyz si nekdo da praci da se to dohledat, dostal jsem to jako reakci na jeden z mnoha svych postu na tema nesmyslnosti limitu).
    Nevim proc autor recenze nezminuje specialni mesta, ktera pomahaji, ale bohuzel tento koncept byl naprosto nedotazen.
    Podle me hra nedosahla sveho potencialu.
    Jo dalsi vec, ktera byla opravdu hodne otravna je, ze hra se naprosto nahodne rozhodne vygenerovat "random spawns" monstra kdekoliv po mape tedy i v oblastech, ktera mate naprosto pod kontrolou a zcistajasna se vam klidne na vasem uzemi 2 policka od mesta spawnne nejake kruto krute monstrum, ktere je docela problematicke odklidit i pro mesto... Obzvlast impossible level difficulty to udelalo velmi velmi unavne.
    AI se mi zdala celkem solidni, predstavuje solidni orisek pokud ma k dispozici dost jednotek, ale uprimne receno, AI protivnici nebyli hlavnimi cili a problemy. Vetsim problemem jsou neutralni monstra, ktera jsou priserne silna. AI protivnici jsou proti nim jen takovej bonbonek ktery spolknete cestou za neutralnimi monstry.
    Nevim jestli uz vyresili rovnovahu summonovacich kouzel, kde prakticky prvni (nebo je to druhy?) summon je skeleton warrior, ke kteremu se da dostat nesmyslne rychle a v podstate pak naspamujete frontline z techto warrioru, kteri kryjou armadu lucistniku.
    Co se tyce znamky... nehodlam se tvrdit jestli 4ka odpovida, ale rozhodne to neni zazracna hra... cili vys jak 6 bych ji asi nehodnotil.
    • kovar.jakub
      Speciální města nezmiňuji proto, že mi přišla naprosto zbytečná.
      • mno to prave zalezi jestli hrajes s limitem nebo bez limitu a protoze prvni edice byl vzdy s limitem tak specialni mesta byla naopak velmi dulezita.
  • Ve dvojce je nova kampan ale i klasicka jako v jednicce, sandbox. Staci si zmenit pri zakladani hry. Limit mest se da tez vypnout po poslednim patchi a pridali i treti herni mod. Hra je urcite lepsi jak jednicka, je v ni vice veci, je vybalancovanejsi a ma lepsi AI. Nic z toho neni perfektni ale myslim si ze 7ku si zaslouzila.
  • akorat nevim kdo by hrál tohle když je tady výbornej age of wonders 3. i když i tam se dostavil stereotyp po odehraných 140 hodinach. clovek by cekal že takova hra bude na dýl
  • Hra je výborná, dokáže hodně zabavit, hlavně když máte hrdinu rytíře (hiiyaaarh) :D, co se týče hodnocení autora, at radši už nedělá recenzi.
  • Zayl
    To je zase hodnocení. *7* Už se těším až stejně objektivní nášup dostane Watch Dogs.

    Dvojka je přebarvená jednička a novou drobností tu a tam. Za plnou cenu určitě neberte, jedině chcete-li opravdu podpořit tvůrce.
  • Lehce nadprůměrná hra dostane 4/10? Mám to brát jako signál, že opravdu špatné hry odteď budou dostávat 0/10, 1/10, 2/10? Jen tedy do toho
  • Recenze je vždy subjektivní .. Směrodatnější je číslo Metacrit .. Když tady redaktor tomu dá 4/10 a metacrit má 75/100, tak to je prostě .. *7*
    • No tak není to ani retro, indie ani hopsací hovadina pro děti, takže je to automaticky podprůměrná hra.
      • no jo kdyby to bylo udelano z obrovskych pixelatych kostiček tak by to dostalo hned 9/10
  • XXHUGOXX
    A jednotka tu u vás dostala šestku. A pritom vo svete má toto pokračovanie kladnejšie prijatie než predchodca. Tak teraz neviem, či to mám skúsiť alebo nie. Ach bože. *10*
    • Je to vylepsena jednicka, jen je potreba zapomenout na "kampan". Mne osobne limit mest nevadi, stejne jsem vetsinu pouzival jen pro prachy/manu/jidlo, zkratka byly na obtiz. Ve dvojce je moznost udelat z mest specializovane osady, tj vydelavaji manu/penize/obranu, nepocitaji se do limitu a neotravuji.

      Libila se jednicka? Berte dvojku pokud: je v akci, mate dost penez.
      Jinak bych hral jednicku a pockal s dvojkou na DLC/datadisk.
    • jednicka me bavila, ale tady to jsem ani poradne nerozehral, zacinal jsem na nakym omezenym uzemi a moh jit jenom portalem do naky zmrseny (respektive zmrsinovately) zeme nemrtvych...

      nemam rad tyhle ty pseudoscenare jako do nich upadla napriklad i serie homam
    • Ty se opravdu řídíš podle hodnocení tady ? :D Jinej blázen asi
      • solomon.short
        ty se řídíš podle čísel? *8*
    • Keyz
      Mrkni na další recenze a ohlasy hráčů
      http://www.metacritic.com/game/pc/warlock-2-the-exiled/critic-reviews

      Vypadá to jako slušná tahové strategie. Tedy podle čísel. Nečetl jsem to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit